Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 455.
-
Σε poco x3 pro όλα καλά μέχρι στιγμής Ευχαριστούμε!!!!
-
Σε poco x3 pro όλα καλά μέχρι στιγμής Ευχαριστούμε!!!!
-
καλησπέρα πέρασα και εγώ την ρομ για το poco x3 pro η ρομ παιδιά δεν παίζεται καμία σχέση με αυτή που είχε το κινητό ευχαριστούμε παιδιά να είστε πάντα καλά!!!!! να ανοίξουμε και ένα σύνδεσμο για το poco x3 pro γιατί γραφούμε στο poco x3 nfc
-
καλησπέρα πέρασα και εγώ την ρομ για το poco x3 pro η ρομ παιδιά δεν παίζεται καμία σχέση με αυτή που είχε το κινητό ευχαριστούμε παιδιά να είστε πάντα καλά!!!!! να ανοίξουμε και ένα σύνδεσμο για το poco x3 pro γιατί γραφούμε στο poco x3 nfc
-
εκανα format data μετα reboot recovery μετα wipe dalvik - cache ξανα reboot recovery οταν ανοιγει δεν βλεπει την μνημη του τηλεφωνου τι κανω λαθος? στο μεταξι οταν κανω αυτη την επιλογη wipe dalvik - cache μου βγαζει με κοκκινα γραμματα E:UNABLE to decrypt FBE device το τηλεφωνο το βλεπει ACER ADB interface παιζει καποιο ρολο αυτο?
-
Παράθεση από amavroudis: “Εδώ δες [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 07/04/2021 Μόνο xtrv stable θα βρεις... Δεν νομίζω ότι έκανες καλά και έδωσες ένα από τα καλλίτερα κινητά που έβγαλε η Xiaomi.... ” το ειχα περιπου 2 χρονια και ειπα να το αλλαξω. τωρα με προβληματισες λες να μην εκανα καλη επιλογη με το poco x3 pro? το πηρα και σε καλη τιμη απο banggood κοντα στα 190 ευρω μαζι με θηκες και τζαμακια 6/128