Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 130.
-
Ε ναι καιρός ήταν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@Babis Galanidis αδερφε ανοιξε το κινητο και συνδεσου με το λογαριασμο που εχεις δηλωσει για το ξεκλειδωμα και οχι αριθμο κινητου... αλλο λογαριασμο εχει το unlock και αλλο η συσκευη σου
-
@bzanios χιλια ευχαριστω φιλε μου αν και κατα την διαρκεια που προσπαθουσα να περασω την ελληνικη ρομ ειχα κατι θεματα με το CMD ουτε θυμαμαι τι ακριβως εκανα και εγιναν ολα καλα δια μαγειας ..χαχχααχ να σε καλα
-
σε τι ακριβως εξυπηρετει αυτος ο οδηγος επειδη δεν εχω καταλαβει ποτε πρεπει καποιος να το κανει και ποτε οχι ... τι διαφορα εχει η απενεργοποιηση απο την μη απενεργοποιηση..πρεπει να το κανω και εγω ?
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΝαι έφτιαξε όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΣυνήθως wind,Q δεν παίρνουν μήνυμα όπως το δικό μου αλλά πολλές φόρες δεν έρχονται μηνύματα σε όλες τις εταιρίες διάβασε Τον οδηγό και ξεκίνα να ξεκλειδώνεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τριμερής Κλήση
Μήνυμαδυστυχως συνεχιζει και σε 6.4.28
-
χαιρετω την κοινοτητα αν και μετα απο αρκετες μερες ενεργος μολις βρηκα την ενοτητα αυτη Λεγομαι Σταθης ειμαι απο Γιαννιτσα 29 χρονων εδω και 1 μηνα χρηστης Xiaomi... Εχω εστιατοριο και η ειδικοτητα μου ειναι μαγειρας...Πολλα συγχαρητηρια για ολους εδω η κοινοτητα με εχει κερδισει οσο δεν παει και το ιδιο και η εταιρια με τις συσκευες και πανω απο ολα το ΜΙUI χαιρομαι που βρισκω απεπαντι μου ανθρωπους που εχουν απιστευτη ορεξη για βοηθεια και για το καλυτερο δυνατο για τον καθενα μας........ δυσ…
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΝομίζω ότι είναι για κλήση σε δύο άτομα αλλά πρέπει να το ενεργοποιήσεις από την εταιρία που ανήκεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα από την αναβάθμιση της Παρασκευής έχω προσέξει ότι συνέχεια μου βγάζει αυτήν την ειδοποίηση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13475/ έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα με μένα;; και κάτι άλλο όταν είστε με δεδομένα την περιαγωγη την έχετε ανοιχτή;; πρέπει να την έχω ανοιχτή η όχι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΛογικά την Παρασκευή στην επόμενη αναβάθμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τριμερής Κλήση
Μήνυμακαλό θα ήταν να το δει και ο μεγάλος @MIUI_ART να το φτιάξει στο επόμενο update Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
κανε ενα back up και περνα μια καινουρια ρομ εγω θα προτεινα αυτην εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu το κινητο σου δεν ειναι το προ ετσι ? αυτη η ρομ δεν ειναι για προ ειναι για τον mediatek επεξεργαστη...αν εχεις το προ γιατι με μπερδεψες καλο θα ηταν να πας εδω και να ρωτησεις RedMi Note 3 PRO (Kenzo)
-
Αγγελιες
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πάρα πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk