Καλημέρα παιδιά το κινητό είναι εξαιρετικό και η μπαταρία του είναι μια χαρά add8b078b434052c11c92a9b9223f861.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το κινητό κάποιος να το αγοράσει, από όσο έψαξα το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι η μπαταρία ότι δεν κρατάει πολύ ισχύει? Και κάτι τελευταίο αν το πάρω πρέπει να προσέξω το update που λέει ότι μπρικαρει το κινητό? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το κινητό κάποιος να το αγοράσει, από όσο έψαξα το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι η μπαταρία ότι δεν κρατάει πολύ ισχύει? Και κάτι τελευταίο αν το πάρω πρέπει να προσέξω το update που λέει ότι μπρικαρει το κινητό? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά μετά από κάποιες ώρες φορτίσεις ξανά άνοιξε αλλά υπενθυμίζω το είχα φορτίσει το βράδυ τώρα θα δείξει αν το ξανακανει Sent from my iPhone using Tapatalk
Το έχει ξανακάνει αυτό αλλά άνοιξε τώρα δεν ανοίγει με τίποτα ,τώρα θα το αφήσω να φορτίσει όπως μου είπες αλλά αν το πάω από εκεί που το πήρα θα μου το φτιάξουν η θα μου δώσουν αλλο με την προϋπόθεση να μην έχει ανοίξει ? Sent from my iPhone using Tapatalk
οχι δεν δειχνει τιποτα αλλα αν το βαλω στον υπολογιστη αναβει ενα μικρο λαμπακι στο κατω μερος του κινητου και οταν το παταω να ανοιξει κανει μια μικρη δονηση