Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 933.

• GG so far! Πήρα άδεια αύριο, έχει δροσερό αεράκι, έκανα απογευματινή βουτιά γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει οπότε win win το σενάριο!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλησπέρα σας κ καλή βραδιά! Ετοιμάζομαι να μπουμπουνηξω Stable 8.5.3.... καλή διασκέδαση Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Σκώληξ & penguin thread

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Ελληνικός γάμος εν μέσω καύσωνα.... Μπιέλα! Πάλι καλά χτυπήσαμε κ λίγο ρεπερτόριο 90s 7964eb7524b3c59184ec8318da1ccc52.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!!! Να σας υπενθυμίσω ότι ο Ιούλιος είναι ο μήνας που όλοι αλλάζουμε ομάδα και υποστηρίζουμε φανατικά ζμπαουγκ! Τον Ιούλιο εθιμοτυπικά κερδίζουμε πρωτάθλημα κύπελλο κάνουμε μεταγραφές επιπέδου Ρεάλ και θεωρούμε αποτυχία αν η ομάδα δεν πάει πάνω από την φάση των 8 στο εουροπα λινγκ! Φυσικά μην ξεχάσουμε το σεντόνι για τον επόμενο Μάιο καθώς αυτόν είχε ψυχρα και αντί για την σέντρα το κρατήσαμε για το κρεβάτι μας... Καλές βουτιές κ καλές αναγνώσεις, οι φυλλάδες της π…

• Magic WormHole

Μήνυμα

2000!!!! Έτσι για την φάση μουαχαχαχα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας και καλές αναπνοές! Και αν ξανάρθει εκείνο το καλό κορίτσι η Αριάδνη να την κρατήσουμε, καλύτερη εκείνη παρά αυτό το χάλι! Ναι? Στάλθηκε από το MI 5s μου

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Χαιρετισμούς και στην όμορφη Ισλανδία! Πόσες φορές έχω σκεφθεί να είχα μια άκρη εκεί! b344b41115f9f7cbcf23a6f2fa2fd333.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Και μην ξεχνάτε να γυρίζετε συχνά πλευρά να μην αρπαξετε! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα σας!! Θέλω να διακόψω την μεσημεριανή σιεστα κ να σας υπενθυμίσω ότι εντός ολίγου σβήνουν τα φανάρια στο γκραν Πρι! Επίσης έχω μια απορία.. Χρησιμοποιεί κανείς obd2 και έχει να προτείνει κάτι καλό??? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• @zt654 δες λίγο ένα pm... Έχω παραγγείλει από Αλί εδώ κ κάποιο καιρό 5 6 πακέτα... Όλα ήρθαν με συστημένη αλληλογραφία και έκαναν από 25 μερες έως μήνα κ κάτι! Το μόνο που δεν ήρθε κ έχει ψωφιο τρακινγκ είναι κάτι φουσκωτά φλαμίνγκο ποτηροθηκες και νιώθω πολύ τριτοτεταρτος χωρίς τέτοιο αξεσουάρ στην παραλία!!! Επίσης κάτι τζάμια κ θήκες από ebay οοοοολα με αντρακτ μάξιμουμ 20 μέρες! Τα περισσότερα ήρθαν στο; 14-15 μέρες σπίτι κ χωρίς πέρασμα από ταχυδρομείο. Στάλθηκε από το MI 5s μου

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλό δροσερό μεσημέρι!!88df4965c689bbadd911fefac6d26d2c.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε ολα τα ζουζούνια! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ποια είναι η άποψη σας για τα χρυσά κινητά??? Αυτόν τον αρέσει το χρυσό μαλλον, @demakhs δικός σου θα είναι, ταιριάζετε 71e5cc93830144fc505e80401a09d96b.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “237 από banggood και το προλαβαίνεις ακόμα..........” Χρυσό?? Χρυσοοόοο??? Πάλι τα ίδια αρχίσαμε?? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Να ρωτήσω κατι? Η GB έχει προσφορά το rn4 150$ απο Κίνα αλλά μόνο flat rate αποστολή? Χάνω κάτι? Η πρέπει να πάω check out και μετά δίνει κ άλλες επιλογές αποστολής? Στάλθηκε από το MI 5s μου

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους!! Και κυρίως στον Γιώργο τον πιγκουίνο! Ποιος να είναι άραγε αυτός?? 298e466af751ee30a1ca96ec27bd9158.jpg Είναι δεδομένο ότι αν το συνεχίσουν αυτοί θα βγάλουν γατοπιγκου... Μας την πέφτουν από παντού! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Μετά από 3 τζάμια από 1,5-7€ έβαλα μεμβράνη και δεν την έχω αλλάξει ακόμα.. τα τζάμια λόγω κενού με μικρά χτυπήματα κάναν σημάδι στις άκρες κ μετά από λίγες μέρες άρχιζαν να διαλύονται Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Tomtop priority shipping γνωρίζουμε τι παίζει?? Ρε φωτιά που μας άναψε με το τετραπλό ανεμιστήρι! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

@MarkosVL με αρρώστησες με αυτό που μου θύμησες! youtu.be/bNS22xGezSY Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ θέλω να βγω σε καμία Ολντ σκουλ(ηκισια) φάση.. Αν κ η πόλη σήμερα έχει καταληφθεί μετά το παρειντ και δεν είναι για πολλά! youtu.be/BD5FWPFoKVk Στάλθηκε από το MI 5s μου