Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 171.
-
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Παιδιά για το προβληματάκι στο όνομα δικτύου που γράφει 20201 αντί για κοσμοτε στην 16 για hongmi έχουμε βρει καμία λύση? Έκανα και wipe cache αλλά τπτ. Και με το όνομα αλλαγή μέσα από τις ρυθμίσεις. Ελπίζω να διορθωθεί στην επόμενη ενημέρωση!
-
Sifnos1 χαχαχαχα. Σωστός φίλε μου!! Ceaser το έκανα αλλά τπτ. Δοκίμασα τα πάντα. Καλά δεν είναι μεγάλο θέμα αλλά απορώ μετά το China Mobile τώρα αυτό. Απορώ τι θα είναι το επόμενο χαχα
-
Εγώ μόνο ένα μικρό πρόβλημα έχω με την 16.αντι να μου δείχνει κοσμοτε μου δείχνει 20201.χαχα.τι προτείνετε?
-
Όλα κομπλέ τώρα μέσα από το κινητό όμως. Δεν με πειράζει για τις αναβαθμίσεις από το ΟΤΑ θα γίνει και αυτό σύντομα. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
-
Το ίδιο και χωρίς να επιλέξω wipes. Δεν μου την περνάει. Λέει ότι κάνει εγκατάσταση και μετά κάνει απλά επανεκκίνηση και έχω την 15
-
Κατέβασα την stable 16 από OTA έκανε επανεκκίνηση κλπ αλλά η αναβάθμιση δεν έγινε. Χμμμμμ. Δοκιμάζω ξανά.
-
Παιδιά για hongmi παίζει να βγει 4.3-4-4? Ή χλομό?
-
Και το δικό μου σκορ με την 15.μπράβο παιδιά και ευχαριστώ και για το OTA!!
-
Χαχα οκ. Την πέρασα και σαν να βλέπω καλύτερη χρήση της ραμ!! Ευχαριστούμε παιδιά!!
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Το ότι το μετονομασα update.zip δεν έχει σχέση ε? Σε ευχαριστώ!
-
Χρειάζεται factory defaults ή την περνάμε πάνω από την 14 απλά μέσα από το recovery?
-
Παράθεση από alfagamma: “Το ειχα και εγω αυτο το θεμα αλλα εκανα clear dalvik cache & cache και εστρωσε....” Ναι το έκανα και εγώ αλλά τπτ. Το άκυρο είναι ότι λύθηκε με ένα απλό reboot. Οι. Άγνωστο το πως και γιατί. Μόνο με το σήμα έχω λίγο θέμα τώρα. Δεν είναι τόσο δυνατό όσο πριν. Βγαίνω εκτός δικτύου πανεύκολα ακόμα και βεράντα που είμαι και είχα πάντα καλό σήμα. Ελπίζω να λυθεί στην επόμενη.
-
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μετά την εγκατάσταση αυτής της ρομ με τις εφαρμογές. Απλά κλείνουν. Τρέχουν από πίσω βέβαια αλλά γίνονται minimized.
-
Καλησπέρα! Μια ερώτηση. Βλέπω μερικά κολλήματα και μεγάλη χρήση της ραμ και της μπαταρίας. Πριν δεν Το είχα αυτό. Και ενώ όταν είχα 28% μπαταρία μόλις το έκανα επανεκκίνηση ξαφνικά είχα 50%...τι να κάνω? Να ξαναπεράσω την ρομ ή απλά να κάνω factory reset και wife cache και dalvik cache?