Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 933.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ο φέτες πως πέρασε τον ψυκτικονεν, με πήρε ο ύπνος στον 15ο γυρο... μόλις ξυπνησα....ο άλλος γιατί πάρκαρε στα ... πλάγια?? ωραίο παρκάρισμα όμως, πρωτότυπο.. ( @gvoi κ εσύ τα ίδια? είναι γλυκός ο ύπνος με τη βαβούρα της f1 εεεε?? )” Μπα check in άφιξης (u know) και ο πεθερός δεν έχει οτε τιβι. Την πατήσαμε! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔώστε μια αναφορά gp γιατί δεν βλέπω ρε παιδιά!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs είπες να βγάλεις λεφτά με διαφημίσεις να παρεις κι άλλο xiaomi! Γιατί πήρες κανένα τώρα τελευταία κ δεν το ξέρουμε???? Μουαχαχαχαχα Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤα περί αντάρτικου σαν να μην τα άκουσες? Έλα λίγο να συνέλθει η ηγεσία. Δεν πάμε καλά! Αυτή η δίκη δεν πρέπει να γίνει! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕδώ ειμαι έτοιμος να αρχίσω αντάρτικο νήματος λόγω της απαράδεκτης δίκης και μου μιλάς για εκλογές? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ μέγας! Δεν αναγνωρίζω ακόμα κανένα νέο Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Χαίρετε κυρίες και Κύριοι καλή Κυριακή σε όλους. :thumbup:” Την καλή που την είδες? Εδώ μόνο τοίχο για εκτέλεση δεν έχουν βρεί. Όλα τα άλλα τετελεσμένα. Όταν έλεγα ότι ο μέγας αρχηγός είναι πιο σκληρός κ από τον Κιμ, δεν τον είχα έτσι στο μυαλό μου. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Προβλημα με ξεκλείδωμα
ΜήνυμαΒέβαια αν δεν ξέρει τι είναι ο launcher σημαίνει ότι αυτό δεν είναι το πρόβλημα. Με νόβα εκτός ότι δεν μου αλλάζει τα μπακγκραουντς σε μια φάση μου το είχε κάνει και αυτό με το κλείδωμα. Αλλά ξεπεράστηκε μετά από νέα ρομ. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα! Τελικά την γλίτωσα??? Δεν θα το πιστέψετε είδα ήλιο! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “@gvoi καλά είναι αλλά έχω να σου κάνω μια παρατήρηση έχεις κάνει update το γατούλι σε γατόπαρδο απαραδεχτο Redmi n3 pro” Δεκτή! Ελπιζω η νύχτα της 27 προς 28 μαϊου να μην μείνει στην ιστορία για τα πολλαπλά σκουλικοδικια... Κατά κει το πάτε! Αλλα Κλαιν βασικά γατιά είναι όλα! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαRn4 global 150€ είναι καλά?? Off topic ALERT!!! ACHTUNG!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Προβλημα με ξεκλείδωμα
Μήνυμα@clonan τι launcher χρησιμοποιείς? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Που ειναι ο Χαμιλτον οέο; Χαχααχαχα.” Είπαμε με τον γύρο στο χέρι! Μουαχαχαχαχ Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι έγινε ρε παιδιά ο hamilton??? Με τον γύρο στο χέρι έμεινε?? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “@gvoi Ακούω αγαπητέ, αλλά κάτσε να βρεθεί η μωροπαραγωγός πρώτα και μετά βλέπουμε.” Βρε κάτσε παίζε εκεί πέρα μου θες κ μωροπαραγωγό!! Εμείς τι καταλάβαμε μουαχαχαχαχα Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Όλα αυτά είναι για πριν την γέννηση των παιδιών, μετά αποκτάς άλλα ενδιαφέροντα.” Ακούς @MarkosVL ??? Προσοχή! Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα! Είθε να φορτώσει αλλά 300 μηνύματα αυτό το νήμα σήμερα! Λέτε για παιχνίδια αλλά δεν βλέπω κανέναν να έχει κάψει εγκεφαλικά κύτταρα με WoW... Προσωπικά βέβαια σταμάτησα το κάψιμο 6 μήνες μετά την γέννηση της μικρής γιατί έπιασα τον εαυτό μου να εκνευρίζομαι με τα πάντα επειδή δεν είχα χρόνο να παίξω. Τραγικουλης Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “banggood η παλια υπηρεσία αποφυγής τελωνείων.” Επιβεβαιωμένο? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Thracia: “Συγχωρατε με αλλά δεν ήξερα που να το ανεβάσω! Η επόμενη εφαρμογή μουσικής στο miui? LISTENit - Music Player Just LISTENit” Τι να σε κάνω δεν ανοίγουν απο tapatalk τα link Θανάση !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Post 1953 Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn Στάλθηκε από το MI 5s μου