Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 157.
-
Παράθεση από 8@nos: “@gfilip Άμα θες να έχεις ό,τι νεότερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και φυσικά να μην βαριέσαι τα συχνά φλασαρίσματα-ενημερώσεις που μπορεί μαζί με το νέο να φέρουν όμως και κάποιο πρόβλημα, πας σε developer rom και θα πρότεινα να πας εδώ.....αν πάλι δεν θες να ρισκάρεις και βαριέσαι τα συχνά φλασαρίσματα πας σε stable rom και κοιτάς εδώ ” H stable έχει ΟΤΑ;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sacs: “Aν βάλω arΩma οι μελλοντικές αναβαθμίσεις θα μπαίνουν ΟΤΑ; ” ΟΤΑ έχουν ΜΟΝΟ τα VIP μέλη μας καθώς παραλαμβάνουν ειδικές ROM που έχουν ενεργοποιημένα τα ΟΤΑ. ” Oι υπόλοιποι;
-
Aν βάλω arΩma οι μελλοντικές αναβαθμίσεις θα μπαίνουν ΟΤΑ;
-
Εντυπώσεις από ARΩΜΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Τότε είσαι έτοιμος να προχωρήσεις αφού πρώτα πάρεις ένα backup από το TWRP recovery... ” Εντάξει αλλά αξίζει να τη βάλω;
-
Εντυπώσεις από ARΩΜΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να προχωρήσεις πρώτα σε unlock του bootloader και αλλαγή του recovery σε twrp, για να μπορέσεις να βάλεις οποιαδήποτε Ελληνική Rom. ” Ναι ΟΚ τα έχω κάνει αυτά και είμαι και rooted.
-
Εντυπώσεις από ARΩΜΑ
ΜήνυμαKαλημέρα. Επειδή με ''τρώει'' να βάλω ΑRΩΜΑ (τώρα είμαι στην global stable 8.5.8.0.NCFMIED) τι εντυπώσεις έχετε από αυτή τη ρομ στο redmi note 4 mido; Δουλεύει καλά; Αξίζει να τη βάλω;
-
Παράθεση από fog: “@sacs 1. Έχει, αλλά προς το παρόν μόνο για τα vip μέλη. 2. Θα χρειάζεται να ξανακάνεις το root, αλλά στην arΩma, είναι μια επιλογή πριν το φλασάρισμα και γίνεται αμέσως μετά από αυτό και πριν το πρώτο boot στη rom 3. Η μετάβαση χρειάζεται μια διαδικασία. Πρώτα προετοιμάζεις το κινητό και τον υπολογιστή σου και όταν αυτά είναι έτοιμα, ακολουθείς τον οδηγό για το πρώτο flash της ελληνικής rom στο κινητό σου. Ξεκινάς με αυτά και όπου έχεις απορίες ή κάποιο θέμα, ρωτάς Πώς θα βάλω…
-
Καλησπέρα. Έχω το redmi note 4 με global stable 8.5.8.0.NCFMIED με twrp και rooted. Θέλω να βάλω xtrv 7.9.21. Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1. Έχει ΟΤΑ updates; 2. Μετά από κάθε update πρέπει να ξαναφλασάρω twrp και root; 3. Ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω; Ευχαριστώ.
-
Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone
ΜήνυμαΚαλημέρα. Η xtrv stable ελληνική, παίρνει ΟΤΑ updates;
-
Αναβάθμιση στην 8.5.8.0
ΜήνυμαΚαλημέρα. Σήμερα ήρθε η αναβάθμιση στην 8.5.8.0. Στο τέλος έκανε reboot στην twrp. Εκεί τι κάνω; Reboot στο system;
-
Παράθεση από fog: “Οι developer roms είναι για να δοκιμαστούν καινούρια χαρακτηριστικά και να διορθωθούν bugs. Στην xiaomi συνήθως κυκλοφορούν κάθε βδομάδα. Όταν τα χαρακτηριστικά αυτά σταθεροποιηθούν και κριθεί ότι δεν υπάρχουν σοβαρά bugs, οι roms ονομάζονται stable. Αυτό συμβαίνει περίπου κάθε μερικούς μήνες, 2-3. Οπότε όταν το miui 9 θεωρηθεί έτοιμο, θα είναι αυτό που θα περιέχουν οι stable roms που θα κυκλοφορήσουν τότε. ” Άρα όταν πάρει η global stable θα πάρει και η ελληνική xtrv stable;