Καλημέρα παιδιά έχω παραγγείλει απο ebay Zeblaze VIBE 3/VIBE 3 HR Sleep Monitor Smart Watch Waterproof BT for Android iOS τιμή 23 ευρώ και έχει μπει τελωνείο και σήμερα είδα αυτό Πρέπει να επικοινωνήσω εγώ?
πουλαω αυτες τις δυο θηκες για το mi 8 τις δινω και τις δυο μαζι στα 10€ χρωμα μπλε Απο εδω τις πηρα Bakeey Flip Smart Sleep Mirror Window View Bracket Protective Case For Xiaomi Mi8 Mi 8/Xiaomi Mi8 SE Sale - Banggood Mobile
Το κινητό παιδιά τα σπάει τι θες οθόνη, ήχο, ταχύτητα στην κάμερα ύστερη λίγο που πιστεύω θα το φτιάξουν καί αυτό .πάντως απο το mi note 3 που είχα πολύ ανώτερο είμαι και με global rom
καλήμερα παιδιά να κάνω μια ερώτηση παρατήρησα και στο mi8 και στο mi note 3 που είχα έχω βάλει το igo nextgen στο κινητό ο φάκελος είναι igo όταν πάω να κάνω εκκαθαρηση από το εικονίδιο ασφάλεια -εκκαθάριση μου βγάζει εκκαθάριση πχ 900mb και όταν πατάω την επιλογή μου διαγραφή και κάποια αρχεία από το φάκελο igo με αποτέλεσμα μετά να μην δουλεύει το πρόγραμμα τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω αυτό γιατί κάθομαι και το ξαναπερναω πάλι από την αρχή είμαι με την global version rom