Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 933.
-
Μην κοροϊδεύεις τον κόσμο μ'αυτο το 6:22!!! Είναι σε ιδανικές συνθήκες επιμένω!! Με γύρες έξω και όχι wifi συνέχεια πάντως ένα 4:00 το έχει στο νερό. Και αν εξαιρέσεις το θεμα που είχε 2 φορές με τα μηνύματα (που παίζει αποσο έψαξα να είναι καθαρά θέμα εγκατάστασης της ρομ) δεν έχει βγάλει κανένα μα κανένα θέμα. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα! Καλά μπάνια! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαταγγέλλω τα γατοπιίγκου και τα γατιά της Θεσσαλονίκης ότι χρησιμοποιούν πλαγιές σκλικομεθοδους για να χτυπάνε ανυποψίαστα κοράσια! Σχόλια Εσσχος!1!1!1!1!!!1! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜόλις πρόσεξα ότι κ ο ένας (τακιςκ)και ο άλλος ο χθεσινός (ειτζεντ) γράφουν χωρίς τόνους. Τυχαίο???? Δώστε ip στον λαό! Ούτε καν δικαστή δεν θα χρειαστεί! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Μιας κ πλησιάζει η εποχή των μπάνιων, εξαιρετικές πετσέτες έχει η xiaomi, δεν μουχλιάζουν, δεν μυρίζουν και στεγνώνουν στο μπαμ μπαμ! Τρομερή προσφορά στα 30$. Και μην ξεχνάτε κ σήμερα θα έχει ουρές στις τράπεζες. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣας φιλώ και σας χαιρετώ όλους σταυρωτά! Σβήνω διακόπτες, μπουενασνοτσες Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@geoanto555 Να συμπληρώσω ότι έχω ήδη ξεκινήσει την διαδικασία της διαφοράς με τον συγκεκριμένο πωλητή για ένα μικροαντικείμενο που πήρα για να δω τι παίζει... Καλωδιάκι??? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
αλλη γνωμη
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑλήθεια τώρα δεν παίζει να συμβαίνει αυτό. Για ποιους ειδικούς μιλάς? Έχει εδώ μέσα κόσμο που ξημεροβραδιαζεται, βοηθάει και δημιουργεί. Δεν παίζει αυτό που λες. Πάμε λίγο από την αρχή, βρες το νήμα της συσκευής σου, διαβασε, ρώτα, ψάξε και σίγουρα κάποιος θα εμφανιστεί! Και όχι για να κοροϊδέψει σχολιάσει κράξει κτλ κτλ κτλ. Επίσης περνά μια βόλτα από εδώ και σβήσε ότι είχες στο μυαλό σου. Penguin and Worm Hole... Αυτά από εμένα! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@takisfrag βρε αφήστε με να του πιάσω το λαρύγγι!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣουτια! Βγήκαν οι κορόνες κ άρχισαν τις φαπες! Αλλά όχι ρε πιγκου δεν θα νικήσετε! Και δεν μασάμε από πρωινά ενωτικά γλυκολογα του @takisfrag Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Ώπα ώπα ώπα! Κανείς δεν έβαλε κανέναν να αγοράσει. Καθένας υπεύθυνος για το που βάζει την υπογραφή του, την ...... του και την κάρτα του. Εξαρχής εδώ μέσα μιλήσαμε για πιθανότητα σκαμερ, αλλά κάποιοι το τόλμησαν. Εξαρχής άτομα που παρήγγειλαν αυτοτρολαρονται και η ζωή συνεχίζεται. Εισαι το λιγότερο εκτός θέματος. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ @demakhs λέει στο άλλο νήμα ότι ο duang είναι ότι πιο hot υπάρχει αυτή την περίοδο... ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΑΝΗ ΣΤΟ XFACTOR ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ??? καλά από την άλλη ο καθένας με ότι φτιάχνεται! Εδώ τέτοιο δαχτυλίδι που είδαμε στο βίντεο πας κ φοράς! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα επίσης!!!! @pavlidisc ταπας 6.4.7 κ όλα αλλάζουν...ώπα όλα ανοίγουν ήθελα να πω! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Η να το ονομάσουμε 'So you think you can Unbox;” So you think you can receive! Αχαχααχαχχχα Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑ ρε να το ανοίξει κ να σας βγάλει από μέσα κανένα mi8s. Mi-8S 0829 Βγάλατε όλοι γλώσσα! Στάλθηκε από το MI 5s μου