Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 225.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gorgolemis: “Παράθεση από vanni: “Δεν κάνεις restore μέσο TWRP το αρχείο στο πρώτο link λέγεται restore. Κατεβάζεις τα δύο αρχεία μπαίνεις σε recovery mode και μέσω TWRP κάνεις install το αρχείο στο πρώτο linl reboot την συσκευή μπαίνεις κανονικά και μετά ξανά recovery mode και install το δεύτερο αρχείο reboot και είσαι έτοιμος” Αυτό κάνω.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπαίνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Πως κάνεις αυτό αφού λες restore μέσω TWRP ;” Εννοώ το restore εγκατάσταση μέσω twrp. Επανεκκίνηση και μετά μεσω twrp εγκατάσταση το πακέτο των patches. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Δεν κάνεις restore μέσο TWRP το αρχείο στο πρώτο link λέγεται restore. Κατεβάζεις τα δύο αρχεία μπαίνεις σε recovery mode και μέσω TWRP κάνεις install το αρχείο στο πρώτο linl reboot την συσκευή μπαίνεις κανονικά και μετά ξανά recovery mode και install το δεύτερο αρχείο reboot και είσαι έτοιμος” Αυτό κάνω.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όσες φορές και αν προσπάθησα να βάλω το patches δεν τα κατάφερα. Κολλάει πάντα στο animation. Τι κάνω λάθος δεν μπορώ να καταλάβω. Restore μέσω twrp και εγκατάσταση το patch. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ
ΜήνυμαΟθόνη με digitazer κολλημένα και frame χώρια του έδωσα ολοκαίνουρια. Αναγκάστηκα και παρήγγειλα εγώ ξανά την ίδια οθόνη και frame, κόλλα και εργαλεία , την κόλλησα (με την βοήθεια του youtube) και το αποτέλεσμα είναι άριστο. Αυτά για κάποιους τεχνικούς που νομίζουν ότι είναι τεχνικοι και ότι με ψέματα και δικαιολογίες θα κοροιδέψουν πελάτη. To αστείο της υπόθεσης είναι ότι προσπαθούσε να μου εξηγήσει τι είναι το frame ενώ του είχα δώσει frame. Αφού όταν πήρα το κινητό απο αυτόν η οθόνη κουνιόταν…
-
ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ
ΜήνυμαΕγώ του έδωσα την οθόνη με digitizer και το frame ,άρα χαζομάρες μου είπε για να δικαιολογηθεί για την χάλια δουλειά που έκανε. Τώρα ξανά παραγγελία άλλο σετ. Υπάρχει Ελλάδα σε τιμή λογική η ebay ξανά?
-
ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ
ΜήνυμαΚαλημέρα σας. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει ποιό είναι το frame στην οθόνη? Παρήγγειλα μία οθόνη από ebay που έλεγε OEM For Xiaomi Redmi Note 5 Dual M1803E7SG LCD Display Touch Screen Digitizer/Black with frame, την έδωσα σε ένα κατάστημα να την αντικαταστήσει , πήγε το πήρε ο γιός μου και από τα πλάγια φένεται το φώς την οθόνης και δεν έχει κολλήσει καλά . Το πάω πίσω και μου είπε ο τεχνικός ότι δεν έχει frame και το δικό του ήταν στραβό και για αυτό κόλλησε έτσι , δεν είναι original κτλ κτλ. Μ…
-
Τουλάχιστον κάποιος απάντησε,ευχαριστώ φίλε μου. Το έβαλα το Bluestack συνδέθηκα στο playstote ,κατέβασα το MiHome από το Playstore ,μπήκα στον λογαριασμό Mi ,είδε την συσκευή και όταν όμως κάνω κλικ επάνω στην κάμερα να ανοιξει ,πάει από το βημα 1 στο βημα 2 και μετά δεν ανοιγει η κάμερα ,γυρνάει στο βήμα 1 ξανά. Αυτό μου το κάνει και στο υπολογιστή της δουλειάς αλλά και στον υπολογιστή του σπιτιού που το δοκίμασα. Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί γιατί το κάνει αυτό?
-
Καλημέρα συμφορίτες. Εχθές παρέλαβα την Xiaomi dafang 1080P από GearBest μέσω Βελγίου. Ήρθε σε λιγότερο από 20 ημέρες και χωρίς τελωνείο. Την έβαλα εχθές και είναι για τα λεφτά της πάρα πολύ καλή. Μία ερώτηση: Στην απομακρυσμένη σύνδεση εκτός από την σύνδεση μέσω data του κινητού υπάρχει τρόπος να συνδεθούμε με ip μέσω υπολογιστή? Η δουλεύει μόνο με data και wifi ? Με λίγα λόγια θέλω να συνδεθώ από τον υπολογιστή της δουλειάς και να βλέπω την κάμερα. Σας ευχαριστώ. =============== Φεβ 6th 2018, …
-
Καλημέρα σας. Θέλω να πάρω αυτή Original Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera -$21.39 Online Shopping| GearBest.com την κάμερα από Gearbest αλλά έχω μπερδευτεί λίγο στα σχόλια γιατί λέει ότι δεν κάνει για Ευρώπη παρόλου που λέει European and American version. Δηλαδή δεν θα παίξει Ελλάδα? Είστε ευχαριστημένοι γενικά από την κάμερα? Σας ευχαριστώ.
-
Χωρίς σήμα κινητής.
ΜήνυμαΔοκίμασα και τις φλάσαρα διαδοχικά την μία πίσω από την άλλη αλλά και μετά από επανεκκίνηση και φόρτωμα της πρώτης. =============== Αυγ 17th 2017, 11:28am =============== Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει λύση.... Πήγε στον κουβά.
-
Χωρίς σήμα κινητής.
ΜήνυμαΙΜΕΙ Έχω και στις δύο υποδοχές.Και στο MEID έχει νούμερα αλλά και στο ΙΜΕΙ1 και ΙΜΕΙ2. Την διαδικασία μπορεί και να την έχω κάνει και πάνω από τρείς φορές με ευλάβεια + συνδυασμούς και με άλλες ρόμ. Οταν βάζω την κάρτα μου την αναγνωρίζει σαν Vodafone ,βάζω τον κωδικό αλλά δεν μου δίνει σήμα και όταν πάω να κάνω κλήση μου λέει να απενεργοποιήσω την λειτουργία πτήσης ,ενώ η λειτουργία πτήσης είναι απενεργοποιημένη. Έχω καταθέσει όπλα και σκέφτομαι να το παρατήσω γιατί μου έχει φάει πάρα πολύ χρόν…
-
Χωρίς σήμα κινητής.
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα δοκιμάσω την δεύτερη λύση και θα ενημερώσω.... Τελικά δοκίμασα και την δεύτερη μέθοδο χωρίς αποτέλεσμα. Μου βγάζει συνέχεια ενώ αναγνωρίζει την κάρτα ,όταν πάω να κάνω κλήση μου ζητάει να απενεργοποιήσω την λειτουργία πτήσης ενώ δεν είναι ενεργοποιημένη. Εχω δοκιμάσει και άλλες μεθόδους ,όπως φλασάρισμα και άλλων ρομ με οδηγούς από επίσημο φόρουμ χωρίς αποτέλεσμα,οπως και αυτή την μέθοδο [Tools, Tips & Tutorials] FIX no service, 3G/4G, 1st sim/2nd sim, issues…
-
Χωρίς σήμα κινητής.
ΜήνυμαΑυτό έκανα αλλά μόνο την πρώτη μεθοδο και δεν δούλεψε. Δεν μπορώ να καταλάβω την δευεερη μεθοδο ,ίσως γιατί ειμαι κουρασμένος.δεν ξερω... 1. Create new folder on C:\ drive and flash China Stable ROM 8.0.3.0 by using fastboot τι εννοει εδω?