Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 157.
-
Παράθεση από fog: “Για να περάσεις στην ελληνική rom θα πρέπει να βάλεις drivers στον υπολογιστή σου Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 Να ελέγξεις την κατάσταση του bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Να κάνεις αίτηση και να ξεκλειδώσεις τον bootloader, αν δεν το έχεις κάνει Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Να περάσεις το κατάλληλο twrp TWRP 3.…
-
Έχω αυτή που φαίνεται στο screenshot. Βλέποντας τον χρησιμότατο πίνακα με τις roms σκέφτομαι να flashaρω την ελληνική xtrv stable. Αν θεωρείτε ότι είναι καλή ιδέα, που θα την βρω; Επίσης όταν λέει ότι το Root είναι προαιρετικό, τι σημαίνει; Ευχαριστώ.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42987/
-
Διαγραφή mi account.apk
ΜήνυμαAν είναι έτσι, μάλλον θα μείνω χωρίς mi account. Άλλωστε όταν έρθει η miui 9, θα το έχει και αυτό
-
Διαγραφή mi account.apk
ΜήνυμαΥπάρχει αλλά όταν το επιλέγω για να συνδεθώ, δεν ανταποκρίνεται.
-
Διαγραφή mi account.apk
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Rootάρισα το κινητό και όπως διέγραφα διάφορα άχρηστα, διέγραψα κατά λάθος την mi account.apk., με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ από το κινητό. Που θα το βρω να το ξαναεγκαταστήσω;
-
Μικρη βοηθεια με root
ΜήνυμαΚαλημέρα. Αυτός ο οδηγός ισχύει και για τη miui9; Σκέφτομαι να ακολουθήσω αυτό youtube.com/watch?v=B9b0czOzV6o και μετά τον οδηγό που έδωσε ο 8@nos.
-
Αναβάθμιση σε miui9
ΜήνυμαKαλημέρα. Έχω την version που φαίνεται στο screenshot και δεν μου έχει έρθει ακόμα ΟΤΑ η miui9. Είναι φυσιολογικό;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42736/
-
Red Wolf Recovery
ΜήνυμαΠοια είναι η άποψη σας για την Red Wolf Recovery από [RECOVERY][MIDO][V3.1-018] Red Wolf Recovery… | Xiaomi Redmi Note 4 ;
-
rooted παίρνει updates;
ΜήνυμαΔεν βρήκα καμία διαφορά. Την άποψή σας ζήτησα αν είναι σωστός. Όσον αφορά το superuser δεν έχει διαφορετικό ανά συσκευή, ενώ η twrp είναι συγκεκριμένη ανά συσκευή.
-
rooted παίρνει updates;
Μήνυμαόχι.Περίμενα 1 ώρα αλλά τίποτα. Τελικά φλάσαρα πάλι πίσω τη ρομ. =============== Σεπ 3rd 2017, 10:37am =============== Root Mi Phone with SuperSU without flashing TWRP Recovery permanently - Flashing Guide - Mi Community - Xiaomi Γι'αυτόν τον οδηγό τι λέτε;
-
Kόλλησε στο ΜΙ εικονίδιο
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από sacs: “Κατέβασα αυτό superuser.phh.me/superuser.zip. Αλλά το λάθος μου, μάλλον, είναι ότι με το twrp φλάσαρα μόνο το superuser και όχι το lazyflasher που έλεγε ο οδηγός. ” Όχι δεν είναι αυτό το λάθος σου. Το λάθος σου είναι ότι αντί να φλασάρεις μια έκδοση supersu από την Chainfire που τα έχει όλα έτοιμα, πήγες και φλασάρισες τον phh superuser του phhusson, χωρίς να διαβάσεις το documentation που περιλαμβάνεται στην development page (με σεβασμό το λέω αυτό, δ…
-
Kόλλησε στο ΜΙ εικονίδιο
ΜήνυμαΚατέβασα αυτό superuser.phh.me/superuser.zip. Αλλά το λάθος μου, μάλλον, είναι ότι με το twrp φλάσαρα μόνο το superuser και όχι το lazyflasher που έλεγε ο οδηγός.
-
Kόλλησε στο ΜΙ εικονίδιο
ΜήνυμαΣε αυτήν που φαίνεται στη φωτό. Πάω στο superuser.zip ιδιότητες, αλλά δεν δίνει πληροφορίες. Θα ψάξω να το βρώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42050/
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
sacs - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜετονόμασα το φάκελο που το είχα βάλει σε MIUI και ολοκλήρωσε τη διαδικασία.
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
sacs - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣτα 2'' μου βγάζει error και δεν συνεχίζει το φλασάρισμα. Τι φταίει;
-
Kόλλησε στο ΜΙ εικονίδιο
ΜήνυμαΚαλή ερώτηση. Το κατέβασα από το xda, τώρα πως θα δω ποιο είναι;