Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 225.

• Χωρίς σήμα κινητής.

Gorgolemis - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

Καλησπέρα συμφουρίτες. Εχω στα χ'ερια μου ενος φίλου ένα Redmi 4 Prada χωρίς σήμα κινητής.μετα από πειραγμα όπως μου ειπε στο recovery. Του έχω βάλει την ελληνική ρομ ,του έχω βάλει drivers του μόντεμ αλλά τιποτα. Οταν παω να κανω κληση μου λεει ότι ειναι σε λειτουργία πτησης, ενω δεν είναι.και πριν του βαλω την ελληνικη αλλά και μετά. Δεν εχω προσπαθησει μονο την δευτερη οδηγια Fixing Network issues Redmi 4 γιατι δεν καταλαβαινω τι ακριβως εενοει με αυτό :Create new folder on C:\ drive and flas…

• Σωστότατος. Αλλά δεν είμαι και τόσο εξοικειωμένος με script......

• Και εγώ προσαρμοσμένη έβαλα. Την εφαρμογή σημειώσεις που την βρίσκουμε παιδιά γιατί δεν μου την έβαλε.

• Και περιμένω και αυτό που μου έστειλε και το Gearbest .......... Μάλλον θα το χαρεί η γυναίκα μου....και αν δεν το θέλει θα το βγάλω προς πώληση

• Επανέρχομαι πάλι γιατί θα με τρελάνει η συσκευή.Εδώ και δύο ημέρες δουλεύει κανονικότητα ,δεν πέφτει σε deep sleep .Το μόνο που έκανα είναι ότι το φόρτιζα συνέχεια. Για να δούμε.... λές και έχει autorepair ρε την Xiaomi θα μας τρελάνει., Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Χίγκς

• Το έχω κάνει ήδη..... Ξυπνάει σε ανύποπτο χρόνο και ξανακοιμάται μετά από δευτερόλεπτα. Τώρα πάλι μόλις πήγα να δοκιμάσω τη μέθοδο του ψυγείου,μόλις πήγα να το βάλω είδα ότι λειτουργούσε πάλι,τρέχω να το συνδέσω με το κινητό αλλά δεν πρόλαβα. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση,νά σαι καλά. =============== Απρ 24th 2017, 9:57am =============== Επικοινώνησα με GearBest και μου πρότειναν να μου στείλουν άλλο δωρεάν χωρίς να στείλω το χαλασμένο πίσω. Άρα θα περιμένω .....

• Καλησπέρα. Θα τα πάρω απο την αρχή για να καταλάβεις τι γίνεται. Μου ήρθε η συσκευή την άνοιξα και δούλευε κανονικά. Κατέβασα την εφαρμογή ΜiFit από το playstore και συνδέθηκε επιτυχώς,το δούλεψα λίγο (10 λεπτά) και μετά κατέβασα την εφαρμογή την δικιά σου 2.4.1 ,απεγκατέστησα αυτή του playstore και εγκατέστησα την δικιά σου. Έκανε δύο αναβαθμίσεις στο filmware και ήταν επιτυχής. Την επόμενο πρωί η συσκευή ήταν νεκρή,υπέθεσα ότι τελείωσε η μπαταρία του παρόλο που ειχε 73% την προηγούμενη νυχτα. …

• Οκ σε ευχαριστώ.

• Καλημέρα. Εχθές παρέλαβα το Mi Band 2 από Gear best . Το έβαλα και φόρτισε και στη συνέχεια έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή Mi Fit 2.4.1 . Μόλις εγκατέστησα την εφαρμογή έκανε κάποιες αναβαθμίσεις στο filmware του MiBand και όλα μου έβγαλε ότι έγιναν επιτυχώς. Η συσκευή δούλεψε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα . Το φόρεσα στο χέρι και έπεσα για ύπνο.Το πρωί που ξύπνησα η συσκευή ήταν νεκρή. Το βάζω να φορτίσει αλλά δεν ανταποκρίνεται. Μήπως ξέρει κανείς τις πταίει? =============== Απρ 21st 2017, 2:…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Να ενεργοποιήσω εννοείς απο το τηλέφωνο την εμφάνιση ταχύτητα σύνδεσης? Αν ναι,το έκανα ,και μου δείχνει διάφορες τιμές.

• Υπάρχει και η τρίτη επιλογή. Να τα αλλάξω και τα δύο και να ησυχάσω...

• Έχουμε άλλα δύο Kenzo στο σπίτι,ένα εγώ που φοράω ελληνική dev και ένα ο γιός μου που φοράει ελληνική stable. Όταν συνδεόμαστε εμείς στο ασύρματο δεν υπάρχει πρόβλημα,αλλά όταν συνδέεται το Kate της γυναίκας μου με την 8.1.1.0 Stable και μόνο του μόνο ,μετά σέρνεται το ίντερνετ των υπολοίπων αλλά αυτή δεν έχει πρόβλημα ,δεν λαγκάρει κοινώς. Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα rom αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος .Τα Kate έχω την εντύπωση ότι έχουν και άλλο μόντεμ. Το μόνο που δεν πρόσεξα είναι όταν συνδ…

• Σε μένα όταν μπαίνει το γονατίζει ,με την έννοια ότι δεν μπορεί κανένας άλλος να κάνει το οτιδήποτε. Και το ρούτερ που έχω εδώ και δύο μήνες είναι αρκετά δυνατό TP-LINK ARCHER VR600. Δεν χρειάστηκε δηλ να κάνεις κάτι άλλο,μόνο αναβάθμιση το filmware του ρούτερ. Σε μένα έχει την τελευταία αναβάθμιση.... Να μπώ στην διαδικασία να της βάλω την ελληνική?Αλλά θα ήθελα να ξέρω σίγουρα ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα.

• Καλημέρα. Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ με το Kate (Φοράει την επίσημη ιντερνάσιοναλ ρομ) της γυναίκας μου αγορασμένο από το geekbuying. Όποτε συνδέεται στο ασύρματο ,γονατίζει το internet. Ενώ στο δικό μου και του γιού μου που είναι Kenzo και με ελληνική ρομ δεν δημιουργείται πρόβλημα. Το ρούτερ που έχω είναι αρκετά δυνατό ARCHER VR600 ,δεν πιστεύω να είναι θέμα ρουτερ. Αν το έχει λύσει κάποιος το πρόβλημα ας ενημερώσει. Σαν σκέψη δικιά μου ,είναι να προσπαθήσω να περιορίσω το bandwidth …

• Καλημέρα. Στην οικογένεια έχουμε τρία RN3 Pro.Δύο Kenzo με ελληνική ρόμ και ένα προσφάτως Kate με την International rom. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν συνδέεται το Kate στο ασύρματο δίκτυο ,το γονατίζει, ενώ όταν είναι συνδεδεμένα τα Kenzo δεν δημιουργείται πρόβλημα . Αυτό το πρόβλημα πως μπορεί να λυθεί?Το έχει εντοπίσει κανένας? Σας ευχαριστώ.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• +1 ψήφο και σήμερα από Mpourmpoulas +1 ψήφο και σήμερα Popular Mod στον mitch002 +1 ψήφο και σήμερα Popular MIUIer στον Redstorm21

• +1 ψήφο και σήμερα από Mpourmpoulas +1 ψήφο και σήμερα Popular Mod στον mitch002 +1 ψήφο και σήμερα Popular MIUIer στον Redstorm21