Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 933.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαBuenos dias para todos! ( Τιμής ένεκεν στο πρώτο θύμα του ακατανομαστου που ανέβασε unboxing).. Σε άλλα νέα @linuxilakis δεν φέρνεις κ μια φουσκωτή βαρκούλα μαζί, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί... Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα λέμε!! Sent from my MI5s
-
Just penguins!
Μήνυματσιου ακούω από το βάθος!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝτουανγκ ντουανγκ ντουανγκ! Αναρχία στην τρύπα! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
Μήνυμα@zt654 οκ η πιο πανω περιγραφη μου ηταν στην υπερβολη! Είχα ποσταρει στο θρεντ για παραγγελιες απο εξωτερικό σοτς με την πορεια του δέματος. Αν δεν βαριεσαι ριξε μια ματια ήταν το μνμ 3091. Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό Παράνια!!!! Και πληρωμένη αποστολή βαρβατα στην DHL (οχι ups)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚάπαρη να βάλετε!! Αλμυρή αλμυρή κ στρουμπουλη σαν τα @@ το τρακη! Άλλη γεύση! Επίσης άσχετο το είχα γράψει όταν συνέβη. Δέμα από ΝΥ με ups 38 μέρες. Πήγε Λονδίνο έμεινε 7 μέρες πήγε Αθήνα πέρασε τελωνείο θεσνικη γύρισε Αθήνα πήγε Τίρανα και μου ήρθε από Τίρανα. Αυτό Sent from my MI5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “@gvoi Ανέβαζε σε Flickr για να μπορούμε να δούμε κάτι παραπάνω βρε. Απο thumbnail τί να καταλάβουμε; :D” Ακόμα δεν την είδα ούτε εγώ σε υπολογιστή! Λολ Sent from my MI5s
-
Καλημέραααααα!! Να άλλος ένας υποψήφιος για την αρχηγία έρχεται με δώρα προς τους ψηφοφόρους! Ρε συ Σάκη πες μας ποιο είναι το νικ σου! υγ προς ντουανγκ: ρόδα είναι κ γυρίζει φιλιππινοσιγκαπουροκινεζε. Να τα βρεις μπροστά σου. Και ο αρχηγός θα φροντίσει να τα βρεις.678d4389872cf89453d5033ee6b36f83.jpg Sent from my MI5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ίδιοι είναι, γιατί απορείς?” Παρακρουση! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣρυ κιόλας αλλά θύμισε μου ο ντουανγκ πως έγινε τρακης? Sent from my MI5s