Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 933.

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Πάντως είναι κρίμα ότι παραπάνω από τους μισούς λέμε ότι θα παραλάβει mi7 και ότι τιμημένα σκουλίκια και ακατανομαστα πιγκου κουβαλάμε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την ίδια βλακεία στο κεφάλι! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Απφφφφ πολύ κλο κλο κ από αυγό τπτ.. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 με αδικείς! Γιατί η θήκη στον Κινέζο έχει έως 3€ και στον Έλληνα πάνω από 8€. Ε χαλάλι στον τελώνη αν του βλωσει να μας ελέγξει! Έτσι κ αλλιώς μόνο τα 3€ μας θα πάρει! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σουσεεεεεελ!!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “α να χαθείς πάλιο τρόλ :lol:” Δεν μπορώ να αντισταθώ κάτι τέτοιες στιγμές. Κ ας κινδυνεύω με σκουλικοτρολοδικειο! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

@bzanios ευχαριστώ για την προσφορά. Θα περιμένω όμως @demakhs μήπως έχει τπτ πιο καινούριο Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Tinydeal έχω πάρει. Ali επίσης και το μαγαζί μετά 1 μήνα έκλεισε! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΉΡΑ! Αυτό το tao mao bao μου την λέει τώρα γιατί μπήκα κ τα είχε όλα κινέζικα κ με ιντριγκάρει! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “αντάπτορα ψάχνεις; VCOM mini USB male - USB-A female (CAB-020) - Skroutz.gr” Ααααα όλα κι όλα. Από σκρουτζομαγαζο δεν αγοράζω τπτ! Θέλω να ζω την φάση με αγορές από Κίνα! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παιδιά την βοήθεια σας. Θέλω ένα καλώδιο usb σε mini usb ξέρετε που μπορώ να βρω?? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Ο @clonan απειλή με αποκαλύψεις για τον @demakhs. Ο @gvoi πριν ώρες σήκωσε αντάρτικο. Τυχαίο δεν νομίζω? Συνεννοημένη δεν ξέρω? Δυσαρεστημένοι Ναι. Απογοητευμένοι ΝΑΙ. Τι μας περιμένει αύριο κανείς δεν ξέρει?” Μήπως ήξερες τι μας περίμενε σήμερα και απλά μας το έφερνες χαλαρά? Ότι ο Ράμσεϋ σκόραρε στον τελικό έπαιξε ρόλο? Η ότι πέρασαν 2 μέρες αλλάζει το μοτίβο? Επίσης καλημέρα! Επίσης σιγά μην κάνω απεργία πείνας @Xstos Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Είπαμε είμαι σε επαγρύπνηση, δεν έχω σχέση με κούτες λεφτά κ κακακια βρεφικά. Ένα καροτσάκι από Σκλαβενίτη έχω πίτα στο μπουκάλι, τα στουπια και τα μπετονια και ετοιμάζομαι για δικαστικό μέγαρο αν δεν αποσυρθούν οι κατηγορίες του αδερφού. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όχι φυσικά! Όλοι οι άλλοι το τραγουδάτε! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ειμαι σε επαγρύπνηση και παρακολουθώ κάθε κίνηση στην παρωδία αυτή. Παρόλα αυτά δεν είμαι σε αγρυπνία οπότε καληνύχτα κ όνειρα γλυκά. Άιντε πέστε την κ εσείς! Και για κλείσιμο σας αφιερώνω την μεγάλη επιτυχία από Χατζηγιάννη "μόνο στα όνειρα μπορώ κ σε δικαζω..." Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε παμπερς να τα βάλεις να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα! Η ιστορία ξαναγράφεται! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν γίνει δική θα βγάλω την μάσκα του darthσκλικιου κα θα γίνω γύπας. Update. Όχι γύπας γιατί μπορεί σαν πτηνό να έχει σχέση με τα μισητά πιγκου. Τεσπα θα γίνω κάτι άλλο. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Άλλος αγόρασε από εκεί και υπερηφανευόταν κιόλας. Εγω σας τα είχα πει εξ'αρχής να προσέχετε! Να λέγονται αυτά παρακαλώ!” Εσύ πες μας για το gangbang ...ooops για το banggood και άσε τα άλλα! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτά είστε πιγκου! Άκου Ντου!!!! @NasDriver Να σας θυμίσω ότι το Ντου βγαίνει από το Ντουανγκ. Οπότε προσοχή στα λόγια σας! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τσου ρε Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τραβάτε από τα έδρανα λοιπόν! Άκου ρε τι μας είπαν! Οφ τοπικ! Ο ρικιαρντο τον κρυοκωλο γιατί τον παει ...μιώντας? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Να πω λίγο κάτι? Ο μεγάλος τραβάει έναν δικό μας σε δίκη αλλά αποτι βλέπω τα πιγκου δεν χάνουν ευκαιρία να χωσουν τα ράμφη τους σε δικά μας χωράφια. Πίσω ρε πιγκου θέλετε κ δικαστήριο. Βρείτε κάνα δικό σας να ασχοληθείτε. Σιχαμα του ζωικού βασιλείου Στάλθηκε από το MI 5s μου