Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 933.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Προσλαμβάνεσαι εσύ!” Νταξ πιγκουινιστικες αναίσχυντες τακτικές, για να μην πω πιο βαριά πραγματα. Μιας κ λέμε για όργανα και σήμερα βλέπω πολύ φυσικαλ γκειμ στο σαρβαιβο...λέτε να κάνει κανέναν απόγονο ο Σπαλ σήμερα???? Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο όργανο βλέπει hotbird λοιπόν.. το κόβω να είναι σε χειρότερη φάση κ από τα πεθερικά του άλλου που βλέπουν όλη μέρα ειδήσεις και του κάναν κατάσχεση την τιβι! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣιγά εσύ με το όργανο θα μου βγάλεις κάνα μάτι! Αππππααπαπαπα μεγαλοϊδεατισμός! Για γυρνά λίγο δεξιά να μας πεις τι καιρό κάνει στο Σαν Φρανσίσκο, μην πάει τζάμπα τέτοιο όργανο! Sent from my MI5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Παράθεση από MarkosVL: “ΔΕΝ ΠΕΤΑΤΕ. ” ΠΕΤΑΜΕ....πέτρες ,σε κάτι ζωύφια σαν εσας!” Με τι χέρια??? Ντροπή του ιπτάμενου ζωικού βασιλείου! Του ποιου??? Ααχχαχααχαχαχαχ Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣε εκείνα τα καλντερίμια τι κάνεις με τις αναρτήσεις @spideman3 ?? Εγώ 4 χρόνια εκεί πήγαινα μόνο από τον πάνω δρόμο! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓύρος ρε φίλε! Κλείνω ταμείο κ παραγγέλνω για κολατσο! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κ καλό βόλι! Sent from my MI5s
-
Καλησπέρα! Εγω λεω να ξεκινήσεις με μια ματιά εδώ. Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Έπειτα κάνε αίτηση για να ξεκλειδώσεις bootloader. Ξεκλείδωμα του Bootloader. Καλό επίσης να δεις λίγο τι παίζει γενικα με τις ρομ Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. Ξεκίνα κ ο λαός ακολουθεί!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘα μου πει πάλι με ποιους είμαι εγώ, αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι άλλο ποσότητα και άλλο πχοιοτητα! Sent from my MI5s
-
Εγώ τους βγάζω από το chrome, στις 3 τελιτσες δεξιά έχει επιλογή προσθήκη στην αρχική οθόνη. Τι launcher χρησιμοποιείς? Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κ καλή διασκέδαση! Sent from my MI5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “άλλοι το τρώνε και ζορίζονται κ άλλοι το τρώνε και δροσίζονται.. δεν χρειάζεται να διευκρινίσω σε ποια κατηγορία ανήκουμε: η αφεντομουτσουνάδα μου, ο @Xstos κ ο @sso (wow, μαζεμένοι και οι 4 @@-τοι σε μία πρόταση)!!!” Ο τέταρτος ποιος είναι? Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε @demakhs ξεκόλλα! Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται από το σύνταγμα. Άσε να έρθει μόνος μην πιέζεις! Είμαστε κ γ@μw τα παιδιά ΑΦΟΥ! επίσης για παν ενδεχόμενο ρίξτε μια ματιά Πώς να φατε το .... Dragon Fruit Sent from my MI5s
-
RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Τι να κάνουμε βρε φίλε?! Έναν βιασμό που δεν μπορείς να αποφύγεις..... ;)” Ναι αλλά όλο και περισσότεροι γενναίοι όρμηξαν να δοκιμάσουν τον ντουανγκ αν την έχει γλυκιά!!! Οοουπςςς Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΜΟΥ!!! Sent from my MI5s