Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 933.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα σε όλους!!! Να σας υπενθυμίσω ότι ο Ιούλιος είναι ο μήνας που όλοι αλλάζουμε ομάδα και υποστηρίζουμε φανατικά ζμπαουγκ! Τον Ιούλιο εθιμοτυπικά κερδίζουμε πρωτάθλημα κύπελλο κάνουμε μεταγραφές επιπέδου Ρεάλ και θεωρούμε αποτυχία αν η ομάδα δεν πάει πάνω από την φάση των 8 στο εουροπα λινγκ! Φυσικά μην ξεχάσουμε το σεντόνι για τον επόμενο Μάιο καθώς αυτόν είχε ψυχρα και αντί για την σέντρα το κρατήσαμε για το κρεβάτι μας... Καλές βουτιές κ καλές αναγνώσεις, οι φυλλάδες της π…
-
Magic WormHole
Μήνυμα2000!!!! Έτσι για την φάση μουαχαχαχα Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας και καλές αναπνοές! Και αν ξανάρθει εκείνο το καλό κορίτσι η Αριάδνη να την κρατήσουμε, καλύτερη εκείνη παρά αυτό το χάλι! Ναι? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Και μην ξεχνάτε να γυρίζετε συχνά πλευρά να μην αρπαξετε! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας!! Θέλω να διακόψω την μεσημεριανή σιεστα κ να σας υπενθυμίσω ότι εντός ολίγου σβήνουν τα φανάρια στο γκραν Πρι! Επίσης έχω μια απορία.. Χρησιμοποιεί κανείς obd2 και έχει να προτείνει κάτι καλό??? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
@zt654 δες λίγο ένα pm... Έχω παραγγείλει από Αλί εδώ κ κάποιο καιρό 5 6 πακέτα... Όλα ήρθαν με συστημένη αλληλογραφία και έκαναν από 25 μερες έως μήνα κ κάτι! Το μόνο που δεν ήρθε κ έχει ψωφιο τρακινγκ είναι κάτι φουσκωτά φλαμίνγκο ποτηροθηκες και νιώθω πολύ τριτοτεταρτος χωρίς τέτοιο αξεσουάρ στην παραλία!!! Επίσης κάτι τζάμια κ θήκες από ebay οοοοολα με αντρακτ μάξιμουμ 20 μέρες! Τα περισσότερα ήρθαν στο; 14-15 μέρες σπίτι κ χωρίς πέρασμα από ταχυδρομείο. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε ολα τα ζουζούνια! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠοια είναι η άποψη σας για τα χρυσά κινητά??? Αυτόν τον αρέσει το χρυσό μαλλον, @demakhs δικός σου θα είναι, ταιριάζετε 71e5cc93830144fc505e80401a09d96b.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “237 από banggood και το προλαβαίνεις ακόμα..........” Χρυσό?? Χρυσοοόοο??? Πάλι τα ίδια αρχίσαμε?? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαTomtop priority shipping γνωρίζουμε τι παίζει?? Ρε φωτιά που μας άναψε με το τετραπλό ανεμιστήρι! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@MarkosVL με αρρώστησες με αυτό που μου θύμησες! youtu.be/bNS22xGezSY Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ θέλω να βγω σε καμία Ολντ σκουλ(ηκισια) φάση.. Αν κ η πόλη σήμερα έχει καταληφθεί μετά το παρειντ και δεν είναι για πολλά! youtu.be/BD5FWPFoKVk Στάλθηκε από το MI 5s μου