Καλημέρα το έβγαλα το καπάκι και τις βιδουλες κάνω την διαδικασία που βλέπω στο youtube αλλά τπτ Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έβγαλα το καπάκι αλλά δεν έχω κατσαβιδακι για να κάνω αυτήν την διαδικασία ,υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ώστε να μπω τουλάχιστον στις ρυθμίσεις του κινητού ? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορώ να μπω στην αρχική σελίδα, κολλάει εκεί που λέει είστε έτοιμοι miui 11 και με ξαναγυρίσει στην αρχή ώστε να κάνω σύνδεση στο google μου ,αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi γιατί δεν μου δείχνει τις σύνδεση ώστε να μπω στο wifi μου Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια αν γίνεται ,έχω ένα ρεντμι 4χ το οποίο δεν τό δουλευα σχεδόν καθόλου και εχθές αποφάσισα να βάλω μια custom rom pixel καλά πήγε η εγκατάσταση αλλά ήθελα να τό γυρίσω πάλι στην κανονική stable rom ,αφού κατέβασα την fastboot rom και την έκανα flash με το xiaomiflash(ξεκλειδωτος bootloader) αντί να πατήσω clean all πάτησα clean all and lock ,με αποτέλεσμα να κλειδώσει ο bootloader και να μην μπορώ να κάνω setup την συσκευή ,μου βγάζει ένα μύνημα στην αρχή (fin…
Καλημέρα πριν λίγο ήρθε το miui 12 και ήθελα να ρωτήσω πως ενεργοποιείται το live super wallpapers Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά τα themes με το καινούργιο miui 11 όταν κατεβάσω θέματα γιατί δεν αλλάζει το μενού ? Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω πότε θα βγει το miui 11 κάτι έχει γραφτεί για 24 του μηνός ισχύει κάτι τέτοιο? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου δεν ξέρω τι να σου πω στο επίσημο site της xiaomi εμένα λέει αν δεν κάνω λάθος mi 9se eea Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk