Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 171.
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από cy67: “Να ρωτήσω γιατί εμείς με τα ρυζάκια είμαστε ακόμα στη 4.11.14;” Ναι αυτή είναι η τελευταία που έβγαλαν ... ξέρουμε αλήθεια ποτέ θα έχουμε καινούρια ;” Σύμφωνα με ένα ποστ που είδα στο en. Miui και έβαλα και εδώ πριν μερικές μέρες μέσα Φεβρουαρίου θα έχουμε την 6.. Οπότε δεν μας βλέπω να παίρνουμε και πολλά μέχρι τότε αλλά δεν πειράζει. Και η τωρινή φυσάει! Καλή χρονιά σε όλους και από εμένα εύχομαι…
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από cy67: “Να ρωτήσω γιατί εμείς με τα ρυζάκια είμαστε ακόμα στη 4.11.14;” Ναι αυτή είναι η τελευταία που έβγαλαν ... ξέρουμε αλήθεια ποτέ θα έχουμε καινούρια ;” Σύμφωνα με ένα ποστ που είδα στο en. Miui και έβαλα και εδώ πριν μερικές μέρες μέσα Φεβρουαρίου θα έχουμε την 6.. Οπότε δεν μας βλέπω να παίρνουμε και πολλά μέχρι τότε αλλά δεν πειράζει. Και η τωρινή φυσάει! Καλή χρονιά σε όλους και από εμένα εύχομαι με υγεία!
-
Καλησπέρα σε όλους. Και για όλους εμάς που ρωτάμε συνέχεια για το πότε θα πάρουμε την 6 μόλις βρήκα αυτό. Ελπίζω πάντως να την βγάλουν και πιο νωρίς. Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Περιμένουμε να βγεί η τελευταία STABLE ROM σε V5 MIUI. Mετά η επόμενη αναβάθμιση θα είναι με βάση τα λεγόμενα του BARA σε MIUI V6 (Lollipop ” Αλήθεια? Μακάρι αντί με το καλό να μας έρθει!! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Καλή Κυριακή εύχομαι!
-
Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά γνωρίζουμε αν θα βγει καμία αναβάθμιση σύντομα και για το hongmi μας? Είτε στην 5 είτε η νέα η 6.
-
Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “Καλημέρα σε όλους. Παιδιά μια βοήθεια. Έχω το hongmi. Πως μπορώ να φτιάξω το θέμα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο σμσ? Τι πρέπει να περάσω? Ευχαριστώ και καλή Κυριακή σε όλους!” δοκιμασε μια εφαρμογη απο το playstore, το handcent sms, στελνει 160 χαρακτηρες, καλη κυριακη :)” Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Λειτουργεί και θεϊκά! Επιτέλους γτ βαρέθηκα να χαλάω άδικα σμσ χαχα. Χίλια ευχαριστώ και πάλι!
-
Καλημέρα σε όλους. Παιδιά μια βοήθεια. Έχω το hongmi. Πως μπορώ να φτιάξω το θέμα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο σμσ? Τι πρέπει να περάσω? Ευχαριστώ και καλή Κυριακή σε όλους!
-
Καλημέρα σε όλους! Παιδιά ένα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει με την 4.9.19 στο hongmi είναι ότι ορισμένες φορές το bluetooth τραβάει κόλλημα και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να ξαναεχω ήχο στο ακουστικό. Και έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά.
-
Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά επειδή έχω κατεβάσει το swiftkeyboard πως γίνεται να βρω και να διαγράψω αυτό που έχει ήδη μέσα η ρομ? Γτ ώρες ώρες μου τραβάει μερικά κολλήματα. Τουλάχιστον να έχω μόνο ένα keyboard app.
-
Καλημέρα σε όλους. Έχει κανείς άλλος θέμα στο hongmi με τα data? Γιατί πολλές φορές πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να έχω ίντερνετ με mb και αν πιάσει και πάλι. Καμία ιδέα παρακαλώ?
-
Κατέβασα χτες και προσπάθησα να περάσω την νέα ρομ. Ότι και αν έκανα τπτ είτε από ΟΤΑ, είτε από recovery, είτε από τον updater του κινητού. Έκανα και full wipe άλλαξα και όνομα σε update.zip αλλά και πάλι πραγματικά τπτ.... Καμιά βοήθεια μήπως? Πρώτη φορά το παθαίνω με τις ρομ σας. Και αν γίνεται που μπορώ να βρω 20 γτ αναγκαστικά γύρισα στην 18.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
-
Αστεια ελπίσουμε σύντομα να λυθεί το πρόβλημα για το δικό μας κινητό. Αναγκαστικά γύρισα στην 18..που μπορώ να βρω έστω την τελευταία την 20 για εμένα? Τουλάχιστον μέχρι να βγουν κανονικές οδηγίες πως να βάλω την νέα ρομ γτ ότι και αν έκανα δεν έπιασε. Σφάλμα συνέχεια. Είτε στην κάρτα είτε στο κινητό είτε με άλλο όνομα είτε με full wipe...
-
Ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν μπαίνει με τπτ η νέα ρομ....καμία ιδέα...;;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “Χρειάζεται να αλλάξω όνομα στο ζιπ” μετονόμασέτην σε update (αν και αυτό χρειάζεται μόνο στην mi recovery , γιατί μόνο έτσι βλέπει την rom) ” Ακομα και έτσι τίποτα...
-
Παράθεση από tora33: “στις ρυθμίσεις , Αντίγραφα και επαναφορά , τοπικά αντίγραφα , δημιουργία αντιγράφου μετά από full wipe , θα κάνεις τις ρυθμίσεις , ξέρεις θα βάλεις Ελληνικά wifi λογαριασμό αν θέλεις ” Οπότε μόλις τελειώσω κάνω επαναφορά του backup και τα έχω όλα και στην 6 σωστά? Χρειάζεται να αλλάξω όνομα στο ζιπ ή όπως είναι? Σε ευχαριστώ πολύ θα το κάνω σε λίγο!!
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “Άγνωστες πηγές? Ναι το έχω έτσι και αλλιώς αλλά εγώ από recovery το κάνω κάθε φορά. Εκεί μου βγάζει σφάλμα. Και είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει με ρομ από εδώ. Όλες οι προηγούμενες δεν είχαν θέμα...” από v5 σε v6 , κάνε τα wipes” Ωχ.... Και για το Hongmi θέλει full wipe? Για να μην ξαναβαζω όλα τα προγράμματα, κωδικούς κλπ και να μην χάσω τπτ τι μπορώ να κάνω? Αν υπάρχει κάνα τοπικ για αυτό θα ήταν θεϊκό. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τη νέα ρομ για ακόμα μια φορά!! Προσπαθώ να την κάνω εγκατάσταση αλλά μου βγάζει σφάλμα. Πρέπει να την μετονομασω σε update.zip? Edit Άλλαξα σε update.zip αλλά και πάλι μου βγάζει σφάλμα. Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση ούτε αν την κατεβάσω από εδώ ούτε από το ΟΤΑ. ” ενεργοποίησες το Άγνωστες πηγές ?” Άγνωστες πηγές? Ναι το έχω έτσι και αλλιώς αλλά εγώ από recovery το κάνω κάθε φορά. Εκεί μου βγάζει σφάλμα. Και…
-
Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τη νέα ρομ για ακόμα μια φορά!! Προσπαθώ να την κάνω εγκατάσταση αλλά μου βγάζει σφάλμα. Πρέπει να την μετονομασω σε update.zip? Edit Άλλαξα σε update.zip αλλά και πάλι μου βγάζει σφάλμα. Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση ούτε αν την κατεβάσω από εδώ ούτε από το ΟΤΑ.
-
Πέρασα χτες την νέα ρομ για hongmi και προς το παρόν όλα κομπλέ! Και σαν να μου φαίνεται ότι έχει καλύτερη διαχείριση της ραμ. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Παιδιά για το προβληματάκι στο όνομα δικτύου που γράφει 20201 αντί για κοσμοτε στην 16 για hongmi έχουμε βρει καμία λύση? Έκανα και wipe cache αλλά τπτ. Και με το όνομα αλλαγή μέσα από τις ρυθμίσεις. Ελπίζω να διορθωθεί στην επόμενη ενημέρωση! :)” Επειδή ως βάση χρησιμοποιούμε την original κινέζικη ROM, για αυτό το λόγο βλέπεις τον κωδικό του Provider και όχι το όνομα. Μπορείς όμως να βάλεις όποιο όνομα θέ…