Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 279.
-
Παράθεση από amavroudis: “Αυτό το "Το άφηνα το βράδυ στο ρεύμα" Αν μπορείς μη το κάνεις. Και θα είσαι πολύ καλά... ” ερωτηση δεν κοβει το ρευμα το κινητο οταν φορτισει 100%? εχω αυτη την εντυπωση
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Dim Max: “Σε Whyred ενώ άνοιξε κανονικά όταν πέρασα το magisk 19.1 κάνει πάλι boot σε recovery. Εκανα εγκαταστση ξανα την ROM κ περασα Magisk 18.1. Aνοιξε κανονικα αλλα στο Magisk manager ελεγε οτι το magisk δεν ειναι εγκατεστημενο ” Να κάνεις και εσύ ότι είπα παραπάνω στον φίλο jimmynet. Γενικά αν έχετε εγκατεστημένα τα εξής module στο Magisk: Dolby Digital Plus, Youtube Vanced, Viper4Android, να τα κάνετε απεγκατάσταση πρωτού βάλετε τη νέα ROM (και μετά μπο…
-
καποιο module που να αντοκαθιστα το dolby που δεν δουλευει πλεον μιλαω για poco
-
RE:
lak100 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κατάφερες να μιλήσεις σε airplane mode με ενεργό το vowifi σε wifi;” Δεν γίνεται άρα δεν δουλεύει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ και καιρό υπάρχει έναbug με την αλλαγή ταπετσαρίας στην οθόνη κλειδώματος. Εάν η αλλαγή γίνει μέσω παρατεταμένου πατήματος σε κενό χώρο στην αρχική οθόνη η ταπετσαρία δεν αλλάζει. Η αλλαγή γίνεται μόνο μέσω του μενού ταπετσαρία στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ναι εχει... H "προσπάθεια" αποκρυπτογράφησης γίνεται με άλλο τρόπο αλλά δεν επιτρέπει downgrade . Γενικά η αποκρυπτογράφηση στο poco ειναι μια δύσκολη υπόθεση και ακόμη την ψάχνουμε... ” ωραια θα το περασω
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lak100 - - Recoveries
Μήνυμαερωτηση το twrp_beryllium_3.2.3-15-03-19 vold εχει tools? τι παραπανω εχει απο το τα προηγουμενα?
-
παιδια στο play store το poco εμφανιζεται ως pocofone κανονικα οταν μπω ομως στο google account μου το εμφανιζει ως Mi Mix 2S αυτο εχει να κανει με την ρομ?