Ναι γεια σας ο προβληματικός είμαι. Πείτε μου ιδέες. Χθες σε rr παίρνω twrp backup. Φορτώνω παλιό backup με xtrv την κάνω restore και βάζω την τελευταία eu. Πάω σήμερα να ξαναβάλω την rr αφού παίρνω backup και με την eu και ενώ από twrp δεν πήρα μήνυμα σφάλματος, η rr δεν λειτούργησε ποτέ. Έμενε μόνιμα στο σήμα της rr και δεν εκκίνησε ποτέ το κινητό (το άφησα 10 λεπτά) Τι μπορεί να έπαιξε? Εκτός του ότι το κινητό ήθελε να μου ρίξει μια μουτζα γιατί το ζαλισα) Στάλθηκε από το MI 5s μου
Καλημέρα!! Eu 9.1 και βλέπουμε... Σε σχέση με την rr τρώει κάτι παραπάνω αλλά νωρίς είναι. Μια απορία που έχω είναι πως σκτ μπορώ γλιτώσω από αυτή την κατανάλωση το βράδυ?? Ενώ το έχω σε φλαιτ... Μου την δίνει θέλω να δω οριζόντια γραμμή!! 1313c20ce10d300d05d8ee468979fe13.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου
Η συσκευή μας έχει να δώσει! Κάποτε με wifi μονο και xtrv εκανα 6,5h sot! Ειμαι σίγουρος οτι κάποιοι το βλέπουν στον ύπνο τους και τους στοιχειώνει! Ε @demakhs ?????? Στάλθηκε από το MI 5s μου
Το μη χείρον, βέλτιστον. Είναι οριακά, αλλά καλύπτει τον μεγαλύτερο μέρος, αφήνει λιγότερο από ένα χιλιοστό γύρω γύρο. Επίσης είναι φθηνό, έρχεται από Αγγλία και σε 5-7μέρες είναι εδώ. Κλαιν τώρα για 3-4€ Στάλθηκε από το MI 5s μου
Το νιλκιν των 7-8€ αφήνει κενά. Μου έσπασε στις άκρες σε 20 μέρες. Μετα πήρα κάτι αλλα Τσιν Τσαν τσον κ αφού ξοδεψα 20€ συνολικά σε @@ριες κατέληξαν σε ζελατίνα. Οκ δεν προστατεύει όπως το τζάμι τα εχουμε ξαναπει, αλλα δεν γδερνεται τουλάχιστον.eac5306bf9e75ba103ac42a62154443a.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου
Εγώ έχω εδώ και ένα χρόνο το 3/64 και όλα είναι εξαιρετικά. Οκ 4gb είναι ένα συν σε βάθος χρόνου αλλά δεν είναι κ τπτ αμάν αμάν. Όρμα! Και αν πάρεις από έξω ρώτα τον @pavlidisc μήπως θέλει κανένα να τα φερετε μαζί Στάλθηκε από το MI 5s μου