Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 933.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Η γλώσσα του απεσταλμένου των πιγκου έχει φτάσει στο πάτωμα... Δεν κρατιέμαι οπότε θα δώσω spoiler για το μεγάλο σχέδιο του αρχηγού και τον τρόπο ξεβρωμισματος του πλανήτη. Τα πιγκου ως αλαζονικά πλάσματα θα έρθουν σε σύγκρουση μεταξύ τους μετά από βιρτουοζικες κινήσεις του αρχηγού. Ο καιρός γαρ εγγύς... 585491064b4537e6b02458114e5290fb.jpg Sent from my MI5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Μπρρρρρρρρρρ.................. Τρόμος κι απελπισία στον ορίζοντα...” Και ορθά απελπίζεσαι! 4a71f00fbc8c57c0f5e1d0749f94ac98.jpg Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝηστικό σκουλήκι τρώει πτώματα...πιγκου! Χαλάλι το ταξίδι ως τον νότιο πόλο! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο γλυκούλης από τα σιρόπια βγήκε?? Sent from my MI5s
-
παμε γερά!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Να τος κ ο κεντροεπιθετικος γλυκακης..” Έξω τρύπα δεξιά, παρακαλώ πολύ Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
Μήνυμα@fog Με fire in the hole μόλις απείλησε μέλος της πιγκουίνοφατριας σου, επικαλούμενος την εξουσία που του δίνει δεν ξέρω γω Ναούμ φάση ποιος! Το καταγγέλλω! Βαρατε ρε ασπρόμαυρα ξαδέρφια της κότας, δεν μασάμε έχουμε κράνη! Sent from my MI5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “To σκουληκίζειν είναι ΙΔΕΑ ρε, Φίλε μην ακούς τις σειρήνες...” Το σκουληκιζειν είναι ΙΔΈΑ...και τι ξέρουν τα πιγκου από ΙΔΈΕΣ!? Sent from my MI5s
-
RE:
Μήνυμα[/quote]Έχω προμηθευτεί εγκαίρως την απαραίτητη πούδρα για τα συγκάματα, ντοντ γουόρυ εσύ....[/quote] Πουδριτσα για την βραδυνή έξοδο μην ξεχάσεις!! Πιγκου, μέλη του πατρινού καρναβαλιού, επιτομή του Τριωδίου! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
Μήνυμα@Xstos Ο Κιμ στήνει κρεμάλες, ο δικός μας είναι χειρότερος. Μην πλησιάζεις τα όρια του. Sent from my MI5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Παράθεση από demakhs: “Αλήθεια, τι σε οδήγησε σε αυτό το θέμα, δεν μας είπες, ” ...και κυρίως ΠΟΙΟΣ!” Τι δεν καταλαβαίνεις?? Είδε το φως της σωτηρίας και εισήλθε στην τρύπα!! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆλλος ένας στην στρατιά λοιπόν!!!! Sent from my MI5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Α έχουμε θεματολογία δλδ. Θα μελετήσω και θα επανέλθω.” Αν μελετήσεις όλο το νημα, κάνε μου την χάρη να γράψεις μια περίληψη γιατί κατά καιρούς έχασα καμιά 1000αδα μηνύματα, να δω τι έχασα! Sent from my MI5s
-
Μην πηδηχτεις τώρα που σε άνοιξα τα μάτια και σε έκανα άνθρωπο!!! Καλό μήνα με καλές αυτονομίες!!!! Για να μην υπερβάλλω κ να μειώσω τις προσδοκίες, σήμερα που βγήκα να τον πιάσω τον Μάη με φουλ ήλιο έχω σαφέστατα μεγαλύτερη κατανάλωση κ δεν νομίζω να βγάλω όλη την μέρα με οθόνη πάνω από 3hr... Όλα είναι σχετικά! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣυμπαγής, σαν τα ντβαρια! Sent from my MI5s
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες!!! Γενιά του Καπαμαρού και της κυρίας Σιμένα... Sent from my MI5s