Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 933.

• @satizen άλλη η αποστολή με ευρωπαϊκή εταιρεία απευθείας από κινα και άλλή η τριγωνική, μην σε μπερδεύει. Συνήθως είναι με courier εταιρεία και έχει μεγαλύτερο κόστος. Πχ στο άλι είναι 26€, προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει αν δεν βρίσκεις αυτό που θες σε ευρωπαϊκή αποθήκη. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• @mass22 κάτι που ξέχασα είναι να ζητήσειςτο κινητό να έρθει sealed. Ή εργοστασιακή ρομ μας γλιτώνει ένα βήμα για το ξεκλείδωμα. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Αν ρίξεις μία ματιά σε προηγούμενες σελίδες του θρεντ θα δεις γενικότερα τι παίζει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν υπάρχει φόβος τελωνείου. Το κόστος βέβαια είναι λίγο πάνω. Υπάρχουν πλέον κ δυνατότητες αγοράς απο κινα με "τριγωνικη" αποστολή όπου κ πάλι δεν υπάρχει φόβος τελωνείου. Τριγωνικη εννοώ πρώτα αποστολή από κινα σε συνεργαζόμενη αποθήκη εντός eu και μετά ελλαδα. Το κάνουν δύο εταιρείες και μία από άλι εξπρές. Για ότι χρειαστείς απλά ρωτάς! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Τα mail με 3 προγράμματα διαφορετικά είχαν ίδια συμπεριφορά. Inbox, my mail και το email της xiaomi. Νομίζω ότι έτσι όντως λύνεται. Το tapatalk αν το έχω στην εξοικονόμηση xiaomi και αν ανοιξω εγώ την εφαρμογή μετά ενημερώνει. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Σε mi5s είχα ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις π.χ στο tapatalk έρχονταν οπότε να ναι ή καθόλου. Μοιάζει να φτιάχνει αν αλλάξει ή συνθήκη για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Το ίδιο και με προγράμματα email. Το μελετάω το θέμα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Δεν ξέρω αν διευκολύνει αλλά logare πρώτα στο micloud και και κανε εντοπισμό αφου έχεις πάρει άδεια να ξεκλειδώσεις. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Δεν είναι πολύ σκούρο γκρι πάντως να ξέρετε! Με γελασαν λίγο οι φωτός στα σαιτς.. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Antonis.M δοκίμασε κ σε άλλο τρακερ. Το είχα και εγώ το θέμα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως σε μένα προς το παρόν το δακτυλικό στο mi5s μοιάζει να λειτουργεί καλά.. απλά έκανα το σκαναρισμα με τον αντίχειρα στο οριζόντιο για λόγους ευκολίας :):):):) Στάλθηκε από το mi5s μου

• @karasarinis σίγουρο με τα ως τώρα δεδομένα. Μόλις στο στείλει λαμβανεις τρακινγκ από αγγλια στην διεύθυνση σου. Μόλις γίνει το πικ απ στην κινα κ πάει στην dhl εκεί λαμβανεις και δεύτερο τρακινγκ. Μόλις σταλεί αγγλια κ βγάλει delivered στο δεύτερο τρακινγκ μετά από λίγες ώρες ενεργοποιείται το πρώτο που σου ειχε στείλει. Τότε είσαι πολύ κοντά καθώς εμένα έκανε μία μέρα να έρθει απο gatwick σπίτι μου θεσσαλονικη,μέσω λειψιας και αθηνας.. Στάλθηκε από το mi5s μου

• @soulg συγνώμη ήμουν εκτός κ δεν το είδα.. Αυτό που λέει ο @demakhs είναι. Έγραψα 20€ γιατί δεν θυμομουν το ακριβές ποσό. Πάντως δεν έχει άλλη επιλογή αποστολής με dhl αν θυμάμαι καλά.. Στάλθηκε από το mi5s μου

• Λοιπόν χρωστάω μία συγκεντρωτική αναφορά για την αγορά μου από topone. Ή αγορά του mi5s dark grey 3/64 έγινε μέσω αλι με ρεβολουτ στα 338$ με έξοδα αποστολής και κουπόνι 30$ από το app. Άμεσα διαθέσιμο έλεγε το μαγαζί, παρόλα αυτά για μία εβδομάδα το πήγαινε απο μέρα σε μέρα και αυτό είναι το κύριο κ ίσως μοναδικό μείον του πωλητή, δεν μου είπε ξεκάθαρα ότι δεν έχω και θα έχω τότε. Μετα απο πέντε μερες αναμονής κ ενώ του έγραψα πολλά μηνύματα, καποια από αυτά στα όρια της αγένειας, μου λέει θα έ…

• RE:

gvoi - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Χωρις πριν log in?” Έκανα login στο κινητό, στο unlock και εντοπισμό στο micloud Στάλθηκε από το mi5s μου

• Boys εγώ χθες ξεκλείδωσα χωρίς σιμ μέσα... Στάλθηκε από το mi5s μου

• Επίσης μου είπαν κάτι για κάποια ομερτά... Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• Πάντως στην σχολή παίζει λίγο bullying... Κάποια στιγμή μου λέει ένα τρολ "θα τα κάνεις μόνος όπως μπορείς ή θα με αφήσεις να τα κάνω?" Και σηκωσα τα χέρια από το ποντίκι. Αυτά καλό θα ήταν να αποφεύγονται... Τέτοιες απειλές μου κόβουν τα ποδια καθώς μικρός noobakos Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• RE:

gvoi - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από demakhs: “εεεεε Γιώργο???? ” Αυτός κάνει κρυφές πυρηνικές δοκιμές εκτός χ'ωρου..... Κάπου άκουσα τον αποκαλούν δάσκαλο....(φήμες???)” Τίποτα δεν ήταν κρυφό! Κάθε σχολή έχει κ τους δασκάλους της... Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• Πάντως γι να μιλήσω λίγο επι της ουσίας. Παρήγγειλα το mi5s sealed. Ήρθε sealed. Την μέρα της παραγγελίας έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και 3 μέρες μετά έλαβα μήνυμα στο κινητό. Χθες με το που ανοιξα και είχε μόνο κινέζικα με βοήθησε ο @takisfrag να βρω τα αγγλικά. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση, ενεργοποιησα το USB debugging, τσεκ αν όντως είναι κλειδωμένο το bootloader με adb. Λογκαρα στι κινητό στο mi και στο unlock tool με τον ίδιο λογαριασμό xiaomi που είχα πάρει την έγκριση. Κούμπωμα το κινη…

• Όλα πάνε σφαίρα Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• Ήρθε! Αλλά μόλις το ανοιξα έχει κινέζικα!!! Και δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα ααχαχαχαχαχαχα Καμία ιδέα???? 9cc77c29353bb84a14c8f86ccd544225.jpg 1fe4dbca8e5c6bc9bd7e00467031bf52.jpg Στάλθηκε από το Nexus 5 μου