Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 225.
-
+1 και σήμερα από Mpourmpoulas +1 Popular Mod στον mitch002 +1 Popular MIUIer στον RedStorm21
-
Τι μπορεί να κάνει ο 'Ελληνας όταν είναι ενωμένος.......... Μακάρι να γινότανε και σε πολύ σοβαρότερα θέματα.....
-
+1 και σήμερα από Mpourmpoulas +1 και σήμερα από Gorgolemo +1 και σήμερα από Mpourmpoulis
-
+1 ψήφο και σήμερα από Mpourmpoulas +1 ψήφο και σήμερα από Gorgolemo (της γυναίκας που δεν έχει λογαριασμό εδώ γιατί δεν χρειάζεται ,τα ξέρει όλα )
-
+1 ψήφο από Mpourmpoulas
-
Παράθεση από gkalen: “@Gorgolemis Έννοιες ότι το fingerprint στην κάμερα δεν δουλεύει στου μικρού τη συσκευή ενώ στη δικιά σου με developer rom δουλεύει ?? Γιατί δεν του βάζεις τη developer να δεις ?? Αυτό δεν ξέρω αν είναι bug της ρομ η πρόβλημα στη συσκευή , θα μπορούσε να σου απαντήσει και κάποιος με Stable THUNDER στο Kenzo αν δουλεύει το fingerprint στην κάμερα .. ” Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η εγκατάσταση της Dev θα λύσει το πρόβλημα,αφού σε άλλες συσκευές με Stable δουλεύε…
-
Οκ είναι bug. Είναι εύκολο να μου δώσεις κάποιο σύνδεσμο από αυτούς που το είδες? Να του βάλω την dev ? Τι να κάνω? Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου.
-
Επανέρχομαι στο ερώτημα πιο συγκεκριμένα. Δύο τηλέφωνα ίδια με διαφορετικές rom.To δικό μου φοράει Developer XTRVbeta1-6.11.10 και του μικρού Stable ThunderV8.0.1.0. Η rom μπήκε μετά από Factory reset γιατί και πρίν με άλλες rom Stable δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφία με το fingerprint με τίποτα και συνεχίζει έτσι παρόλου που του πέρασα την Thunder με factoryreset.,ενω δουλεύει κανονικά στο ξεκλείδωμα της συσκευής . Έχω δοκιμάσει να του βάλω και κωδικό και με patern αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Πι…
-
Επανέρχομαι στο ερώτημα πιο συγκεκριμένα. Δύο τηλέφωνα ίδια με διαφορετικές rom.To δικό μου φοράει Developer XTRVbeta1-6.11.10 και του μικρού Stable Thunder V8.0.1.0. Η rom μπήκε μετά από Factory reset γιατί και πρίν με άλλες rom Stable δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφία με το fingerprint με τίποτα και συνεχίζει έτσι παρόλου που του πέρασα την Thunder με factoryreset.,ενω δουλεύει κανονικά στο ξεκλείδωμα της συσκευής . Έχω δοκιμάσει να του βάλω και κωδικό και με patern αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Π…
-
Κάποιος μήπως μπορεί να μου απαντήσει γιατί δεν μπορώ να βγάλω φωτό με το fingerprint; Ότι rom και να βάλω δεν δουλεύει . Ενώ δουλεύει κανονικά για ξεκλείδωμα κτλ. Τώρα έχω την Thunder .
-
Καλησπέρα. Μόλις έβαλα την Thunder 8.0.1.0 με wipe και με clean zip για να μπορώ επιτέλους να βγάζω φωτογραφίες με το fingerprint αλλά δεν διορθώθηκε και επιπλέον δεν ανοίγει το wifi. Εκανα ξανα wipe χωρίς επαναγκατάσταση αλλά τα ίδια . Μιά λύση έχει να προτείνει κάποιος? Διόρθωση:Μετά από καθαρή εγκατάσταση για δεύτερη φορά διορθώθηκε το πρόβλημα με το wifi αλλά το πρόβλημα με το fingerprint παραμένει...... Τις προηγούμενες ημέρες έβαλα και την XTRV αλλά και πάλι φωτό με fingerprint δεν βγαίνει…
-
Με pattern είναι το fingerprint ,δοκίμασα και άλλο fingerprint αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η λύση πιστεύω είναι factory reset και εγκατάσταση ξανά. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από nickkon: “Στην xrtv stable 8.0.4.0 beta1 που έβαλα πριν λίγο πάνω από τη thunder παλι δουλεύει η κάμερα με το fingerprint scanner. Tωρα για μετάβαση απο GTV σε xrtv ή thunder δεν ξέρω αν θέλει FR. ” Εβαλα την Xtrv Stable 8.0.4.0 αλλά δεν δουλεύει πάλι η κάμερα με fingerprint. Εκανα και wipes cache & data αλλά δεν........ Καμιά ιδέα κανείς για το τις πταίει?
-
Παράθεση από nickkon: “Παράθεση από Gorgolemis: “Μιά ερώτηση. Έχω το Redmi Note 3 Pro και το ίδιο και ο γιός μου. Εγώ είμαι σε developer και στου μικρού έχω βάλει την Stable. Είναι εφικτό όταν είσαι σε Stable να μπορείς να βγάλεις φωτογραφία με το fingerprint όπως σε developer? Σας ευχαριστώ. ” Η kenzo thunder stable 8.0.1.0 που έχω το υποστηριζει αυτό στην κάμερα. Νομιζω πως όλεςοι πρόσφατες stable το έχουν αυτο΄ ” Στην GTV 8.0.4.0 δεν το υποστηρίζει,πρέπει να πάμε σε Thunder μήπως?Αλλά για να …
-
Μιά ερώτηση. Έχω το Redmi Note 3 Pro και το ίδιο και ο γιός μου. Εγώ είμαι σε developer και στου μικρού έχω βάλει την Stable. Είναι εφικτό όταν είσαι σε Stable να μπορείς να βγάλεις φωτογραφία με το fingerprint όπως σε developer? Σας ευχαριστώ.