Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 933.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αν και δεν θα είναι και η καλύτερη. Πάντως σεισμός και @@, πυρηνική δοκιμή του αρχηγού μας ήταν. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Πλάκα πλάκα έχω ένα βάζο τραχανά σπίτι που έβγαλε σκουλίκια. ΑΡΑ το είδος του τραχανοσκουληκα μάλλον υπάρχει!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜεταξύ μας τώρα, να ανατρέξω 3-4 σελίδες πίσω, πιστεύω ότι καλύτερα από όλους μας περνάει ο υιός φοιτητής στην Πάτρα... Κλείνει η παρένθεση.(_) Για σουβλάκια που θα πάτε τι θα φάτε? Βγάλτε φωτογραφίες να δούμε τι εννοείτε! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμαthread-695435-1-1.html 26/7 λοιπόν Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Klaudio: “ελπιζω να μην περασουν τελωνειο εχω παρει ακουστικα xiaomi hd , amazfit ,και πετσετες xiaomi οχι ολα μαζι αλλα σπαστα” Για τις πετσέτες όταν παραλάβεις πες μια άποψη! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλά τσίπουρα.. ο καιρός ευνοεί! Περαστικά στους αρρώστους και καλή δύναμη. Επίσης να προσέχετε με τα νερά οι της ΝΑ Χαλκιδικής, Ανατολική Πιερία, Ανατολική Θεσσαλία και Πήλιο όπως και Σποράδες... Μάλλον θα ανοίξουν οι βρύσες από το βράδυ κ για κάποιες ώρες. Τέλος αυτό είναι το απόγευμα που έμεινε για να κάνετε λινκ με τα προηγούμενα και να δείτε κανένα παλιό επεισόδιο του πολυαγαπημένου GoT.. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Σήμερα μου έστειλαν αυτό.. Κάτι παρόμοιο μου είχε στείλει ο @takisfrag όταν πρωτοπηρα το τηλέφωνο και είχα μείνει ακόμα στην διαχείριση μπαταρίας πριν 10 χρόνια. Ρίξτε μια ματιά, μόνο καλό κάνει [Mi Bunny Tips #30] Battery Care Tips: How to Properly Charge a Phone Battery - News - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα από την την ηλιόλουστη ακόμα Χαλκιδική! Γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από scorpio3: “Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Γιαυτο τι λετε πρωτη φορα βλεπω dhl no taxes” Ήταν κάποτε ένα καλό παιδί(topone) που έστελνε έτσι αλλά τον έκλεισαν, υπήρξε ξανά δεν είναι πρωτοφανες. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@Thracia 10pcs/lot Mini Cute Flamingo Drink Can Holder PVC Inflatable Floating Swimming Pool Bathing Beach Party Kids Swimming Toy UFNrQNJb (from AliExpress Android) Χαμός λεμεεεεε Και καλή εβδομάδα σε όλους!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Καθαρά για πληροφοριακού λόγους παραθέτω την περίπτωση μου. Από Αλί αγορά φλαμινγκος ποτηροθηκες γιατι δεν είμαι κανένας δεύτεροτριτος. Μαξ παράδοση λέει ο τυπάς 38 μέρες. Παραγγελία 23/5 κ αποστολή 27/5. Περνάει νο καιρός αργεί πολυ, έχω παραλάβει ήδη εδω και 15 μέρες κάνα 2 μπούρδες που αγορασα την ίδια μέρα, πάω να κάνω dispute. Το τρακινγκ δεν το είδα γιατί βαρέθηκα να περιμένω. Δείτε στη δεύτερη εικόνα απάντηση από Αλί. Τι κάνω??? 100% θα παραλάβω από την στιγμή που ήρθε Ελλάδα. επειδή είμα…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤουλάχιστον ξερω την ημέρα... Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε παιδιά το γατοπιγκου τι έπαθε?? Λίγες μέρες απουσίας κ έχω χάσει ιστορικά γεγονοτα? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “2 ώρες μόνο,ε? ” Κανόνισε να σε στείλω από δευτέρα σε ψυχίατρο , μην λες πολλά κ μην προκαλείς!!! Αχαχαχαχαα cf0025b634cbdc633e2bed927a5fc3c5.jpg 5b1968e328d1d48eb0f616af4f85d216.jpg 6e30a62a22b67477edaa845428731070.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου