Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 933.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ σόδα δεν κάνει δουλειά.. είναι αλκαλική, θέλει οξύ η φαση δλδ ή κάνα κεζαπι ή κόκα κόλα.. αλλά η κόκα κόλα έχει ζάχαρη κ παχαίνει!! Μουαχαχαχαχ Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧαικινγκ λοιπόν βραδιάτικα! Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@MarkosVL ρε boy μου έφαγα δύο κομμάτια μουσακα και κάτι παϊδάκια κατά τις 11 κ δεν μπορώ να ηρεμήσω τι να πάρω?? Επίσης κάνατε την τρύπα ρδελομπου.. πριν λίγες μέρες ο αρχηγός έριξε πυρηνικά κ το προσπερνάτε, θα τα φάμε ξανά στο κεφάλι κ θα λέμε μετά ότι έγινε σεισμός! Χαλαρώστε λίγο τα κορμιά σας και αρχίστε πάλι τις μπουρδολογιες να σπάει λίγο το χειλακι μας γιατί από βδομάδα πάλι ζέστες θα έχουμε κ δεν σας βλέπω καλά! Voi out, συνεχίζω τα μπάνια στην εξοτικη Θεσπρωτία. Στάλθηκε από το MI 5s …
-
Οι super frost είναι σκληρές , η nature είναι τύπου σιλικόνης μαλακή και εμένα μου γεμίζει περισσότερο το μάτι ότι θα απορροφήσει κάποιο κραδασμό αν φάει βουτα το κινητό. Οποία κ να πάρεις, πάνε και πάρε μετά από ebay την άλλη για να συγκρίνεις Έτσι κι αλλιώς δεν είναι μεγάλο κόστος και είναι αναλώσιμες Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και προσόχη στον ήλιο! Θέλετε να κάνουμε έναν διαγωνισμό της καλύτερης φωτογραφίας στην παραλία ΧΩΡΙΣ να γίνει ο φωτογραφος αντιληπτός ούτε από το θέμα άλλα ούτε από συμβία ή παιδιά ώστε να μην πέσει παντόφλα???? Multitasking, σκουλικατακτικη και φωτογραφικό ταλέντο θα κριθούν! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@Alex_MLT Ανοικτό, απλά το θέμα είναι ότι μου το κάνει μόνο εδώ. Όπως επίσης σε καινούριο redmi 4a με global stable και σε ενα samsung s3 mini όλα με vodafone. Το μόνο που αλλάζει είναι η γειτονιά στην Πόλη! Χο χο Χο Σε κάποιες φάσεις με βγάζει Κασσάνδρα και μετά πάλι αλλού! Εγώ του λέω σαν την Χαλκιδική δεν έχει , αυτό στα @@ του κ η ζωή συνεχίζεται! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
Μήνυμα@Alex_MLT Vodafone ρουφιάνα!! Ντεν έχω wifi στις εξοχες... Επίσης εδώ κ κανένα μήνα οταν είμαι Χαλκιδική με βγάζει location ότι είμαι στην Κωνσταντινούπολη!! Και τραβάει data καιρού για εκεί 3c640de050ee108a9eff9f3e7b9bf895.jpg Για αυτό έχουμε καμία ιδέα??? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣχετικά με τα πρωινά που λέγαμε... Θα πάρω φόρα κ θα κοπανησω σε κανένα ντβαρι! Είναι 2017, υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη και έχουν group στο facebook Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ σας το είπα χθες το πρωί αλλά με γράψατε! Ο αρχησκωληξ νοιώθει πίεση στην εξουσία, μίλησε με τον Κιμ. Και του είπε ο Κιμ κάνε επίδειξη ισχύος! Ε και ο μέγας αρχηγός έσκασε πυρηνική δοκιμή. Τα άλλα περί ρήγματος κτλ είναι παραπλανητικές ειδήσεις κ μόνο! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@fog άι παγαινε καλέ! Τι εννοείς ότι η γη δεν είναι επίπεδη? Και καλημέρα και καλά μπάνια!!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Κρίμα που ο @demakhs έχει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα σήμερα.. αυτός ο χρόνος σοτ αποτελεί λόγο εγκεφαλικού!!! Χο Χο Χο! Πάντως είπαμε πολλές φορές, το σοτ δεν είναι απόλυτο δείγμα διαχείρισης της μπαταρίας, γιατί συνήθως τέτοια νούμερα γράφονται σε ιδανικές συνθήκες (κινητό σε εσωτερικό χώρο, wifi, όχι τπτ βαρβατες εφαρμογές κτλ.) Γνώμη μου φυσικά που κυρίως διαμορφώθηκε μετά από εκείνο το σοτ 6:14' μετά το φλασαρισμα της προηγούμενης xtrv stable. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το κινητό μας, β…