Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 933.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕ ρε που γίναμε σαν αθλητική εκπομπή Δευτέρας που όλοι ξέρουν κ καταγγέλλουν αλλά ποτέ κανείς δεν δίνει στοιχεία κ ονόματα! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕ πες μας κ εμάς να μαθαίνουμε!! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτο άλλο θρεντ μιλήστε με ονόματα, δεν είναι κουτσομπολιό απλά βοήθεια για τους υπόλοιπους. Ψυχολογική κ ουσιαστική. Κανείς δεν θα πει τπτ γιατί έτσι ή αλλιώς. Εννοείται ότι ο καθένας μας έρχεται στην θέση του άλλου γιατί λίγο πολύ με τους Κινέζους όλοι είχαμε κάποια στιγμή ένα ντραβαλο. Αυτά. Δεν είμαι σοβαρός συχνά. Απλά βρέχει τώρα κ με έπιασε. Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!! Αυτό με τον duand θέλω να τελειώσει σε καπια φάση. Δεν την παλεύω! Είδα στον ύπνο μου ότι όλοι βολεψατε συγγενείς κ φίλους με mi5s σε μισή τιμή και εγώ πέταξα χαρταετό και δεν πήρα τπτ. Και έφαγα εεεενα κράξιμο, όλη μέρα χαζεύεις στο κινητό για βλακείες κ αυτό δεν το πήρες χαμπάρι κτλ κτλ... Αυτό δε ήταν όνειρο... σαν ταινία του Λάνθιμου ήταν με πιγκουίνους, δεν παλεύεται Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν πάτε πουθενά αλλού με τα άσχετα σας να κάνετε κ καμιά παρουσίαση να πιάσει τόπο να Ουμ.. ένα ύπνο μες την σκουληκότρυπα δεν μπορούμε να ρίξουμε να Ουμ.. γεμίσαμε ασύρματα ηχεία Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤαπεινά συγγνώμη για το οφτοπικ. Έχει κάποιος οδηγό για kodi? Ευχαριστώ και συγγνώμη κ πάλι Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ήρεμη κ με κινούμενα τρακινγκς εύχομαι! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕμείς τπτ δεν καταλογισαμε! Μόνος του είπε ότι πετάει πέτρες με άλλο τρόπο και όχι με τα χέρια που δεν έχει το πιγκουινοπουλο! Δικό του δημιούργημα οοοοολο αυτό! Sent from my MI5s
-
RE: RE: RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
Μήνυμα[/quote] Κουπονι -30% Sent from my Le X821 using Tapatalk[/quote] Δεν με λειτουργεί για.. Sent from my MI5s
-
RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από itubebox: “30DISRDNO4[/url] Sent from my Le X821 using Tapatalk” Τούτο το είναι?? Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕπίσης μην λέτε για βουβαλισια λουκάνικα γιατί κανας @Xstos θα αρχίσει να μας λέει πάλι για το όργανο του που πετάει πέτρες! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠροσοχή μόνο μην καει η γλώσσα... Γιατί σαν το κάψιμο από κρέμα ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!!! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτις Σέρρες εκτός από μπουγάτσα έχει κ το άγαλμα στην πλατεία, αξιοθαύμαστο μνημείο που δεν θα ζωντανέψει ποτέ. Ο θρύλος βέβαια θα υπάρχει πάντα και το άγαλμα πάντα θα περιμένει! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κουκλάκια σκουλίκια κ σιχαμερά ασπρόμαυρα πιγκου. Επίσης καλημέρα στους ουδέτερους! Αλλά μου την δίνουν οι ουδέτεροι! Sent from my MI5s