Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 933.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Διασκεδάζω να βλέπω sot σαν τα δικά μου! Σε ΙΣ (ιδανικές συνθήκες).. Έτσι για να δημιουργείται σουσουρο!! Σε κανονικές συνθήκες μετά από 15 μέρες βλέπω ότι με ανοικτά δεδομένα καμιά 9 ώρες κ εναλλαγές σηματος, τις υπόλοιπες σε wifi παίρνω οθόνη 3-3,5 ώρες και γυρίζω σπίτι με τουλάχιστον 30% μπαταρία. Δεν μπορώ να θέλω τπτ παραπάνω!! 8.2.4 stable xtrv ftw! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα!! Sent from my MI5s

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “τουλουμποσκονισμένε?” Αυτό είναι συνώνυμο του κουραμπιέ?? Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα στα αδέρφια!! Καλημέρα κ στα σιχαματα! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι αλλά αν ο επίτιμος βγει σαν τον άλλο τον επίτιμο και σας πιάσει στο στόμα του, βλέπω να ξεχύνεται θανατικό στις τάξεις σας μεγαλύτερο και από χολέρα στην κεντρική Ευρώπη τα χρόνια του μεσαίωνα! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σιγά θα ξεχειλωσει η τελαμώνα.. Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γλου γλου και φαπ τα ασπρόμαυρα πτηνά! Και του χρόνου Sent from my MI5s

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Σχόλασα και επιτέλους έφτασα σπίτι και άραξα. Τι έχασα;” Νταξ οκ νωρίς είναι ακόμα. Σε καμία βδομάδα που θα κάνεις κάνα 2 μέρες να μπεις κ θα έχει 500 μηνύματα θα ζητάς περίληψη. Να με θυμηθείς!! Χοχοχοχο Sent from my MI5s

• RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Στο aliexpress κατευθείαν.” Το χω! Οκ ευχαριστώ Sent from my MI5s

• Κάτι χάνω. Και κάρτα πως δηλώνεις? Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έχασα επεισόδιο. @linuxilakis δεν έχετε αρχηγό γι'αυτό είστε άτακτος παιδικός σταθμός. Και πάνω απόλα Ρουφ! Πάνε βγάλε ανακοίνωση και σε διπλανό φόρουμ :p Όσο για το γλυψ στον αρχηγό να σου πω ότι είσαι βαθιά νυχτωμενος από ιεραρχία, τρόπο συμπεριφοράς ομάδας και σκληκοκωδικα δεοντολογίας. Αυτά για τώρα. Sent from my MI5s

• Μια ερώτηση για alipay αν ξερει κάποιος κάτι. Ζητάει πιστοποίηση με έγγραφο, τους έστειλα 2 φορές την ταυτότητα μου κ λενε ότι θέλουν στα αγγλικά. Η ταυτότητα μου έχει ΚΑΙ αγγλικά! Τι στον π... να του κάνω? Να στείλω διαβατήριο? Sent from my MI5s

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “αυτό ισχύει...με wifi κ ιδανικές συνθήκες θα ναι έτσι, έξω με μετάβαση του σήματος από 4g<-->H+<-->H<-->E είναι στο 4-ωρο +-..” Συμφωνώ! (γλυψ) αρχηγέ :p Sent from my MI5s

• Δεν ξέρω τι έκανε ο αρχισκωληξ, εγώ έχω να πω ότι όλα πάνε καλά. Οι αυτονομίες που παρουσίασα απλά είναι σε ιδανικές συνθήκες (βλέπε wifi, εσωτερικό χώρο, μέτρια χρήση για τσατ κ.α). Δύο μέρες εξω και με δίκτυο ανοιχτό σε 3g-4g ανοιχτά δεδομένα και πολύ μικρή χρήση αλλά χρήση καμερας, είχα σοτ 3,5 ώρες την μια μέρα και 4ω την άλλη. Μακριά από εκείνα τα τρελά των 6+ αλλά αξιοπρεπέστατη κατάσταση. Το παρακολουθώ κ αναφέρω. Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βγαίνουν τα πιγκου κ λένε ωραία παρέα ρε φίλε! Οι ασπρόμαυροι φιλοξενούμενοι του νήματος ρε φίλε! Που αν δεν υπήρχαν οι μεταξοσκώληκες δεν θα υπήρχαν νήματα! Πιγκου κάντε γλου γλου σαν τις ξαδέρφες σας τις γαλοπούλες! Οι παρέες θέλουν φίλους! Και εσείς δεν είστε φίλοι μας, είστε πιγκου! Φίλοι και παρέα είμαστε τα απανταχού σκληκια και αυτό σας πονάει!! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βρε αστον να γμρεμοτσακιστει να έχουν φαι τα αδέρφια μας εκεί κάτω! Sent from my MI5s

• Κύριοι ζητώ συγχώρεση... Μάζευα λεφτά 3 χρονιά να παρω δώρο στην γυναίκα μου. Και αντί να πάρω δύο λαπτοπακια mi πήρα αυτό. Λέτε να πάω στην κόλαση?? υγ δεν είμαι οφ τοπικ.. η φωτό είναι από mi5s ae5f38b3f3013f740c2dc2031e288d0b.jpg Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πιγκου!!!! Χαβαλε σας κάνουμε!!!!! Οι καμικάζι έρχονται!!! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εδώ θα είμαστε να δούμε... Εσείς δεν ξέρω αν θα είστε! Μουχαχαχαχα Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

@MarkosVL Κάμερες, φώτα, δόξα κτλ σε έναν και μόνο! Μην λέω ονόματα, μόνο ένας μπορεί να συγκριθεί μαζί του και είναι ο τιτανομεγιστος μάνατζερ ράγκμπυ που όλοι γνωρίσαμε στο πρόσφατο παρελθόν. Sent from my MI5s