Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 933.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Εδώ βλέπετε τον duang να χαμογελάει στον @demakhsd33c6a8587698ca18fffd346d06ec9e2.jpg Sent from my MI5s

• Μια διευκρίνιση @George Kaggelaris.. αν το κινητό δεν έχει την b20 τι θέματα θα έχει? Sent from my MI5s

• RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “ένας σε άλλο νήμα που του το στείλανε μάλλον με ήδη άλλο mi account μέσα.” Μαστα.. ενθαρρυντικό θα έλεγα!! Sent from my MI5s

• Από honorbuy έχει κάνει κάποιος αγορά τώρα τελευταία?? Sent from my MI5s

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καρβάλης?? Περίφημοι είναι!! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 Πρώτα απόλα κάνε λίγο γλου γλου για το σημερινό χοχο Κατά δεύτερον μην αρχίσεις το δούλεμα. Είναι ευκαιρία χρυσή να παρεισφρήσεις στις τάξεις τους!!! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ε όχι κ να σκίσουν όλα τα χαρτιά!! Κρίμα το 12ωρο Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

@Xstos Ξεκίνα από εδώ και βλέπουμε Καλώς ήρθατε στο Facebook Καλώς ήρθατε στο Facebook Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

@MarkosVL δεν είναι κακό να έχει πνευματικό φυσικά. Ο καθένας με τον τρόπο του. Αλλά να έχει πνευματικό και τέτοια μυαλά μαζί. Για ρίξε τπτ άδεια μπας κ βγει άκρη. Sent from my MI5s

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από fog: “@Xstos Ακριβώς. Το τραγικό είναι ότι δεν τρολάρουν. Και αυτά τα άτομα κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουν. ” Είναι τόσο τραγικό που έχω ήδη σκεφτεί αντίμετρα....... 2-3 επίλεκτοι κομάντος από εδώ κάνουμε εγγραφή εκεί..........” Αν κατάφερεις να κάνεις είσοδο πες μου τον τρόπο. Είναι ταμπουρωμένες φουλ. Άσε που μπορεί να ζητήσουν να τους πεις ποιος είναι ο πνευματικός σου και σε πχοια ενορία ανήκεις. Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θρεντ η xiaomi βγάζει το virtual εμβόλιο, ποτέ ξανά τα λεφτά μας στις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες και τέλος τα δηλητηρία στα παιδάκια μας. Θα πλακώσει κοζμος! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

@fog κάνουν παιδιά, κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ψηφίζουν και η ψήφος τους έχει την ίδια δύναμη με την δική μας.. κ.ά πολλά.. Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μια παρτίδα είναι αυτές κ μια οι διάφοροι κατά του εμβολιασμού. Ξέρω κάνα 2 κ δεν ξέρω να πρέπει να πάω στους διευθυντές των σχολείων που στέλνουν τα παιδιά τους κ να καρφώσω ότι τα παιδιά τους γράφτηκαν με πλαστά χαρτιά εμβολιασμού. Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σρυ αν κάποιοι δεν το θεωρήσουν αστείο, αλλά γελάω και παράλληλα θέλω να πάω στο τμήμα να κάνω μηνύσεις κατ'αγνώστων. Θέλω επίσης να βρω μια και να της κάνω τα μούτρα κιμά. Και είμαι και φουλ ήρεμο φιλειρηνικό σκληκι. “Μανούλες του Facebook”: αυτή η (παρανοϊκή, ξεκαρδιστική, τρομακτική) μάστιγα Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γέλια να δεις όταν θα αρχίσουν να έρχονται οι κινεζικές πέτρες αντί για χαφ πραις ντιβαισις! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πέσατε όλοι σκουλικοπιγκου με τα μούτρα στο άλλο θρεντ του κινεζοταλιμπαν, λες κ πιάσαμε τον πάπα απτά @@ και έπεσα μαύρη μουγκά εδώ μέσα... Τετχοι είστε! Sent from my MI5s

• RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από itubebox: “Αν ηταν απατεωνας πιστευω δεν θα τα ειχε sold out ” Ποιά μοντέλα έχει sold out?” Mi5s και 3T τα είδα πριν κανένα δίωρο Sent from my MI5s

• RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Δε μου ειπε κανεις από τους μοντερατορες. Να το ανοιξω το thread για το Ali ή κοβόμαστε από τους νόμους και τα ψηφίσματα του forum?” Έστω ας πει κάτι ο κολλητός τους ο πιγκουτακις! Sent from my MI5s

• Ρε μπας και ο duang έβαλε λίγα κομμάτια χαμηλή τιμή για να γίνει ντόρος και διαφήμιση?? Mi5s και 3Τ μου τα βγάζει sold out... Sent from my MI5s