Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 933.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GEORGE13: “Εχεις θεμα με το πανω κατω στην κυλιση της σελιδας; η λογο τζαμιου μου το κανει εμενα; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τίποτα όλα καλά Η ζελατίνα είναι καλύτερα νομίζω από τζάμι. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Ωραία μέρα με miui9! Και ακόμα δεν έχει bugάρει τίποτα! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αν είναι εφτάρα η 7.7.20 δεν θέλει factory reset. :)” Make my day! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ναι κυκλοφόρησε σήμερα η xtrv 7.8.17 για capricorn συν τοις άλλοις... :)” Με fr όμως??? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕ ναι! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Τώρα που θα μας χρεώνουν τις σακκούλες - διχτάκι και άγιος ο Αλλάχ! =============== Αυγ 19th 2017, 2:26pm =============== Irish rock για τους μερακλήδες! youtube.com/watch?v=9d8SzG4FPyM” Αυτά τα ακούμε με τα αδέρφια στις εκδρομές εκτός έδρας.- Ψυγεία παγοι μπουκάλια και καλό ταξίδι! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Σύκα να τρώτε, λόγω ανομβρίας έχουν γίνει τέλεια φέτος! Συυυυυυκα! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE: RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από Alex_MLT: “Υπάρχει πρόβλημα με την εισαγωγή προιόντων στην ΕΕ σχετικά με το κάπνισμα και το άτμισμα, αν τυχόν πάει τελωνείο μάλλον δεν θα έχει καλή κατάληξη το θέμα.. Ψάξτο καλά πριν κάνεις οτιδήποτε.” Ισχύει. Ψάξε καλά φίλε πριν κάνεις οτιδήποτε. Υπάρχουν και ιντερνετικά καλά μαγαζιά πλέον και εδώ με πολύ καλές τιμές. Μέτρησε αν αξίζει το ρισκο” Γενικά με ότι έχει υψηλό φόρο κατανάλωσης. Και με το αλκοόλ το ίδιο ισχύει. Έψαχνα μια μεγάλη φιάλη από ρούμι π…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Χελοοοοου, Είμαι στο μπαλκόνι και δεν βλέπω πεφταστέρια όπως μου ταξανε οπότε έπιασα κινητό. Λυστε μου σας παρακαλώ μια απορία. Μετά από καιρό πήρα χαμπάρι ότι στο κινητο μας φτιάχνουμε αντίγραφο τοπικό και αντίγραφο στο mi acc. Το πρώτο το αγνοούσα! Η απορία μου είναι αν κάνουμε fr τα τοπικά αντίγραφα σώζονται για να επαναφέρουμε? Αν όχι ποιος ο λόγος ύπαρξης τους?? 9a658d8b4d9c71bca24aa23203aaa0ca.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρε πρώιμο χιόνι να ρίξει δεν με νοιάζει! Μελαγχολώ με εκείνο το διήμερο μέσα στον Ιούλιο που ήταν σαν Οκτώβρης. Φτάνει πχια με το σιχαμα της ζέστης που θες αγκαλιά κλιματισμό Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆντε μου στον κόρακα όλοι σας, διακοπές πήγαμε 1799 ποστς έχασα. Έλα λέμε επιτέλους να φτιάξουμε εκείνο με την περίληψη! Καλώς σας βρήκα πάλι Καλό χειμώνα και καλώς να.μας έρθουν οι βοριάδες από Σάββατο καθώς βράζουμε σαν καβούρια στο ζουμί μας. Θέλω ψωφοκρυο! Στάλθηκε από το MI 5s μου