Το βρήκα αυτό ήταν το είχα βάλει στο 0.5 και το έβαλα στο 1.0 και είναι κομπλέ 86913e0eddfd864a68c577278c5bd7a2.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα έχω ένα μικρό πρόβλημα ,όταν παίρνω τηλέφωνο και μιλάω για λίγη ώρα πέφτει η φωτεινότητα του κινητού ,χωρίς να έχω ενεργοποιήσει την αυτόματη φωτεινότητα και χωρίς όμως να πέφτει και η στάθμη της, υπάρχει κάποια ρύθμιση για να διορθωθεί αυτό? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν την έχω γιατί νομίζω ότι πρέπει να είσαι μέλος με συνδρομή και δεν είχα ασχοληθεί με τις δικές μας Ρομ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω έχω βάλει αυτή την Ρομ ξέρει κανενας αν γίνεται update μέσω του κινητού η πρέπει να την κατεβάζω για να τη περνάω εγώ ? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα μετά από εγκατάσταση μιας custom rom (pixel experience) το τηλέφωνο δεν κρυπτογραφημένο πως την ενεργοποιω ξανά ? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρα από τα gapps μήπως θέλει και τπτ άλλο γιατί στο youtube βλέπω κάτι διάφορα όπως κάτι για which vendor ,disable force encryption Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας αν υπάρχει εβδομαδιαία rom όπως υπήρχε πριν δηλαδή η dev rom Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με την ενεργοποίηση κάρτα sim συνέχεια μου βγάζει αδυναμία ενεργοποίησης εύρεση συσκευής ,τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω ? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk