Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 933.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Δεν μπορώ τα σοβαρά αλλά θα το πω. Από γονείς με χιούμορ, αυτόσαρκασμό και χωρίς μανδύα σοβαροφάνειας, μόνο σωστά παιδιά μπορούν να βγουν. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό απο την πεντάχρονη κόρη μου, από την στιγμή που συνομιλώ μαζί της κ στάνταρ θα την τρολαρω 2-3 φορές μέσα στην μέρα!! Το πρόβλημα που δεν έχω σκεφτεί ακόμα πως θα αντιμετωπίσω είναι αν δεν μπορώ να ακολουθήσω μετά από 10 χρόνια στην βαριά εφηβεία. Φαντάζομαι τότε θα με εκπαιδεύει αυτή 2-3 φορές μέσα στην μέρα και επειδ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαOff topic! Unregistered από GB παραγγελία 28/10 βράδυ, σήμερα στο γραμματοκιβωτια μου. @zt654 mi pen ασημένιο! Μια κλάση πάνω από το λευκό Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs αν οι πυτζάμες δεν έχουνε πάνω καρτούνς, επιστρέφουμε παραγγελία ή όχι? Επισης στις 65 μέρες με china post απο ebay να ζητήσω refund ή να περιμένω να έρθει?? Μάλλον είναι εγκλωβισμένο με τις άλλες παραγγελίες του μαύρου Σεπτεμβρίου Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Τελικά επειδή δεν τα πιάνω εύκολα και δεν συζητήθηκε πολύ χθές... Αν μας στείλουν δεύτερο πακέτο καταλάθος τι κάνουμε???? Μουαχαχαχαχαχαχαχαχα Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή βδομάδα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Ωραία τα λέτε! Αλλά να πω τον πόνο μου και εγώ που το κινητό (δυστυχώς) έχει γίνει προέκταση του χεριού μου. Κατά μέσο όρο έχω 4ωρες σοτ άνετα αλλά πανω από 24 Ώρο δεν βγαίνει να χτυπάω τον κ@λο μου κάτω. Επίσης μετά από ένα χρόνο χρήσης όντως εντοπίζω ότι μετά το 50% η μπαταρία ρουφιεται κατά τι πιο γρήγορα. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα προς καλησπέρα! Καλό σκ Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@makisfz μπα μας πήρε η νύχτα κ δεν άντεχα, σήμερα μάλλον απόγευμα Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κ βαστατε γερά! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Ένα ενα. Έκανα wipe dalvik κ cache αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο από την στιγμή που το περνάω με restore από twrp. Ε? Η παίζει? Η βλακεία το γουατς απ δεν είχε προφανώς συγχρονίσει με το drive για δικό της λόγο οπότε μπουμ! Τώρα ξέρω και θα προσέχω για να έχω. Αν κ δεν τελείωσα με την rr, πάω να κολυμπήσω τώρα κ θα τα ξαναπώ μαζί της αργότερα Στάλθηκε από το MI 5s μου