Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 455.
-
παιδιά πολύ καλή η ρομ καλή διαχείριση μπαταριά το μόνο που δεν κοίταξα και θα το δω σύντομα είναι για το Bluetooth και το gps να δουλεύουν μαζί για να δω αν κανει αποσυνδέσεις.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από kostas234: “και αυτή η ρομ έχει πρόβλημα μέ τό bluetooth καί τό gps γιά τίς από συνδέσεις σε ταξίδι πού έκανα σήμερα παρατήρησα ότι όταν είναι καί τα δύο ανοιχτά το bluetooth μετά από λίγο έκανε αποσύνδεση καί τό gps έχανε το σήμα ανά 10' λεπτά μετά εκλεισα το gps και το bluetooth δεν ξανά αποσυνδέθηκε. ” Για ποια ρομ μιλάς ?? Αυτό θα φτιαχτεί από την xiaomi λογικά στα επόμενα updates. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” για την τελευταία ρομ…
-
και αυτή η ρομ έχει πρόβλημα μέ τό bluetooth καί τό gps γιά τίς από συνδέσεις σε ταξίδι πού έκανα σήμερα παρατήρησα ότι όταν είναι καί τα δύο ανοιχτά το bluetooth μετά από λίγο έκανε αποσύνδεση καί τό gps έχανε το σήμα ανά 10' λεπτά μετά εκλεισα το gps και το bluetooth δεν ξανά αποσυνδέθηκε.
-
Τριμερής Κλήση
Μήνυμακαι σε μένα με την καινούργια ρομ (6.4.28 dev) συνεχίζει να το κάνει αλλά όχι σε όλες.
-
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά Έχω παρατηρήσει ότι όταν κάνω κλήση μέσα από τον κατάλογο μου βγάζει τρίμερής κλήση αντί το όνομα που έχω πάρει το έχει δει κάνεις άλλος αυτό?
-
Παιδια έχει παρατηρήσει κανείς άλλος μέ τίς απόσυνδέσεις που κάνει σέ gps wifi bleutooth.η το κάνει μόνο σέ μένα.
-
- καλημέρα σήμερα μου έβγαλε αυτό έκανα επαναφορά και δεν το έβγαλε ξανά
-
κατεβαζω κάι εγώ κάι θά πώ εντυπώσεις
-
Παιδιά να ρωτήσω έχω βάλει την θήκη αυτή Luxury Metal Frame + MirrorTempered Glass Hard Back Cover Case For Xiaomi redmi note 2 είναι καλή? Απ΄ότι είδα δεν έχειστην πλάτη ένα προστατευτικό όπως έχει η δικια του θήκη του τηλ παίζει κάνα ρόλοαυτό? Και ένα άλλο που παρατήρησα του πέρασα αυτή την ρομ CyanogenMod 12.1 η φωτογραφικήμηχανή στις ρυθμίσεις αν την έβαζα 16:9 ήταν 10 megapixel αν την έβαζα 4:3 ήταν13megapixel φυσικά την έβγαλα και ξανά έβαλα εδώ την δικια μας η ερώτηση ως προςτην φωτογραφί…
-
κατεβάζω και εγώ και μετα εντυπώσεις.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kostas234: “θα ήθελα να ρωτήσω όταν το τηλ η οθόνη είναι κλειστή καιθέλω να ανοίξω την οθόνη και σύρω προς τα πάνω για να ξεκλειδώσει ακούγετε έναςήχος πως μπορώ να χαμηλώσω την ένταση το έψαξα και δεν μπόρεσα να το βρω. ” Ρυθμίσεις, ήχος και δόνηση, ήχος κλειδώματος οθόνης Αυτό λες? Έχει on και off αλλά όχι ένταση αν αυτό λες ” ναι αυτό είναι ευχαριστώ.
-
Παράθεση από elpa02: “Παράθεση από MANVLIS: “Ορισμένες φορές ξεκινά η μουσική αυτόματα. Μήπως λόγω του ότι έχω συνέχεια τα ακουστικά; Επίσης στην οθόνη που εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις έχει τη μουσική. (Play pause κλπ). Αυτό είναι θέμα από τη ρομ ή κάποια άλλη ρύθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως πατιεται κουμπακι πάνω στα ακουστικά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” αυτο το έχω παρατηρήσει και εγώ στο δικό τηλ
-
Παράθεση από makis1024: “Πάτα πάνω στην εικόνα μια φορά, βγάζει κάτω δεξιά τρεις τελείες (more) , πάτα πάνω και τελευταία επιλογή detail info θα σου βγάλει ανάλυση και ότιδήποτε του έχεις ρυθμίσει να δείχνει στίγμα gps, δρόμο ημερμηνιά κτλ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” ευχαριστώ το είδα και αυτό αλλά η ερώτηση είναι η φωτογραφία που τραβάει είναι 13megapixel ?
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kostas234: “παιδιά να ρωτησω η κάμερα σε ποιά ανάλυση είναι? Γιατί δεν βλέπω πουθενά να βάλω.αυτή την ρύθμιση έχω ” Δεν την δείχνει η μαμά εφαρμογή. Τράβα μία φωτό, πάτα πάνω της να δείξει πάνω δεξιά ένα i και πάτα πάνω του. Θα στα δείξει όλα εκεί. ” δεν μπόρεσα να βρω αυτό που λες στον υπολογιστή μου δείχνει την ανάλυση τις εικόνας πχ 4208 x 2368 και 1.7mb
-
Παράθεση από netblues: “Αν μας ελεγες και την κρισιμη λεπτομερεια που το κανει να τρεχει, θα σου ημουν υποχρεος. ” τι βοήθεια ακριβώς θέλεις για να σε βοηθήσω
-
Παράθεση από villasg: “Καλησπερα . Να ρωτησω οποιον εχει το ιδιο τηλ [note 2 prime ] , σας δουλευει ο φακος απο το scroll down πανω Menu με την τελευταια xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.3.10 ? Εμενα μολις τον παταω να αναψει , δεν αναβει ο φακος , αναβει το εικονιδιο ( ενεργοποιηση ) και σβηνει αμεσα το εικονιδιο του φακου . Δεν το εβαλα στον tracker για να δω μηπως ειναι μονο σε μενα το λαθος ” και σε μένα δουλεύει κανονικά