Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 933.

• Nope καμιά αντίρρηση!! Συμφωνώ απόλυτα, ήταν θέμα του πως διαβάζει κάποιος την ερώτηση Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Σκώληξ & penguin thread

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Χρόνια πολλά σε όλους! Τελικά λίγες μέρες αποτοξίνωση από κινητό καλή είναι εεεε? Βέβαια όλες αυτές τις μέρες αγόρασα ενα rn4 ενα redmi 4x ενα bt ηχείο 4.2 και κατι αλλα σκατολοιϊδια και έχω να πω οτι belgium registered απο gb είναι εδώ σε 11 μέρες. Αναμενω priority απο bg το ενα κινητό για να δώσω αναφορά. Σρυ για το οφτοπικ! :p Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ναι σε όλες τις ερωτήσεις.” Στην 3. και την 4. Σίγουρα ναι??? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλημέρα!!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Γιατί βρωμαει σαν ιχθυόσκαλα εδώ μέσα??? Ψαριλαααααα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Άνοιξα το ινστα πριν το τάπα σήμερα και προβλέπεται κ@λομέρα! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα! Προς άρση παρεξηγήσεων, γιατί βλέπω έτοιμοι είστε όλοι. Μερακλής είναι αυτός που δοκίμασε και του άρεσε, αν δεν δοκιμάσεις δεν εχεις δικαίωμα να πεις τπτ. Κ δεν διάβασα να μας είπε κανεις εδώ μεσα οτι του άρεσε. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άιντε βρε ξεκωλατε απο το nomads έχουμε σοβαρό θέμα συζήτησης. Μην δείτε κανένα κομενακι στην τιβι, παρατατε κινητά υπολογιστές γυναίκες παιδιά. Κανένα πιτογυρο ή κάμια πιτσα μένει μονο στο χέρι Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μερακλής επιπέδου! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αλήθεια ο ντουανγκ στην μπουζου λες να έχει κάνει εξέταση προστάτη? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τπτ μωρέ, απλα πες τον ντοκτορ να βάλει πολύ τζελλλλ! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs πολύτιμες πληροφορίες για όλους! Όταν θα πας και για παραδοσιακό έλεγχο προστάτη πες μας γιατί εκεί απότι ξέρω ξεχωρίζουν οι μερακλήδες από τους άλλους! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Εύκολο είναι! Απλά κάνε από τώρα διαδικασία να πάρεις έγκριση για ξεκλείδωμα, να μην περιμένεις όταν έρθει. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε παιδιά μόλις έφαγα πρωτη φορά στη ζωή μου ουρά μοσχαρίσια με κρεμμύδια στον φούρνο. Δεν υπάρχει!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλησπέρα!!! Ερώτηση για την google camera.. Μετά από κάθε φωτογραφία αργεί να μου κάνει αποθήκευση. Εμφανίζει μετά απο λιγα δευτερόλεπτα πρώτα "Saved yuv" και μετά "Saved metadata" Καμια ιδέα για εμένα τον άσχετο? Αν η φωτογραφία βγει με την μπροστά κάμερα δεν συμβαίνει το ίδιο! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Οι βόρειοι να κατεβάζουμε κανένα μπουφανακι σιγά σιγά! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Και πως μπορώ να βάλω magisk σε 2 χρόνο αν έχω ήδη βάλει την rom ?Δοκίμασα να βάλω το Zip απο το XDA με το magisk 13.3 και 14 άλλα βγάζει error” Δεν γραφω τπτ σχετικά γιατί δεν θα σε φωτίσω κ πολύ Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλημέρα! Όσο είσαι root μπα! Μια φορά έπιασε να μείνω unroot να λογκαρω και μετά να το κάνω root. Έμεινε μέσα. Βέβαια μετά από αναβάθμιση του snap με πέταξε έξω και έπειτα γιοκ. Στάλθηκε από το MI 5s μου