Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 933.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα! Ανυπομονώ να γυρίσω στην βάση να προχωρήσω κ εγώ σε update! Να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς, χθες χρειαζομουν ιντερνέτ σε υπολογιστή αλλά το tethering δεν μας έδινε δίκτυο, το έβλεπε το wifi κανονικα αλλά χωρίς σύνδεση. Φταίει η vodafone το ξανακλειδωσε ή είναι κάτι άλλο? Να διευκρινιστεί ότι δεν είχα 4g ήμουν με H+ Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ποιος είναι ο μοναδικός πανελλαδικώς κ παγκοσμίως που δεν έχει δει ούτε σκηνή από αυτό το ....got?? 8|” Ποιοοοος??? :p Είναι αιτία αποκαθήλωσης πάντως τον νου σου Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και το νου σας στα σποιλερ του GoT. Είναι παντού και ειναι φουλ λεπτομέρειες . Έπεσα χθες πάνω σε ένα μόνο meme και ήταν σαν να έχω δει το μισό επεισόδιο. Έλεος πχια Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτό είναι που δεν μπορεί να κάτσει! Το άλλο δεν υπάρχει στην βιβλιογραφία. Εκτός αν έσπασε κανενα λάστιχο. Χρήζει ιατρικής φροντιδος δλδ και καλά ξεμπερδεματα! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦάτε ένα κουταλάκι ωμό ελληνικό καφέ πάνω στον οποίο έχετε στάξει 2-3 σταγόνες φρέσκο λεμόνι. Tα αλκαλοειδή συστατικά του καφέ, σε συνδυασμό με τις αντιδιαρροϊκές ιδιότητες του λεμονιού, θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Αλλιώς πλαφ και καμιά ζέστη κοα κόλα χωρίς ανθρακικό. Βρε στα καλά καθούμενα τι την βρήκε :p Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Το τζάμι πιο ασφαλές σε πέσιμο” Συμφωνώ απόλυτα, αλλά με τις 2,5 τις οθόνες δεν κάθεται τπτ αξιοπρεπώς. Μεγάλη απογοήτευση, έχω δοκιμάσει πριν καταλήξω σε μεμβράνη 4 τζάμια. Μέγας χορηγός! Στάλθηκε από το MI 5s μου