Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 933.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνύχτα! Κανονίστε αύριο πρωί πρωί να διαβάζω 100 σελίδες πάλι! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο σαβουρντιασατε τον σέρβερ παναθεμα σας... Φρόνημα βρε Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs ο τρακης ο εδω ξερει και από κόκα (κόλα) λες να έχει κανένα σπετσιαλ γκιφτ το κουτί όταν έρθει από τον ξάδερφο στην Κίνα???? Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρε κάνα mls με μεγάλα γράμματα θα πάω να τελειώνω Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνύχτα κ από εμένα! Ο προβληματισμός μου προς το παρόν περιορίζεται στο να παρω για τον πεθερό rdn4 η το ακυκλοφόρητο redmi pro 2... Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕρώτηση που κανω εδώ αντί άλλου.. τα νουντλς γίνονται με κιμά? Πάει? Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν παραλάβεις Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜου έσκασε την προηγούμενη Παρασκευή αμφισβήτηση συναλλαγής 1000€ μεσω paypal παρακαλώ από πελάτισσα (γνωστή μας νέα οπότε νιώθει και εμπιστοσύνης για να λέει @@ριες) και αναμένω να δω τι θα μας πουν οι δικοί μας από κεντρικά. Πρωτοφανές για μένα να είναι μέσω paypal. Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
Μήνυμα@Alex_MLT τι δουλειά αν επιτρέπεται? Πες καμιά φάση να μας ανοίξουν τα μάτια λίγο. Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίχα και ραζρ όλη μου την θητεία! Κορυφαίο, αν είχε κ σήμα! Το πρώτο μου βέβαια ήταν ένα Έρικσον 788!!! Πράσινο σκούρο Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌχι να γράψω κ να σχολιάσω την κατάσταση εννοώ, δεν ξέρω κάτι. Αφήνω τις τρολλιες που μου έρχονται για άλλη ώρα. Πχ εκτόξευσε ο Κιμ σήμερα βαλλιστικό μετρίου βεληνεκούς. Μάλλον για τον ντουανγκ πήγαινε. Του ήρθε σταρτακ αντί για 4/128 μι5ς Και άλλα τέτοια χαζά Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘέλω να γράψω τόσα πολλά σε σχέση με τον ντουανγκ αλλά κρατιέμαι λόγω γενικού κλίματος. Ας έχουμε κάτι ευχάριστο κ θα επανέλθω. Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια να ελεφρυνουμε λίγο όσο γίνεται.. @Xstos με εκείνη την είσοδο σου στα μαμαδοσαιτ τι έγινε?? Μια βδομάδα πέρασε... Σε απασχολεί το θέμα duang πολύ φαίνεται κ αφήνεις άλλα πράγματα πίσω? Sent from my MI5s
-
Just penguins!
ΜήνυμαΠσιιιτ το νου σας! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε λέτε ο duang να είναι από εδώ μέσα? Ε ρε γλέντια! Sent from my MI5s