Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 171.
-
Όπως το είχα αναφέρει και πρώτος ναι. Και όπως βλέπω και παραπάνω και άλλοι έχουν θέμα με την beta στις κλήσεις για hongmi. Εν αναμονή της επόμενης. Αν είδα καλά αυτή είναι εβδομαδιαία ρομ για αρχή.
-
@dnomikos το εκανα και αυτο αλλα τιποτα.γυρισα στην παλια θα περιμενω την επομενη δεν πειραζει. thx!!!
-
Από που το κάνουμε? Πάντως σε δοκιμή που έκανα δεν μπορώ να δεχτώ ούτε καν κλήση. Κρασαρει το app. Το έκανα αλλά τπτ. Προς το παρόν γυρνάω στην προηγούμενη μέχρι να γίνει αυτό το πρόβλημα. Δείχνει θεϊκή πάντως!
-
Παράθεση από cas21: “Η εφαρμογή του τηλ σου δουλευει κανονικα? Γιατι σε εμενα οτι και αν δοκιμασα ( πχ κσθαρισμο) οχι” και σε εμένα το ίδιο και την έχω από την αρχή στα αγγλικά οπότε μάλλον είναι πρόβλημα σε αυτά τα δύο apk. Θα περιμένουμε φιξ. Προς το παρον δεν με πειράζει τόσο αρκεί να βγει και σύντομα κάποιο φιξ. Και αν δεν κάνω λάθος μάλλον θα έχουμε εβδομαδιαίες ρομ. Update : μετά τον καθαρισμό στο πρόγραμμα του τηλ και των επαφών και σε εμένα μου κλείνει όταν πάω να κάνω κλήση αλλά μόνο ότ…
-
Προς το παρόν η πρώτη v6 για hongmi πάει μια χαρά και δείχνει καταπληκτική! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές κάνει fc το messaging app(sms). Να κάνω καθαρισμό δεδομένων?
-
Καλησπέρα σε όλους! Βλέπω στο αγγλικό φόρουμ ότι έχει βγει μια αρκετά σταθερή beta έκδοση για το hongmi 1. Υπάρχει περίπτωση να την δώσετε σύντομα η περιμένετε για την stable? Ορίστε και το λινκ. Hongmi V6? | Page 2 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
-
Admin μια ερώτηση. Θα έχουμε νέα ρομ για το hongmi? Αντε και καλή αρχή με τον νέο σερβερ! Αν έχουμε νέα ρομ θα είναι v5 ή v6?
-
Υπάρχει changelog για το hongmi? Καλημέρα σας!
-
Ξέρετε αν θα έχουμε καμία αναβάθμιση για το hongmi? Καλό βράδυ σε όλους εύχομαι!
-
Εγώ προσωπικά έχω βρει σαν καλύτερη και με την μεγαλύτερη ελεύθερη μνήμη την GTV4.11.14. Για λινκ δες στο ακριβώς προηγούμενο ποστ σου και κατέβασε την από εκεί. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Redmi-1-GTV-5-1-14/#files[/quote] Ευχαριστω φιλε, πρεπει να περασω κανενα patchακι για μηνυματα ή αλλο fix?[/quote] Όχι όχι δουλεύουν όλα τέλεια δεν είχα ποτέ πρόβλημα εγώ. Και κάτι ακόμα. Διάβασε και τις λεπτομέρειες που έχει αυτό το λινκ σε περίπτωση που έχεις ερωτήσεις για ρουτ κλπ.
-
Παράθεση από flowin_through: “Γεια σας και απο δω Xiaomiστες, Εχω το Hongmi 1 (το πρωτο δλδ) και θελω μια ρομ που να αφηνει ελευθερη μνημη, να ανοιγω browser, skype, viber και να μην κλεινει το ενα απο το αλλο.. να βαλω την τελευταια ελληνικη; ή την 5.1.14; ειναι rooted; Και αν μου δινατε ενα direct link θα το εκτιμουσα, γιατι εχει πολλα αποπροσανατολιστικα στοιχεια μορφοποιησης το site.. :geek:” Εγώ προσωπικά έχω βρει σαν καλύτερη και με την μεγαλύτερη ελεύθερη μνήμη την GTV4.11.14. Για λινκ δε…
-
Γίνεται να μου δώσετε πάλι το λινκ για τις προηγούμενες ρομ του hongmi? Γιατί πατάω στο προηγούμενο λινκ που είχε δωθει αλλά μου ανοίγει άσχετη σελίδα πλέον. Ευχαριστώ πολύ! :D:thumbup:
-
Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση. Το Ota μου δίνει update σήμερα αλλά την ίδια έκδοση. Υπάρχει καμία αλλαγή ή να το αφήσω να μην την περάσω?
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “ Σε εφαρμογή πχ viber αν την ώρα που μιλάω ανοίξω να κάνω το pxlr για να κάνω edit κάποια φώτο η μπορεί και τον browser κλείνει το viber λόγο ραμ. Όχι πάντα. Και συνήθως η ραμ είναι πάνω από 80% ενώ με την προηγούμενη κάπου στο 65%.με τα ίδια προγράμματα κλπ. Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό αλλά οκ. Κάποιες φορές απλά ενοχλητικό. Λογικά για την 5 δεν θα βγει ξανά αναβάθμιση και θα πάρει την 6 αν την βγάλουν μέσα Φεβρουαρίου όπως είδα. Οπότε βλέπουμε …
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά θα βγάλετε την 5.1.16 για το hongmi μας ή δεν υπάρχει κάτι νέο? Λέω μήπως σε αυτό έχουν και κάνα μικρό φιξ με το θέμα της ραμ στην .14” Πέρασα κι εγώ την 14 προχθές και αν και είδα λίγο λιγότερη μνήμη δεν παρατήρησα κάτι σημαντικό σαν αλλαγή. Τι είναι αυτό που σε ζορίζει να δω αν συμβαίνει και σε μένα, μήπως στρώνει με κάποιον άλλο τρόπο.” Σε εφαρμογή πχ viber αν την ώρα που μιλάω ανοίξω να κάνω το pxlr για να κάνω edi…
-
Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά θα βγάλετε την 5.1.16 για το hongmi μας ή δεν υπάρχει κάτι νέο? Λέω μήπως σε αυτό έχουν και κάνα μικρό φιξ με το θέμα της ραμ στην .14
-
Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ από την προηγούμενη ρομ για hongmi?
-
Προσωπικά για εμένα στην νέα ρομ για hongmi είναι λίγο πιο smooth αλλά μεγάλη χρήση της ραμ. Βλέπουμε στην επόμενη για κάνα μικρό φιξ. Ευχαριστούμε πάντως!! :cool::D:thumbup:
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμη η τελευταία GTV-5.1.14 (V5-MIUI) ROM για το Hongmi/Redmi 1, και μπορείτε να την κατεβάσετε. Hongmi WCDMA Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable28-GTV-5.1.14.zip (ROOT+TWRP) ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---- „<span style="font-size: 12pt"><b>HongMi/RedMi/RedRice 1</b></span> (<b>WCDMA</b>)“- Ενσωμάτωση των αλλαγών της τελευταίας Stable28 ROM - Πλήρης ενσωμάτωση του TWRP Recovery - Ενημέρωση των extra εφαρμογών στην τελευταία έκδο…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο σε όσους κάνουν αναβάθμιση του Swiftkey από το play store. Tα αρχεία της νέας έκδοσης δεν είναι συμβατά με αυτή που δίνει η Version που έχουμε στην ROM. Mία συμβουλή είναι να μην προχωράτε σε αναβάθμιση των εφαρμογών που σας δίνει η ROM ώστε να αποφύγετε προβλήματα ασυμβατότητας. Στην επόμενη Version της GTV ROM θα ενσωματώσουμε νέες Version των apks που σας παρέχουμε.” Αλήθεια μια απορία που έχω σχετικά με αυτό τόσο καιρό το SwiftKey που έχ…