Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 933.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠάλι κοιμάστε??? Είμαι σε απελπισία! Παίζω starcraft(!!!) και δεν λέω να ξεκολλήσω! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
MI pen Mijia
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38633/ Πολλοί έχετε έρθει στην θέση μου, μην κρύβεστε! Θέλω να πάρω κάτι! Ε αυτή την φορά αντί για καινούρια θήκη είπα να πάρω στυλό. Το MIPen Mijia για την ακρίβεια από Αλι. Λευκό ματ, στιβαρό, καλοφτιαγμένο και πολύ άνετο στο γράψιμο. Μαύρο μελάνι και λεπτή μύτη. Γλιστράει τέλεια πάνω στο χαρτί και στεγνώνει αμέσως. Δεξιόστροφα εμφανίζεται η μύτη, ενώ αριστρερόστροφα ανοίγει το στυλό ώστε να αλλάξουμε το υπέροχο ελβετικό-γιαπονέζικο μελάνι το οποίο πε…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή διασκέδαση! Καλώς ήρθατε, πάμε παιδιά σιγά σιγά Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
@MarkosVL ένα μικρο αποσπασμα από αυτό που μπορείς να συναντήσεις στον εξωτικό Βόλο. Η φωλιά είναι στο rainbow. Το απόσπασμα είναι από το indimedia και αν μη τι άλλο αυτοί ξέρουν από μπόμπες :p "μια διευκρινιση για τους αναγνωστες εκτος βολου παταουγκα=πεινιρλι με πατατες + ουγκαρεζα,αλλα η κορυφαια συνταγη ειναι πεινιρλι με μπιφτεκι,μαγιονεζα ,αυγο,πατατες.μπεικον η εναλλακτικα με γυρο και μουσταρδα,κετσαπ,τυροσαλατα και κοκκινο πιπερι καλη ορεξη .." Και καλό βράδυ! Και αν χωνέψεις ποτέ χ€σ€ με…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν κουνιέται φύλλο είπε και σε 15' φορτώθηκαν 3 σελίδες μ@λ@κιες! Να έχουν να διαβάζουν οι πρωινοί!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚάτσε ρε να μας πεθάνεις θέλεις 8 το πρωί?? @MarkosVL να σε ρωτήσω κάτι? Βόλο έχεις πάει ποτέ να φας παταουγκα? Θα σου ταιριάζει νομίζω Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε τρέχουν τα σάλια ειδικά με αυτή την μουρταδελα.. Αύριο θα έχει τσιμπούσι! Πρώτη δουλειά να πάω στον μπακάλη να πάρω. Δεύτερη δουλειά ζεστό ψωμί από δίπλα και μετά φάση βγαλμένη από όνειρο Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜετά από αυτά που είχε μέσα 1.δεν ξερασες? 2.πόσους κουβάδες νερό έχεις πιεί? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕξαρτάται τι σουβλάκι εννοείς. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ώρα να ανοίξουμε αυτό το κουτί της Πανδώρας. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@MarkosVL Τα μελομακάρονα του Άκη | Άκης Πετρετζίκης Άντε με την ευχή μου! Κάνε κάτι Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Παγωμένη λεμονάδα κ δροσερά ντουζακια σήμερα. Μια μέρα είναι θα περάσει μέχρι την επόμενη. Για τα πιγκου τα λέω που έχουν σφηξα με την ζέστη, καθώς είναι γνωστό ότι οι τρύπες εντός εδάφους διατηρούν σταθερή θερμοκρασία όλο το χρόνο! Τι κρίμα πιγκου που δεν χωρατε! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!!! Ευχάριστα νέα από paypal είδα κ χαίρομαι ιδιαιτέρως και ας μην είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος... Καλό ήταν αυτό! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@takisfrag άσε μας κουκλιτσε μου πρωί πρωί. Στάλθηκε από το MI 5s μου