Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 933.

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Δεν θα εκπλαγω αν δω κανένα μήνυμα καλωσορίσματος για τον νέο sectional frantza moderator... Χτίζει ο @takisfrag για το μέλλον με την αφοσίωση του!! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα κουκλάκια ζωγραφισταααααα!! Sent from my MI5s

• Για το sot τα είπαμε ότι είναι σχετικό. Εγώ την έχω 20 μέρες περίπου κ ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Σε σχέση με τις τελευταίες dev θεωρώ ότι είμαι καλύτερα. Αν δεν δυσκολεύεται κάποιος να κάνει factoey reset νομίζω αξίζει μια δοκιμή. Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έτσι μάθαμε από παιδιά... Σουτια και τραμπούκο στα πτηνά!! Πάρτε ρε τα όπλα!! Επειδή τους λέμε καλημέρα και επειδή έχουν όλους τους μοντς μαζι τους θα τους φοβηθούμε??? Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αρχηγέ @demakhs δείξε επιτέλους πόσο πιο σκληρός είσαι από τον Κιμ με τα ξαδερφια της κότας! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και καλα! Λες κ όλη μέρα με τα πιγκου θα ασχολούμαστε! Sent from my MI5s

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από Sokin_v: “Τελικα tempered glass η ζελατινα και πια προτεινετε?Εχω παρει ηδη 2 tempered glass και δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος...” Ζελατίνα.- Sent from my MI5s

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από clonan: “καλημερααααααααααααααααααααααααα (Προβλημαα με πληκτρολόγιοοοο) :P” 11!!1!1!!!1!1!1!1!1!!!!1!1!1! ΔΙΑΔΩΣΤΕ Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Συνωστισμός moderators να πουν καλημέρα!! Μήπως να κάνουμε αίτηση στα guiness να γραφτούμε κάτω από τον Βασίλη τον Καρρά με χρυσά γράμματα??? Sent from my MI5s

• Πριτς! Ας μην δούλευει ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ fr!! (Αναρχία στον αρχισκωληκα!) Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σιγά εσύ μοβορε! @takisfrag Sent from my MI5s

• Και ξαφνικά που λέτε σήμερα το πρωί δεν δουλεύει το double tap. Και μου εμφάνισε αυτές τις τελιτσες στην γραμμή πάνω. Και όταν πατάω το power και μου βγάζει τις 6 επιλογές σε καμία δεν φαίνεται το γράμμα "ι". Αυτά...καμιά ιδέα???!c898fc68be3177430ccce987bbe1f7db.jpg Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πάντως αυτό που συμβαίνει και στην τρύπα μας έχουν μαζευτεί οι μισοί άρχοντες του φόρουμ και της κοινότητας​ με ξεπερνάει! Αδέλφια σκουλίκια κερδαμε!!!! Τους έχουμε στην τσίτα κάθε μέρα, προφανώς κ η αντικατασκοπεία τους (η ποια τους τέλος πάντων) περιμένει κάτι μεγάλο από εμάς! Ο καιρός γαρ εγγύς! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα κ καλή διασκέδαση :p Μιας Και​ είπα διασκέδαση τι θυμήθηκα! Είχα δει πριν 2 χρόνια στο ζωολογικό κήπο του Λονδίνου ένα σόου με πιγκου, τι ωραία που ήταν, στο τέλος τα ταισαμε και σαρδέλες Αμασητες τις καταπιναν. Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εμείς δεν κοιμόμαστε ποτέ! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στα ίσια όποτε θέλετε! Δεν ακουγομαι, αλλά υπομονετικά παρατηρώ τις κινήσεις σας πουλιά. Είμαι στο λαγούμι μου κ ακονίζω τις τσάπες μου. Και καταγράφω τα πάντα με την φανταστική μου κάμερα που έχει κ xray όπως είπαμε χθές! Sent from my MI5s

• Βρε το πήρα τον Νοέμβριο 315€ και θα το δώσω 450€ με φαίνεται λόγω έλλειψης. Και θα πάρω μετά ένα μεταχειρο samsun (not) μουαχαχαχαχ Sent from my MI5s

• Εμένα που βρίσκομαι σε εμπορικό κέντρο εμφανίζει κ τα εσώρουχα των ανυποψίαστων κοράσιων. Μιλάμε για απίστευτη λειτουργία x-ray. Sent from my MI5s

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “η κάμερα καληηηηη?? :evil:” Epic troll επίπεδο 89... Τι να πω! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τελικά τόσα μας χωρίζουν ρε πιγκου, ΑΛΛΆ άλλα τόσα αμς ενώνουν.. το τσου Λου μας φέρνει πιο κοντά Sent from my MI5s