Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-157 από 157.
-
Kόλλησε στο ΜΙ εικονίδιο
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω το note 4.Μόλις τελείωσα τη διαδικασία ροοτ, χωρίς να φλασάρω twrp, μόνο να μπουταρα σε αυτό με την εντολή fastboot boot twrp.img και στη συνέχεια εγκατέστησα το superuser. Mετά την εγκατάσταση μου ζήτησε να εγκαταστήσει twrp, δεν το επέλεξα και έκανα επανεκκίνηση. Το κινητό άνοιξε και κόλλησε στο εικονίδιο mi, πάνω από 30'. Τι να κάνω;
-
rooted παίρνει updates;
ΜήνυμαΠροχώρησα στο root μ'αυτό τον τρόπο, στο τέλος μου έβγαλε μέσα από το περιβάλλον της twrp επιλογή να την εγκαταστήσω, δεν το επέλεξα, επέλεξα επανεκκίνηση και περιμένω εδώ και 10 λεπτά αλλά έχω μείνει στην εικόνα MI. Eίναι φυσιολογικό; Πόση ώρα να περιμένω;
-
rooted παίρνει updates;
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Με την εντολή που σου δόθηκε. Ουσιαστικά δε φλασάρεις το twrp. Το ξεκινάς, βρίσκεσαι μέσα στο περιβάλλον του και το χρησιμοποιείς για να φλασάρεις το supersu πχ. Μόλις αυτό γίνει και κάνεις επανεκκίνηση, έχεις root πρόσβαση, αλλά όχι twrp. Φαντάσου το σαν ένα λειτουργικό σε στικάκι που κάνεις boot σε αυτό, κάνεις τις αλλαγές που θες στο λειτουργικό που έχεις στον υπολογιστή σου και μετά κάνεις boot στο λειτουργικό σου. ” Eυχαριστώ
-
rooted παίρνει updates;
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς να κάνεις root χωρίς να φλασάρεις το twrp αλλά μόνο να μπουταρεις σε αυτό με την εντολή fastboot boot twrp.img ” Πως γίνεται αυτό;
-
rooted παίρνει updates;
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Επανέρχομαι λίγο στην αρχική μου ερώτηση στο 1ο post. Ρώτησα αν rooted παίρνει αναβαθμίσεις OTA και η απάντηση ήταν ναι. Για να κάνω root, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχω twrp. Kάπου διάβασα, όμως, ότι με twrp δεν γίνεται ΟΤΑ αναβάθμιση. Ισχύει;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
sacs - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Σε μισή ώρα από το ξεκλείδωμα , έχεις τελειώσει με όλα δηλαδή TWRP μέσω CMD και adb και κατόπιν φλασάρισμα της xtrv της επιλογής σου. ” Δεν θα φλασάρω άλλη ρομ. Μόνο twrp και root θέλω να κάνω.
-
sacs - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “και 23:30 έχεις xtrv πάνω ” Δηλαδή;
-
Initialization error 4
ΜήνυμαΕυχαριστώ
-
Initialization error 4
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό βρε σε ρώτησα! Τι μήνυμα σου βγάζει όταν προσπαθείς να ξεκλειδώσεις. ” Συγνώμη, λάθος. Δεςforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42016/ το screenshot
-
sacs - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣήμερα μου έγραφε 29 ώρες. Χθες δεν θυμάμαι, αλλά μπορεί να ήταν και 72
-
Initialization error 4
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Τι μήνυμα σφάλματος σου βγάζει το Mi unlock tool; ” Μου έβγαζε αυτό που φαίνεται στο 1ο post, αλλά έκανα ότι λέω στο 3ο post και το έτρεξε. Τώρα το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το bootloader.
-
sacs - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα. Έχω τη ρομ που είναι στη φωτό. Πήρα προχθές έγκριση για ξεκλείδωμα bootloader, προσπάθησα με το unlock tool να ξεκλειδώσω χθες και σήμερα από 5-6 φορές αλλά τίποτα. Πόσο καιρό να προσπαθώ; Δεν θέλω να φλασάρω άλλη ρομ. Θέλω να το rootάρω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41994/
-
Initialization error 4
Μήνυμα2.3.803.10. Χθες όμως έκανε κανονικά όλες τις διαδικασίες, μόνο που στο τέλος δεν ξεκλείδωνε. Σήμερα δεν ξεκινάει καν. =============== Αυγ 26th 2017, 12:47pm =============== Τελικά διέγραψα το ξεζιπαρισμένο αρχείο mi flash unlock το ξεζίπαρα πάλι και έκανε όλη τη διαδικασία. Όμως δεν ξεκλείδωσα πάλι bootloader. Θα το προσπαθήσω κανένα 5ήμερο και ότι γίνει. Δεν θέλω να flashάρω κινέζικη ρομ.
-
Initialization error 4
ΜήνυμαΚαλημέρα. Χθες πήρα άδεια να ξεκλειδώσω bootloader αλλά μόλις έφτανε στο 100% δεν ξεκλείδωνε. Προσπάθησα 5-6 φορές. Σήμερα που ξαναπροσπάθησα, μόλις συνδέω το κινητό με το pc σε fastboot και τρέχω το miflash_unlock.exe μου βγάζει μήνυμα Initialization error 4, όπως στη φωτό. Η ρομ φαίνεται και αυτή στη φωτό. Ευχαριστώ.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41990/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41991/
-
rooted παίρνει updates;
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Σε ευχαριστώ για το upload. Ναι θα πάρει update όταν αυτό κυκλοφορήσει απλά θα χάνεται το root και θα πρέπει κάθε φορά να το ξαναφλασάρεις. Μέχρι στιγμής έχεις την πιο πρόσφατη Global Stable που βασίζεται στην nougat. ” Eυχαριστώ πολύ. Το ξέρω ότι θα το έχανα το ροοτ, αλλά με ενδιαφέρει να παίρνει updates OTA. Άρα θα το ρουταρω. =============== Αυγ 25th 2017, 1:38pm =============== Και μια άλλη ερώτηση. Αν μετά το ροοτ αφήσω ξεκλείδωτο το bootloader, θα έχω κανέν…
-
rooted παίρνει updates;
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Σε ποια rom αναφέρεσαι; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο; ” Αυτή έχω
-
rooted παίρνει updates;
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, rootαρισμένο παίρνει αναβαθμίσεις;