Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 455.
-
Παράθεση από nflo: “Παράθεση από kostas234: “Παιδιά να ρωτήσω γιατί δεν βγάζει την ένδειξη 4g και έχω 3g στο τηλ ενώ είμαι σε κάλυψη και το βλέπω στο τηλ του φίλου μου που έχει redmi note 3 και έχουμε τις ίδιες εταιρίες και καινούργιες κάρτες sim ” Ποιά εταιρία έχεις; Έχεις κάνει αίτηση για ενεργοποίηση του 4g;Επίσης δες και στις ρυθμίσεις -> Sim cards & mobile networks -> SIM1 -> Preferred Network Type αν έχεις επιλεγμένο το: Prefer LTE ” όχι δεν εχω κανει αιτηση sim 1 cosmote & sim 2 wind στις…
-
παιδιά οκ το τηλέφωνο του έβαλα και την ελληνική ρομ και είμαστε εντάξει τώρα ευχαριστώ πολύ.
-
τώρα τον τσεκάρισα και είδα ότι είναι ξεκλείδωτος οπότε προχωράω για να βαλω την ελληνική ρομ
-
παιδια βοηθεια εκανα αυτά που λεει ο φιλος lallasgr εβαλα αυτή τη ρομ nikel_images_6.9.29_20160805.0000.29_6.0_cn με την αντικατασταση cust.img ανοιγει το τηλ όταν παω να το ξεκλειδωσω τον bootloader μου βγαζει παλι αυτό το μήνυμα 1 τι κανω λαθος και δεν μπορω να προχωρισω να βαλω την ελληνικη?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμααυτος ο οδηγός είναι καλύτερος? Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
-
Μήνυμαευχαριστω η ρομ που εχει το τηλ είναι αυτή miui global 8.0/stable 8.0.1.0.0(MBFCNDG)
-
Μήνυμαείμαι σε fastboot πως το ξαναγυρίζω να ανοιξει το τηλ?
-
Μήνυμαπαιδια μια βοηθεια εστειλα για να ξεκλειδωσω το τηλ σημερα ηρθε ότι μπορω να το ξεκλειδωσω βαζω το πρόγραμμα και μου βγαζει αυτό 2
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαμπορει να μην το έθεσα σωστά εννοούσα με τον υπάρχων λογαριασμό που έχω μπορώ να ζητήσω να ξεκλειδώσο το bootloader?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμακαλημέρα παιδιά ήρθε και το δικο μου σήμερα από vicmall με Original Rom(Chinese&English) επειδή εχω λογαριασμό για το Redmi note 2 κανει ο ιδιος και για το 4 η πρέπει να φτιάξω άλλο?
-
όλα καλα και σε μενα μέχρι στιγμής.
-
το bluetooth όταν έχεις καί τό gps μαζί κάνει αποσύνδεσεις τό έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?
-
καλό καλοκαίρι παιδιά Xiaomi Original Piston Earphone Simple Version White Color Paper Box
-
παιδια σάς κάνει και σε σας αποσύνδεση στό bluetooth? Ή είναι μόνο σέ μένα.
-
Καλησπέρα έχει παρατηρήσει κανείς άλλος για αποσύνδεσης στο gps για το Bluetooth δεν το έχω δει.