Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 933.

• Μάγος είσαι??? Αχαχαχ Όλα έτοιμα ξαναφλασαρα είναι αλήθεια με τον παραδοσιακό μετά έβαλα και την κάμερα κ πάμε για πριξελ ποιότητα λοιπόν Στάλθηκε από το MI 5s μου

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Tempered Glass δεν έχουμε καταφέρει να βρουμε της προκοπής.. Σε άλλα νεα κατέβασα σημερα κανονικα την νέα έκδοση και πήγα να την εγκαταστήσω από τον updater. έχω κολλήσει στο 60% εδώ και ώρα.. Τι κάνω λάθος?Αυτό το device or resource busy δεν μαρεσει Imgur: The most awesome images on the Internet

• 45&gh#R56!s κάτι τέτοιο οκ???? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Το είχα ελεύθερο είναι η αλήθεια, αλλά και πάλι τον κωδικό τον είχε κενό να βάλω ότι θέλω Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Η vodafone πριν καιρό δεν επέτρεπε tethering... Φάγαν κράξιμο κ το άνοιξαν. Είπα μπας κ τους την βαρεσε πάλι. Θα προβώ άμεσα σε ρύθμιση! Για την 9αρα το γνωρίζω καθώς την έχω από την πρώτη στιγμή που μου ήρθε με μέιλ! Τρένο πάει! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλημέρα! Ανυπομονώ να γυρίσω στην βάση να προχωρήσω κ εγώ σε update! Να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς, χθες χρειαζομουν ιντερνέτ σε υπολογιστή αλλά το tethering δεν μας έδινε δίκτυο, το έβλεπε το wifi κανονικα αλλά χωρίς σύνδεση. Φταίει η vodafone το ξανακλειδωσε ή είναι κάτι άλλο? Να διευκρινιστεί ότι δεν είχα 4g ήμουν με H+ Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Πόσο είναι το μέγεθος της κατεβασμένης φουλ??? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Με έπιασε και το σπαστικό μου κ δοκίμασα άλλες 2 φορές! την προτελευταία κόλλησε στο 93% και την τελευταία στο 12%... Αλήθεια αν θέλουμε να απεγκαταστησουμε τον updater γιατι τράβηξε ζορακι το κινητό με τις μαύρες οθόνες πως βγαίνει? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλησπέρα σας Τι νέα από ΟΤΑ??? Ξεκίνησε να κατεβάζει το τεστ αλλά κολλήσαμε στο 55%... Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Ok και η σημερινή μέχρι τώρα.. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ποιος είναι ο μοναδικός πανελλαδικώς κ παγκοσμίως που δεν έχει δει ούτε σκηνή από αυτό το ....got?? 8|” Ποιοοοος??? :p Είναι αιτία αποκαθήλωσης πάντως τον νου σου Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και το νου σας στα σποιλερ του GoT. Είναι παντού και ειναι φουλ λεπτομέρειες . Έπεσα χθες πάνω σε ένα μόνο meme και ήταν σαν να έχω δει το μισό επεισόδιο. Έλεος πχια Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτό είναι που δεν μπορεί να κάτσει! Το άλλο δεν υπάρχει στην βιβλιογραφία. Εκτός αν έσπασε κανενα λάστιχο. Χρήζει ιατρικής φροντιδος δλδ και καλά ξεμπερδεματα! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Φάτε ένα κουταλάκι ωμό ελληνικό καφέ πάνω στον οποίο έχετε στάξει 2-3 σταγόνες φρέσκο λεμόνι. Tα αλκαλοειδή συστατικά του καφέ, σε συνδυασμό με τις αντιδιαρροϊκές ιδιότητες του λεμονιού, θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Αλλιώς πλαφ και καμιά ζέστη κοα κόλα χωρίς ανθρακικό. Βρε στα καλά καθούμενα τι την βρήκε :p Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Γύρω στα 150€ παίζει πανω κάτω με ένα ψάξιμο που έκανα χθές. Χωρίς τα μεταφορικά! Από εκεί και πέρα βάλε ένα +15€. Και κάπου εκεί παίζει και σε σκρουτζομαγαζα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Το τζάμι πιο ασφαλές σε πέσιμο” Συμφωνώ απόλυτα, αλλά με τις 2,5 τις οθόνες δεν κάθεται τπτ αξιοπρεπώς. Μεγάλη απογοήτευση, έχω δοκιμάσει πριν καταλήξω σε μεμβράνη 4 τζάμια. Μέγας χορηγός! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Ζελατίνα screen guard της membrane Στάλθηκε από το MI 5s μου