Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 933.

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Χάπια παίρνουμε άνετα. Άσε τα λαχανικά! Μου χαλάει το κονσεπτ! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από gvoi: “Καλημέρα! Για το σημερινό πρωινό ο σεφ προτείνει 4 αυγά ελευθέρας βοσκής, λουκάνικο Τζουμαγιάς και κατικι Δομοκού. Συνοδεύουμε με χυμό αχλάδι και φρέσκο κεφίρ. Καλή όρεξη! Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Και επιδόρπιο 2 χάπια για την χοληστερίνη ακολουθούμενα από μια βδομάδα αποκλειστική διατροφή με μπρόκολο και καρότο. Καλημέρα, ζωύφια. :D” @MarkosVL τι μας λέει εδώ??? Μπρόκολο??? Καλά για το καρότο δεν λέω τπτ, καρότο τρώνε τα κουνέλια Στάλθηκε από το MI…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα! Για το σημερινό πρωινό ο σεφ προτείνει 4 αυγά ελευθέρας βοσκής, λουκάνικο Τζουμαγιάς και κατικι Δομοκού. Συνοδεύουμε με χυμό αχλάδι και φρέσκο κεφίρ. Καλή όρεξη! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα! Αυτό με το Α1 με ψήνει και εμένα πολύ! Ακόμα να ξεχάσω τις όμορφες στιγμές με το nexus 5 μου. Μετά η google νόμισε ότι είναι apple και πάνε οι τιμές στα σύννεφα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Οκ έθεσες όριο στα 150€.. Αν σε παίρνει να περιμένεις κάνα 2 μήνες να μαζέψεις και κανένα 50€ ακόμα και πας για 5x. Αλλιώς εγώ λέω redmi note 4 global που είναι δοκιμασμένο και με μπαταρια τέρας! Στο Αλί το βρίσκεις 159$ και άλλα 20 μεταφορικά εγγυημένα χωρίς επιπλέον τέλη κτλ ή περιμένεις ξανα προσφορά από έμπιστα μαγαζιά που πριν λίγες μέρες έπαιζε στα 150$ με μεταφορικά. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τρι-λε θεέ μου ολυμπιακε μου :p Καλημέρα σαααας Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από gvoi: “...αλλά δεν τα έχω κάνει μπαλόνια σε κανέναν!... ” Υπονοείς ότι κάποιοι άλλοι μας τα έχουν κάνει εεεεεε;;; :mrgreen:” Φήμες επιμένω, από κακόβουλα πλάσματα! Δεν έχω δει καμία τέτοια συμπεριφορά! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ανυπόστατες φήμες! Έχω βγάλει από την μέρα που έβαλα την γουγλοκαμερα του πριξελ πολλές πικτσουρς, αλλά δεν τα έχω κάνει μπαλόνια σε κανέναν! Και θα μπορούσα γιατί βγάζει τέλειες φωτοοοοος! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Σκώληξ & penguin thread

Μήνυμα

Και μετά το ευχάριστο διάλειμμα λίγο κλάμα 8e28df33754032e88dec08558be0fa11.jpg Οκ εντάξει κάποιοι τα έχουν αλλά όχι έτσι ρε παιδιά, χάνεται το μέτρο Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οκ! Αφού είναι για όλα!! Πάμε λοιπόν Όποιον τον βγάλει δρόμος να πάει για μπριζόλα σούβλας στα κιόσκια στον Χορτιάτη. Δεν είναι διαφήμιση. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Off topic στο off topic? Huh???? Εδώ δεν είναι για τα σοβαρά? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Αν έχεις τα φράγκα, κάντο. :thumbup:” Σατανααα, με ψήνεις :p Δεν πέφτω εύκολα! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γειαααα και καλησπέρα! Καλή διασκέδαση σε όσους το διασκεδάζουν μετο υπερθέαμα cl! Έχω να πω κάτι off topic και ζητώ συγγνώμη. Παιδιά θέλω να πουλήσω το mi5s να πάρω iphone x. Τι λέτε αξίζει?? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Ένα θέμα μικρό που εντόπισα με τις τελευταίες αρομα, είναι ότι όταν τα apps κάνουν update φεύγουν από τους φακέλους που τα έχω βάλει στην επιφάνεια και πρέπει να τα ξανά τοποθετήσω. Να διευκρινίσω ότι χρησιμοποιω Νόβα launcher. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Παράθεση από tsine: “Κάτι μετράει λάθος δεν παίζει 8eb6d9ef650a315ce1359694ae23009d.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk” Υπερβολικό θα έλεγα! Μπας κ φορτισες και μας τρολαρεις??? Αν όχι ο @demakhs έχει πάθει εγκεφαλικό απο την έκπληξη! Πάντως κ εμένα η 7.8.31 arΩma μετά από μια βδομάδα καλά σημάδια μου δείχνει! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλημέρα φθινοπωρινές δροσοσταλιες...!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Να πω την αλήθεια όλο πειρασμούς βλέπω κ εγω, ΑΛΛΑ για ποιο λόγο να αλλάξω κινητό αν καλύπτει τις ανάγκες κ πάνω απολα δεν κολλάει πουθενά?? New toys όλοι θέλουμε αλλά οι Κινέζοι με 100 συσκευές το χρόνο μας τεντώνουν πρώτα ψυχολογικά . Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Είναι ιδέα μου ή η μπαταριουλα μας πήρε λίγο τα πάνω της με την 7.8.31 arΩma??? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Nooooo mercy!!! Λέω να πάρω γύρα τα φόρα των μηλαράκηδων! Στάλθηκε από το MI 5s μου