Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 455.
-
Ευχαριστούμε ειρήνη
-
περιμενουμε με αγωνια
-
redmi 5a
Μήνυμαελεγα να περασω τι ρομ απο τα παιδια
-
redmi 5a
Μήνυμαπαιδια ξεκλειδωσα τι κανω τωρα?
-
redmi 5a
ΜήνυμαΣε 2 ημέρες ήρθε ο καιρός να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο τις συζύγου με την ρομ που έχει μπορώ να ξεκλειδώσω η πρέπει να βάλω άλλη ρομ το twrp που πρέπει να περάσω να βάλω αυτό twrp-3.2.1-0-riva ?
-
@gkalen αν μπορούμε να φτιάξουμε στοBluetoothενώ συνδέεται δεν μπορώ να τραβήξω φωτογραφία αυτό έχω αγοράσει (aliexpress.com/item/BlitzWolf-…=a2g0s.9042311.0.0.sX9P6d) με την προηγουμένη ρομ την v8 stable δεν είχα κανένα πρόβλημα ως προς την σύνδεση με τα που έβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_arΩma_Stable_V9.2.1.0 το πρόβλημα παραμένει και τώρα που έβαλα την XTRV-8.3.1 ARΩMA Beta2 από Global Source το πρόβλημα παραμένει ενώ στο τηλέφωνο τις γυναικά μου που είναι το redmi 5a με ρομ miui glob…
-
redmi 5a
ΜήνυμαΈκανα αυτό που είπε ο amavroudis δηλαδή Μπήκα με vpn δηλαδή κατέβασα το plexvpn (Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer) έκανα εγγραφή και μετα στην εφαρμογή επέλεξα China Shanghai έκανε σύνδεση μετα ξανά γύρισα πίσω στο τηλέφωνο ρυθμίσεις – πρόσθετες ρυθμίσεις – επιλογές προγραμματιστές ξανά τικαρισα το ΟΕΜ και από κάτω στη κατάσταση ξεκλειδώματος πάτησα και μου έγραψε ότι ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μετά το έβαλα σε fastboot το τηλέφωνο και με το πρόγραμμα miflash_unlock μου έβγα…
-
redmi 5a
Μήνυματο λογαριασμό στο unlock status που να το βάλω ?
-
redmi 5a
Μήνυματο αίτημα σήμερα το έκανα το πρωί αλλά μου έστειλες απάντηση μέσα σε μισή ώρα ότι μπορώ να ξεκλειδώσω μήπως για αυτό δεν προχωράει?
-
redmi 5a
Μήνυμακαλημέρα φτιάχνω αυτό το τοπικ για να μαζέψουμε ότι χρειάζεται για το redmi 5a oπως σας είπα το τηλεφωνώ ήρθε με αυτή την ρομ miui global 9.2.2 NCKMIEK πρέπει να βάλω άλλη ρομ για ξεκλειδώσω και αν ναι ποια ? ποιο twrp να περάσουμε αλλαξα εφαρμογη και τωρα φτανει μεχρι το 99% και σταματαει
-
Παράθεση από leonidasts: “Ρε παιδιά σήμερα ξαφνικά το κινητό μου δεν διαβάζει κανένα wifi δίκτυο. Ανοίγω τα wifi και δεν βρίσκει τίποτα. Καμιά ιδέα κάνεις? Το τρέλαναν στα reboot αλλά τίποτα. Η rom που του έχω είναι η 9.2.2.0 global stable. ” είναι επειδή δεν βγαίνεις με τα φιλαράκια για καφέ για αυτό σου το κάνει αυτό