Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 933.

• Είμαι φαν της εγρήγορσης, παρόλα αυτά χαίρομαι που το χαϊρι μου είναι κοιμησμένο! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Επανέρχομαι και εγώ με το θέμα μου της 8.5.2 Βλέπετε τπτ παράξενο στα ξυπνήματα μου? 6b57c78e303108023d2af334b7116921.jpg6fa8fb2a71690f597ad42ddfc10cd63f.jpge61962edf7c254e0f596d2d1765cdbce.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Πάλι κοιμάστε??? Είμαι σε απελπισία! Παίζω starcraft(!!!) και δεν λέω να ξεκολλήσω! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• MI pen Mijia

gvoi - - Hands on - Review

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38633/ Πολλοί έχετε έρθει στην θέση μου, μην κρύβεστε! Θέλω να πάρω κάτι! Ε αυτή την φορά αντί για καινούρια θήκη είπα να πάρω στυλό. Το MIPen Mijia για την ακρίβεια από Αλι. Λευκό ματ, στιβαρό, καλοφτιαγμένο και πολύ άνετο στο γράψιμο. Μαύρο μελάνι και λεπτή μύτη. Γλιστράει τέλεια πάνω στο χαρτί και στεγνώνει αμέσως. Δεξιόστροφα εμφανίζεται η μύτη, ενώ αριστρερόστροφα ανοίγει το στυλό ώστε να αλλάξουμε το υπέροχο ελβετικό-γιαπονέζικο μελάνι το οποίο πε…

• Δεν είμαι root δεν μου είχε χρειαστεί ποτέ Βλέποντας και κάνοντας, όπως σου είπα μπορεί να είναι τυχαίο. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Λοιπόοοοοον.. Έβαλα χθες την 8.5.2 και το βράδυ σε λειτουργία πτήσης είχα αυτό. bfa40bb8f0e458ceb61ee193377c3006.jpg Βοοοοουυυπ 20% μπαταρία γεια σας χωρίς κανένα σημάδι. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή διασκέδαση! Καλώς ήρθατε, πάμε παιδιά σιγά σιγά Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Σκώληξ & penguin thread

Μήνυμα

@MarkosVL ένα μικρο αποσπασμα από αυτό που μπορείς να συναντήσεις στον εξωτικό Βόλο. Η φωλιά είναι στο rainbow. Το απόσπασμα είναι από το indimedia και αν μη τι άλλο αυτοί ξέρουν από μπόμπες :p "μια διευκρινιση για τους αναγνωστες εκτος βολου παταουγκα=πεινιρλι με πατατες + ουγκαρεζα,αλλα η κορυφαια συνταγη ειναι πεινιρλι με μπιφτεκι,μαγιονεζα ,αυγο,πατατες.μπεικον η εναλλακτικα με γυρο και μουσταρδα,κετσαπ,τυροσαλατα και κοκκινο πιπερι καλη ορεξη .." Και καλό βράδυ! Και αν χωνέψεις ποτέ χ€σ€ με…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν κουνιέται φύλλο είπε και σε 15' φορτώθηκαν 3 σελίδες μ@λ@κιες! Να έχουν να διαβάζουν οι πρωινοί!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κάτσε ρε να μας πεθάνεις θέλεις 8 το πρωί?? @MarkosVL να σε ρωτήσω κάτι? Βόλο έχεις πάει ποτέ να φας παταουγκα? Θα σου ταιριάζει νομίζω Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Με τρέχουν τα σάλια ειδικά με αυτή την μουρταδελα.. Αύριο θα έχει τσιμπούσι! Πρώτη δουλειά να πάω στον μπακάλη να πάρω. Δεύτερη δουλειά ζεστό ψωμί από δίπλα και μετά φάση βγαλμένη από όνειρο Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μετά από αυτά που είχε μέσα 1.δεν ξερασες? 2.πόσους κουβάδες νερό έχεις πιεί? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εξαρτάται τι σουβλάκι εννοείς. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ώρα να ανοίξουμε αυτό το κουτί της Πανδώρας. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

@MarkosVL Τα μελομακάρονα του Άκη | Άκης Πετρετζίκης Άντε με την ευχή μου! Κάνε κάτι Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Άι καλέ 4 μέρες είναι μόνο εκεί. Δεν είναι καθυστέρηση αυτή! Πομονη!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!! Παγωμένη λεμονάδα κ δροσερά ντουζακια σήμερα. Μια μέρα είναι θα περάσει μέχρι την επόμενη. Για τα πιγκου τα λέω που έχουν σφηξα με την ζέστη, καθώς είναι γνωστό ότι οι τρύπες εντός εδάφους διατηρούν σταθερή θερμοκρασία όλο το χρόνο! Τι κρίμα πιγκου που δεν χωρατε! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Untracked από ebay με CN 12 μέρες γραμματοκιβωτιο. Από ali registered 17 μέρες στο ταχυδρομείο με SG. ALI με registered CN αγνοούνται εδώ και 20 μέρες... Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!!! Ευχάριστα νέα από paypal είδα κ χαίρομαι ιδιαιτέρως και ας μην είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος... Καλό ήταν αυτό! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

@takisfrag άσε μας κουκλιτσε μου πρωί πρωί. Στάλθηκε από το MI 5s μου