Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 933.

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα!!!! @demakhs σώθηκε το κινητό ή ακόμα στο ψυγείο είναι?? Να στείλω κουβερλι να το ζεστανουμε? Η ανάσταση πάντως λέγεται resurrection! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα, αν και δεν το βλέπω έτσι όπως ξεκίνησε με τα ασπρόμαυρα πτηνά που δεν πετάνε. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενα ξεκλειδωτο κινητό πάντως παντα είναι πειρασμός να βάζεις διάφορα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σκώληξ & penguin thread

Μήνυμα

Καλημέρα και καλη Κυριακή!! Όσοι έχετε προγραμματίσει ψιλό ηλεκτρολογικά στο σπίτι για σήμερα, αν δεν έχετε μονοτική έχετε στο νου σας αυτή την DIY λύση. Σώζει ζωές. Γενικά 02b60d642e0cf817b1e0815f03793bb4.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το σλοου μοσιον δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά το αποτέλεσμα σε φωτογραφίες, ειδικα σε αυτές με καλό φως είναι απιστευτό. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το δεύτερο βγήκε αν δεν κάνω λάθος για να διορθώσει κάποια bugs. Αν το πρώτο δουλεύει κανονικά απροβληματιστα αβασανιστα κτλ βάρα φωτός αβερτα μονο με εκείνο! Και εγώ μόνο εκείνο έχω χωρίς τπτ άλλο Για τις διαφορές ντεν είμαι ο άνθρωπος σού Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δες αυτό, εμένα ανοίγει κανονικά MGCB_7.0H_C2API_Min_v.1.4.apk | by xda-developers.com for Generic Device/Other Και μετα το mod που λες απο εδώ Google Camera Port Updated with ZSL and More Xiaomi Device Support Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

gvoi - - Recoveries

Μήνυμα

Καλημέρα! Είπα να παίξω με το Mi5s και να δοκιμάσω καμιά custom. Έβαλα την RRemix και δοκίμασα το finger print το οποίο Btw πάει πολύ καλα (αν βρεις τρόπο να το περάσεις καθώς η συντόμευση στο Home button πρέπει να ξηλωθεί και μετά να αποθηκεύσεις αποτυπώματα..) Βάζοντας λοιπόν αποτυπώματα όρισα και μοτίβοοοο.! Αυτό λοιπόν το μοτίβο ενώ το απενεργοποίησα βγαίνει και στο twrp Οταν κάνω recovery βοοτ αλλά και στην έναρξη της aroma xtrv που ξαναπέρασα απο backup! Και ενώ έχω κάνει fr! πως το βγάζω …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από lorenzo81: “Η Google Camera είναι πολύ ανώτερη από την εφαρμογή camera του κινητού παιδιά! Κάνετε δοκιμές και θα καταλάβετε μόνοι σας. Ευχαριστούμε @demakhs που μας άνοιξες τα μάτια Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δόξα και τιμή στον μεγάλο αρχηγό!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα! Το γατοπιγκο σκέφτομαι και κλαίω... Θα γυρίσει και θα μας αρχίσει αυτά τα λελε, τα λεουρια, τα γερμανικά, τα dolce από το κψμ, το τυράκι σε κονσερβα που κάνει κριτς κριτς από τα ρινίσματα και θα με πιάσει μελαγχολία! Θέλω ΕΣ διακοπές! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• 1) απεγκατεστησε τα όλα και βάλε από την αρχή αυτό που είχε αναρτήσει πριν λίγες σελίδες ο @demakhs για την κάμερα. 2) για ρύθμιση δεν ξέρω αλλά από google play αν κατεβάσεις το nova δουλεύεις μια χαρά. Απλά επέλεξε τον μετά σαν πρώτη επιλογή σου. Ρυθμίσεις--->Αρχική Οθόνη-->Προεπιλεγμένος launcher Για τα άλλα 2 το βλέπω Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πληροφορίες από silicon valley αναφέρουν ότι μετά το oreo καθώς έρχεται το γράμμα p, οδεύουμε προς ριζοσπαστική ονοματοδοσία. Οι πληροφορίες συνεχίζουν, ανεπιβεβαίωτες βέβαια, αναφέροντας κάτι για έκδοση με κωδική ονομασία paklava. Το παρακολουθούμε στενά Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Οι τελευταίες aroma ήταν όλες εξαιρετικές. Νομίζω η 7.9.7 ήταν καλύτερη από άποψη μπαταρίας Για δακτυλικό ας πει κάποιος που το χρησιμοποιεί Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

@zt654 ξέρω θα ακουστεί κάπως αλλά οκ μια παρέα είμαστε. Βαζελίνη πήρες? Το καλύτερο για να μαλακώσουν οι αρβύλες και να είναι ΠΑΝΤΑ γυαλιστερές! Επίσης μωρομαντηλα! Καθαρίζεις από φοριαμο μέχρι g3a3! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φρέσκα κουλούρια! 9360cec9102716dfeed33c34930391a6.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτό ακούστηκε κάπως.. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σρυ παιδιά άργησα... Ντελιβερι μονο Ανατολική Θεσσαλονίκη παρακαλώ pm me! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• dddf1ab8fd8bf6b8953b46d6a52a5aac.jpge1b5fc607d44e87fabc7d29aa1b7f42c.jpg Μετά το πλούσιο πρωινό ο σεφ σας καλεί στο στριτ ψήσιμο της γειτονιάς μας. υ.γ οι φωτογραφίες τραβηγμένες με πίξελ πριξελ αππ από άλλο πλανήτη! Το ίδιο κ το μπριζολακι λαιμού Στάλθηκε από το MI 5s μου