Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 455.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

kostas234 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Το λογαριασμό μου θα τον απενεργοποιήσω θα του έβαζα την ελληνική ρομ και τέλος θα έχει πρόβλημα έτσι?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Καλήμερα παιδιά καλό Μήνα και καλή εβδομάδα σήμερα παραλαμβάνω το mi9 6-128 από banggood μέσα σε 12 ήμερες ήρθε. Έχω το mi8 και το πούλησα σε φίλο και θέλω να ρωτήσω μου είπε το παιδί να το αφήσω με την ρομ που φοράω τώρα δηλ την xtrv stable αν την αφήσω και φυσικά του κάνω από την αρχή εγκατάσταση την ρομ θα έχει από εδώ τα παιδιά ενημερώσεις? για το mi9 με το που λάβω θα ανεβάσω φωτογραφίες

• Λοιπόν το βρήκα παιδιά για να δούμε τους κωδικούς από τα wifi που έχουμε αποθήκευσή στo τηλέφωνό. Κάνουμε ένα backup το αρχείο από τα αντίγραφο ασφαλείας & επαναφορά – τοπικά αντίγραφα – δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας – σύστημα επιλέγουμε το wifiκαι στης εφαρμογές τα ξετικαρουμε όλα τώρα θα πάρουμε ένα αρχείο με την κατάληξη .bak αυτό το παίρνουμε και στον υπολογιστή το ανοίγουμε με το σημειωματάριο και μας εμφανίζει όλα τα ρουτερ που έχουμε αποθήκευσή μαζί και τους κωδικούς από το κάθε δίκτυο

• Παράθεση από amavroudis: “Δεν γνωρίζω αν είναι κάπου σωσμενοι σε απλό κείμενο για να τους διαβάσεις, αλλά μπορείς να τους στείλεις σε άλλο τηλέφωνο Xiaomi με το Mi Backup. ” Το ξέρω αυτό με το mi backup για την μεταφορά αλλά ήθελα να δω τους κωδικούς από τα ρούτερ που έχω αποθηκευμένα

• Πώς μπορώ να δω από τα αποθηκευμένους κωδικούς wifi που έχω στο τηλέφωνο τα password τον ρούτερ ?

• Αυτό που βλέπω είναι η ίδια κατανάλωση με την προηγούμενη δηλαδή 1,5 μέρα με κρατούσε με την προηγούμενη το ίδιο και με αυτή

• Σε mi8 όλα καλά Μπράβο παιδιά

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

ευχαριστώ πολυ Ανέστη να ρωτήσω αυτό το φάκελο που δημιουργήθηκε για το wifi στην επόμενη συσκευή που θα πάρω πάω και το βάζω στο miui φάκελο μέσα?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από komatoza: “Κάτι καταλάβατε λάθος. Δοκίμασα επαναφορά από το mi8 σε mi9 με micloud και με Google και κανένα δεν μου μετέφερε τα WiFi. Τελικά έκανα τοπικό αντίγραφο μόνο σε wifi βρήκα τον φάκελο του backup και τον μετέφερα με mi drop Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μπορείς να μου πεις πως ακριβός το έκανες γιατί με ενδιαφέρει

• Mi 9 Τ

kostas234 - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ πολύ

• Mi 9 Τ

kostas234 - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Παιδιά το κοιτάζω να το αγοράσω το έχει με κουπόνι στα 270€ αξίζει να κάνω την κίνηση έχω το mi8 τώρα

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε πάντα καλά

• Σε redmi 5a όλα καλά μόνο το wificall δεν δουλεύει

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas234: “μήπως δεν υποστηρίζει την υπηρεσία το κινητό ” Δεν αποκλείεται, αλλά καθώς δεν μου ανήκει η συσκευή θέλει λίγο ψάξιμο. ” Πώς μπορώ να βοηθήσω αν γίνεται να το φτιάξουμε και κάτι ακόμα όταν επιλέγεις κατά προτίμηση wifi βγάζει αυτό το μήνυμα που ανέφερα στο νιμα για το redmi 5a και μετά εκεί που δείχνει το σήμα βγάζει Χ και στις 2 κάρτες και επανέρχεται το σήμα

• Παιδιά έβαλα την developer ρομ στο redmi 5a Riva όλα καλά αλλά καί αυτή η ρομ όπως και η stable δεν δουλεύει το vowifi μήπως δεν υποστηρίζει την υπηρεσία το κινητό ?

• redmi 5a

kostas234 - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες έναν καθαρισμό dalvik art cache + cache από το TWRP ? ” Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια

• redmi 5a

Μήνυμα

Παράθεση από kostas234: “παιδιά ενεργοποιώ το vowifi ενώ υπάρχει στην ρύθμιση μου βγάζει σφάλμα και δεν κρατάει την ρύθμιση ” Θα μπορέσουμε να το δούμε παιδιά όταν πατάω στις προτιμήσεις δικτύου και πάω να βάλω κατά προτίμηση wifi μου βγάζει το μύνημα στην τρίτη φωτογραφία

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

kostas234 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “δεν ακούγεται λογικό αυτό που λες. Κανει install , δεν βγάζει σφάλμα και κολλάει; Τεσπα, κρατα εκεινο. ” Εντάξει geoanto555 δουλεύει μια χαρά έκανα λάθος μετά την εγκατάσταση δεν έκανα reboot σε recovery

• redmi 5a

Μήνυμα

Ναι είναι ενεργοποιημένο

• redmi 5a

Μήνυμα

παιδιά ενεργοποιώ το vowifi ενώ υπάρχει στην ρύθμιση μου βγάζει σφάλμα και δεν κρατάει την ρύθμιση