Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 455.
-
Εδώ και μια εβδομάδα που έχω βάλει την xtrv stable redmi note 4(nikel) ολα πάνε καλά και επισεις έχω δει και μεγάλη διαφορά στην μπαταρία ως προς το καλύτερο μπράβο παιδιά
-
Παράθεση από BanditGR: “P74 έχεις, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά για το φόβο των...Ιουδαίων πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα ΠΛΗΡΕΣ nandroid backup ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ TWRP (δηλαδή θα τσεκάρεις όλες τις επιλογές στα partitions). ” Θα πρέπει να περάσω το TWRP και μετα να πάρω ένα backup ?o gkalen μου είχε πει ότι αν ξανά περάσω την xtrv και έχω πρόβλημα πάλι με τις sim θα πρέπει να ξανά κάνω format το τηλ με την παραπάνω global που έχει το τροποποιημένο αρχείο =============== Ιουλ 10th 2017, 8:48pm ==…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kostas234: “Οκ το έφτιαξα μαζί με τον gkalen περισσότερα τό απόγευμα =============== Ιουλ 10th 2017, 8:19pm =============== Λοιπόν παιδιά καταρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον gkalen που με την πολύτιμη βοήθεια του επανεφερα ξανά το redmi note 4 (nikel) αυτό που κάναμε ήταν να περάσουμε την global ρομ nikel_global_images_V8.1.4.0.MBFMIDI_20161229.0000.00_6.0_global_8fb0c0d09f με μια τροποποίηση στο αρχείο αυτό (md1rom) δεν θυμάμαι να σας πω από πού το πείρ…
-
Οκ το έφτιαξα μαζί με τον gkalen περισσότερα τό απόγευμα =============== Ιουλ 10th 2017, 8:19pm =============== Λοιπόν παιδιά καταρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον gkalen που με την πολύτιμη βοήθεια του επανεφερα ξανά το redmi note 4 (nikel) αυτό που κάναμε ήταν να περάσουμε την global ρομ nikel_global_images_V8.1.4.0.MBFMIDI_20161229.0000.00_6.0_global_8fb0c0d09f με μια τροποποίηση στο αρχείο αυτό (md1rom) δεν θυμάμαι να σας πω από πού το πείρε και το αντικατέστησε με το ίδιο αρχείο τις παρα…
-
Παράθεση από gkalen: “@kostas234 Τίποτα άλλο μη βάλεις Twrp βάλε και προχωρά σε format data Μετά πας πίσω στο αρχικό μενού και πατάς reboot σε recovery .. Μετά προχωρας σε wipe και swipe to factory reset .. Φλας την xtrv 8.2.2.0 stable ” το εκανα εβαλα την ρομ οπως ειπε ο gkalen το προβλημα παραμενει
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν σου δούλεψε ούτε το factory reset, ούτε το format data, ολύ πιθανό να χρειαστείς fastboot rom και SP Flash tool. Ας περιμένουμε και το @gkalen να μας πει. ” Το έκανα και αυτό και έβαλα αυτή την ρομ nikel_images_V8.1.9.0.MBFCNDI_20170109.0000.00_6.0_cn_f213a7799e αλλά πάλι τα ίδια και μετα είπα να βάλω την global nikel_global_images_V8.1.4.0.MBFMIDI_20161229.0000.00_6.0_global_8fb0c0d09f αλλα και σ΄αυτη τα ιδια παραμένει να μην βλέπει τις sim. στο μεταξύ τώρα κάνει…
-
Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλον ξεκινάω έβαλα σήμερα την 8.5.2 stable στο redmi note 4 nikel πριν είχα την 8.2.2 stable και μου βγάζει ότι δεν βλέπει τις sim ξανά βάζω την 8.2.2 αλλά το πρόβλημα παραμένει του κάνω factory reset τίποτα και του ξανά περνάω την ρομ από την αρχή (nikel_images_V8.1.9.0.MBFCNDI_20170109.0000.00_6.0_cn_f213a7799e) και όταν ανοίγει το τηλ και φτάνει στις sim εκεί πάλι δεν τις βλέπει το κλείνω και βάζω μια μια τις κάρτες να δω ποια υποδοχή δουλεύει αλλά πάλι τα ιδιά…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Η διαδικασία του zip flash σου έβγαλε κάποιο αφάλμα; Δοκίμασε και με τα άλλα modem και αν δεν γίνει κάτι παρακάτω στον οδηγό που σου έβαλα υπάρχει και τρόπος για flash modem μέσω sp-flash tool. ” δεν το προσεξα τωρα βαζω το p72 σ΄αυτο δεν εβγαλε καποιο σφαλμα. τιποτα και με αυτο