Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 933.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Μπα το μόνο ήταν ότι έβαλα άλλη έκδοση ταπατοκ από apk. Δεν έκανα τπτ άλλο.. τεσπά νομίζω νο προμπλεμ από την στιγμή που ξέρουμε τι είναι. Θενκ γιουυυ Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλησπέρα σας ξανά!! Η απορία της ημέρας!! Το dex2oat στην λίστα κατανάλωσης μπαταρίας σας λέει κάτι??? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Buenos dias para todos! ( Τιμής ένεκεν στο πρώτο θύμα του ακατανομαστου που ανέβασε unboxing).. Σε άλλα νέα @linuxilakis δεν φέρνεις κ μια φουσκωτή βαρκούλα μαζί, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί... Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Καλά το νυχτερινό το έχω έτσι κι αλλιώς γιατί τόσο λευκό δεν παλεύεται! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Ααααα άλλος άνθρωπος! Τέλεια! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @linuxilakis ευχαριστώ και αναμένω Sent from my MI5s

• Απφφφφ! Δούλευε πάντως μέχρι πριν λίγες μέρες... Δεν μπορώ να βρω ποτέ πήρε update o tapas Ξέρεις παίζουν πολύ σοβαρά λινκς ειδικά στην σκουληκότρυπα και δεν μπορώ να χάσω τπτ! Sent from my MI5s

• Καμιά ιδέα γιατί ο ταπας δεν μου ανοίγει τα λινκς??? Sent from my MI5s

• Έτσι για την φάση!9b88a6d9364a66a55ab0c65a0dc63e9b.jpg Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα λέμε!! Sent from my MI5s

• Just penguins!

Μήνυμα

τσιου ακούω από το βάθος!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ντουανγκ ντουανγκ ντουανγκ! Αναρχία στην τρύπα! Sent from my MI5s

• Πάμε λοιπόν.. Η είσοδος στο σάιτ του ντουανγκ αδύνατη.. σαν την είσοδο σε κλαμπ της ΝΥ αν δεν συνοδεύεσαι από κοράσια ανάλαφρα ενδεδυμένα... Δεν Είναι αυτά καλά νέα??? Sent from my MI5s

• @pavlidisc 479cNS Διαταξτε! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

@zt654 οκ η πιο πανω περιγραφη μου ηταν στην υπερβολη! Είχα ποσταρει στο θρεντ για παραγγελιες απο εξωτερικό σοτς με την πορεια του δέματος. Αν δεν βαριεσαι ριξε μια ματια ήταν το μνμ 3091. Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό Παράνια!!!! Και πληρωμένη αποστολή βαρβατα στην DHL (οχι ups)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κάπαρη να βάλετε!! Αλμυρή αλμυρή κ στρουμπουλη σαν τα @@ το τρακη! Άλλη γεύση! Επίσης άσχετο το είχα γράψει όταν συνέβη. Δέμα από ΝΥ με ups 38 μέρες. Πήγε Λονδίνο έμεινε 7 μέρες πήγε Αθήνα πέρασε τελωνείο θεσνικη γύρισε Αθήνα πήγε Τίρανα και μου ήρθε από Τίρανα. Αυτό Sent from my MI5s

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “@gvoi Ανέβαζε σε Flickr για να μπορούμε να δούμε κάτι παραπάνω βρε. Απο thumbnail τί να καταλάβουμε; :D” Ακόμα δεν την είδα ούτε εγώ σε υπολογιστή! Λολ Sent from my MI5s

• Καλημέραααααα!! Να άλλος ένας υποψήφιος για την αρχηγία έρχεται με δώρα προς τους ψηφοφόρους! Ρε συ Σάκη πες μας ποιο είναι το νικ σου! υγ προς ντουανγκ: ρόδα είναι κ γυρίζει φιλιππινοσιγκαπουροκινεζε. Να τα βρεις μπροστά σου. Και ο αρχηγός θα φροντίσει να τα βρεις.678d4389872cf89453d5033ee6b36f83.jpg Sent from my MI5s

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ίδιοι είναι, γιατί απορείς?” Παρακρουση! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σρυ κιόλας αλλά θύμισε μου ο ντουανγκ πως έγινε τρακης? Sent from my MI5s