Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 933.

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Πάντως για να μην κομπλεξαρεστε πολύ να πω ότι μάζεψα λεφτά στα 7 μου για να αγοράσω βίντεο για να γράφω Στρουμφάκια Σάββατο πρωί κ να βλέπω όλη την βδομάδα! Μου έδωσε κ ένα θείος μου δώρο τον τελικό του '87 με την Ρωσία... Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πω ρε φίλε εσείς είστε όλοι γέροι... Τι κάνω εγώ εδω??? Θα σέβομαι τα χρόνια στην πλάτη σας από εδώ κ πέρα! Sent from my MI5s

• Live from warmhole.. εναντια σε οτιδήποτε έχει τα χρώματα των πιγκου68b1d48821acbbb55ea78d4ba4fb501c.jpg Sent from my MI5s

• Απλό... mi5s 260$ πλέον... πστς edition! Sent from my MI5s

• 8.2.4 xtrv λοιπόν..πρώτος κύκλος. Με σκάλωμα στο messenger. Παρόλα αυτά μοιάζει το 6hr sot να είναι λίγο μακριά. Αλλά το 5 είναι σίγουρο!a6a854e2ee6cfb95972f0798ee66ce97.jpg0d147f07f8e8596ccf5f55ab32faeded.jpg097d79cfec1c83850a78ae5a1f0e377a.jpg Sent from my MI5s

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Αυτοί είναι όλοι κι όλοι.... Οι υπόλοιπες κυρίες βλέπουν σερβάιβορ, για να είναι ενημερωμένες αύριο, για το κομμωτήριο...” Μέχρι τις 22:00 είχε σορβαιβο... Τς τς τς άσχετα πιγκου. Γι'αυτό θα σας πιάσουμε στον ύπνο! Λαγούμια ανοίγουν τα αδέρφια! Και εσείς χούλιγκαν του πληκτρολογίου! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θα περάσουμε μια βόλτα κ από τον ζωολογικό κήπο. Το νου σου Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όταν ακούσετε ΝΤΟΥΥΥΥΥΥ πάμε όλοι μπροστά! Μην δω κανέναν πίσω Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

OFF TOPIC ALERT. CAUTION. SPECIAL SAFETY EQUIPMENT REQUIRED. Κοινώς στις τρύπες μας κ επίθεση με nucs Sent from my MI5s

• Σε mi5s παίρνω αυτό το μνμ όταν πάω για αλλαγή background.. τι λέτε? 158042a739a37aaa2dc6c99c1ac3fec2.jpg Sent from my MI5s Update Συγνώμη παιδιά είναι γνωστό bug το έψαξα και είδα ότι συμβαίνει με χρήση άλλου launcher. Nova στην περίπτωση μου. Όλα οκ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα! Sent from my MI5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Stop θα μας βαρεσουν OFF TOPIC ALERT!!! Sent from my MI5s

• @takisfrag τσιου τσιου πιγκου! :p6f86acbaa4c517163c7a84678f12ad0b.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “ Ναι ναι πάνε και μετά θα παρακαλάς κανένα πίγκου να σε σώσει !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα κανόνισει ο αρχιερέας-αρχιστρατηγος-τρισμεγιστος για μένα... Ελπίζω! χοχοχοχοχο Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Μετα απο 5 μέρες απροβληματιστες χθες βράδυ ενώ ήταν σε flight κ όλα κλεισμένα θυμήθηκε κ άνοιξε το αππ του airbnb και ξεζουμισε 25% μπαταρια09990d2ffeb3c000c630a3f79319ee83.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πάω να βάλω stable.. τα λέμε στον άλλο κοζμο Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Θα μου στρίψει! Το αντίγραφο ασφαλείας τι μέγεθος έχει συνήθως? Θέλω να το κάνω κ να περάσω stable. Αλλά τζιφος...Εδώ κ 1,5 ώρα κ καλά το δουλεύει.. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Βρε άθλιε................@demakhs. @manol80 Συγχαρητήρια!” Ο Κιμ αν τον έλεγε κάποιος άθλιο τι θα έκανε??? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από manol80: “Σκληξ η πιγκου θα δείξει... :phatgrin:” Νταξ αυτό σου βγήκε πάνω στην ένταση της χαράς... Όταν ηρεμήσεις κάνε ξανά την δήλωση περί επιλογής. Εδώ εμείς αφήσαμε παιδάκι 9 χρονών νηστικό για 10 μέρες κάθε μεσημέρι για να πάρει τον σωστό δρόμο και τα καταφέραμε (15 χρόνια μετά ακόμα φωνάζει η μάνα του). Ήρθε την ώρα της απόφασης κ είπε ότι είναι σκληκι μαζί μας. Δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσουμε να γίνει ασπρόμαυρο πιγκου. Στάλθηκε από το MI 5s μου