Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 933.

• Πωπωπωπω λες να έχουμε κ σε αυτό το θρεντ κοπανηματα που ζήσαμε πρόσφατα σε διπλανό θρεντ για κινεζομαγαζο??? Πάρτε θάρρος ο λαός θελει κράξιμο και ξεκατινιασμα!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Εσωτερικά καρφώματα lol! Λοιπόν απεγκατεστησα την κωλοεφαρμογη (γιατί περί τοιουτης πρόκειται) ξαναεκανα subscribe στα θρεντς που θέλω και σιγά σιγά ζωντανεύουν. Ξεκάθαρα θεμα εφαρμογής κ όχι Ρομ. Factory reset ΔΕΝ ΚΆΝΩ! Βαριέμαι άπειρα τα επερχόμενα στρωσιματα! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “αφού δεν έκανες factory reset, δεν έχει δικαίωμα να ομιλείς!!! :grumble:” Αλήθεια μετα από factory reset ο συγχρονισμός σε τι φάση το φέρνει το τηλέφωνο? Το στρώνει όπως ήταν ή έχει διαφορές συνήθως? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Νο μόνο davik cache. Το θέμα μάλλον βέβαια παίζει να είναι της εφαρμογής του τάπα γιατί αποτι είδα κράζει πολύς κοζμος μετά το τελευταίο του update. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ποια rom είπαμε ότι έχεις?? Ένα factory reset είναι στα αμεσα πλάνα σου ή μπα???” Έβαλα χθες βράδυ την 12 Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από garas7: “Αποστολή από Κίνα με flyt express τα ΕΛΤΑ την παραδίδουν; ” flytexpress εσωτερική κούριερ Κίνας, αυτή θα παραδώσει το δέμα σε singpost, postnl, swisspost και θα το παραλάβεις από ΕΛΤΑ.” Χοντρά χοντρά σε 4,5 μήνες παραλαμβάνεις! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά αυτός ο Νοέμβριος πρέπει να ήταν το μεγαλύτερο φουιτ εβερ!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επίσης Τσακ Νόρις δεν μπορώ να αλλάξω φωτό οθόνης κλειδώματος! Όλα σε μένα γίνονται??? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ο Τσακ Νόρις ξέρει τον τρόπο να λαμβάνει ειδοποιήσεις, ΧΩΡΙΣ να έχει το talpatok!!!! :phatgrin:” Τσακ Νόρις τον παίρνεις!! Ο βοι δεν μασάει να τα χωσει στον Τσακ Νόρις! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Την έβαλα κ το πρώτο που βλέπω είναι ότι δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις από το ταπατοκ... Στάλθηκε από το MI 5s μου

• 7107b452581cc182a46128bbf5b02508.jpg Αυτή δεν είναι?? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Άρα να την δοκιμάσω?? @geoanto555 είσαι έτοιμος??? @takisfrag τιμάω τα χρώματα της ομάδας εδώ και 3 δεκαετίες...Δεν θα μπορούσα να μην είμαι με το σκουλήκιteam εδώ μέσα! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Επανέρχομαι σε κάτι που είχα πει παλιότερα. Είναι αδιανόητο οι αποστολές απο τα γνωστά μαγαζιά να κάνουν 30 40 50 μέρες ακόμα και για ένα μικρό μικρό αντικείμενο και η αποστολή από μαγαζί του ebay με απλό ταχυδρομείο να είναι εδώ σε 17 μέρες. Δεν ξέρω τι γίνεται. Μήπως τελικά πρέπει να διαλέγουμε απλό ταχυδρομείο??? d653a84c73be32f9a3ae691f82e1a676.jpg υγ ακόμα περιμένω ένα καλώδιο από geekbuying από τις 24/11. Ζήτησα refund αλλά μου είπαν θέλουν χαρτί από ταχυδρομείο ότι δεν μου παρέδωσαν. Τους…

• @demakhs κάποτε που λες στα late 90s είχα ζωγραφίσει στο θρανίο μου ένα τεράστιο σκουλίκι όμοιο με αυτό που είχαμε αυτοκολλητο στο οικογενειακο (!) φιατ uno. Super καρτούν. Μέχρι που ήρθε μία ΚΑΡΧΙΑ φιλόλογος και μας καθάρισε με ξύστρες τα θρανία (καθώς κάθε τι ζωγραφισμένο πάνω στο θρανίο είχε πρώτα ένα χέρι διορθωτικό για να τα βάφω με ότι χρώμα ανεξητηλο μαρκαδόρο ήθελα κ να φαίνεται καλά). Οπότε καταλαβαινεις ότι το σκουλήκι βρίσκεται μέσα μου και ζητά εκδίκηση! Οφφφφ τοπικ μεν αλλά πάντα σχ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τότε μάλλον έκανα λάθος... Έτσι εστιάζει μωρέ.... αργό κινητό τι περιμένεις.. :P” Τρολ! Ανώτατο επίπεδο μάλιστα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Περίεργο αυτό που λες... Κάνε μια αλλαγή αν δεν σου κάνει κόπο.” Εγωωωωω?? Με εμπιστεύεσαι? Μετα εσύ θα το φτιάξεις με τον άλλον τον χάκερ τον takis και κανα 2-3 ακόμα στο teamviewer Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Άρα τι να κάνω???? Να αλλάξω Ρομ?? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “ Δεν κατάλαβα τι εννοείς φίλε μου με το "ντετάρισμα". Εμένα η κάμερα μου φαίνεται πολύ γρήγορη σε σχέση πάντα με αυτές που έχω δοκιμάσει. Και στο βίντεο πολύ γρήγορο focus. Είμαι με την 7.1.19 eu.” Το φοκους πάνω σε κάποιο αντικείμενο ή άνθρωπο η οτιδήποτε. Είναι θολό και για να ξεθολωσει θέλει προσπάθεια Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Vickmall, top one του aliexpress, σίγουρα. @sso στο vickmall το περιγράφει σαν eu express, gearbest, minideal.” Για το topone μην παίρνετε όρκο. Μοιάζει να πέθανε Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Η κάμερα σας με το νεταρισμα πως τα πάει? Αργεί πολύ κ είναι θολή η λήψη. Κουνα από εδώ κουνα από εκεί κάτι κάνω αλλά είναι κουραστικό. Στάλθηκε από το MI 5s μου