Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 225.
-
Στο TRWP 3.0.2.2 όταν πάω να στο αντίγραφο και πατάω στην επιλογή χώρου αντιγράφου δεν μπορώ να επιλέξω την κάρτα sd. Η συσκευή είναι rooted με ξεκλειδωμένο το bootloader με φορεμένη την Stable 8.0.4.0.αλλά και στις προηγούμενες ρομ υπήρχε το πρόβλημα. Εκανα φορμάτ την κάρτα μέσα από το κινητό αλλά και πάλι στο recovery δεν την αναγνωρίζει. Με την εξερεύνηση αρχείων μπαίνω κανονικά στην κάρτα . Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί το κάνει αυτό?
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα+1 Και από μένα !!
-
Θα ήθελα να είχα αυτό:Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παράθεση από elpa02: “Ρε παιδιά έχω εγκατεστημένο το app της Vodafone αλλά το widget δε δουλεύει. Απεγκατεστησα και εγκατάσταση πάλι αλλά τίποτα. Συνεχώς μου λέει ότι πρέπει να κλείσω το wifi. Είμαι με την τελευταία stable. Πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Εάν έχεις ανοιχτό το Wifi δεν δουλεύει το γνωρίζεις αυτό ε? Και επίσης μπές μία φορά στην εφαρμογή και ξαναβγές.
-
Το έχω παρατηρήσει και εγώ στην GTV (βέβαια δεν είναι σημαντικό πρόβλημα) αλλά μιάς και το αναφέρεις.... Με την επόμενη αναβάθμιση της GTV μάλλον λύνεται εάν κατάλαβα καλά. Optimization - Fixed problems with performance after clean-ups (04-06)
-
Παράθεση από allakis: “Καλησπέρα.. Επειδή παρήγγειλα κ εγώ το κινητό αυτό, θέλω μια διευκρίνηση. Αυτοι θα μου βάλουν την multi language ROM και πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό για να περάσω την China Developer. Αν μου άφηναν την εργασιακή ρομ του κινητού, την official δηλαδή, για να περάσω την China Developer θα την φλασαρα απλά απ'την εφαρμογή της αναβάθμισης; ” Καλημέρα. Νομίζω ότι θα χρειαζότανε να κάνεις factoryreset και μετά πέρασμα από το recovery η wipe data,dalvik,cache και μετά ins…
-
Παράθεση από Pantak: “Καλημερα παιδιά δοκιμάστε το Here που ειναι εντελώς δωρεάν με επιλογή χάρτη και φωνή πλοήγησης Ελληνικά εύκολη αναζήτησή σε μια γραμμή οδό αριθμό πόλη και επιλογή απ το down menu και αυτό ειναι όλο Το συνιστώ απ τα δωρεάν μακράν καλλιτερο ” Συμφωνώ απόλυτα και εγώ αυτό χρησιμοποιώ,και επίσης μπορείς να κατεβάσεις τους χάρτες και να το δουλεύεις χωρίς ιντερνετ μόνο από το gps. To συνιστώ και εγώ.
-
Παράθεση από Gorgolemis: “Παράθεση από Bodai: “Οκ! Ξαναξεκίνα τώρα αλλά προσεκτικά .. και μπαταρία πάνω απο 70% ” Μπα πάλι κολλημένο στο Mi.....θα περιμένω ακόμη λίγο και θα γυρίσω στο backup. Πέρασαν ήδη 10 λεπτά και παραμένει κολλημένο στο Mi. Δεν βλέπω να μπαίνει....... Ξαναγύρισα στο Nandroid backup,δεν μπαίνει με τίποτα. ” Τελικά μπήκε από το update της αναβάθμισης (και όχι από recovery) και μου αφαίρεσε το twrp ,δεν έχει επιλογή γλώσσας ελληνικά και ούτε χώρα Ελλάδα στο locale. Είναι χωρίς…
-
Παράθεση από Bodai: “Οκ! Ξαναξεκίνα τώρα αλλά προσεκτικά .. και μπαταρία πάνω απο 70% ” Μπα πάλι κολλημένο στο Mi..... θα περιμένω ακόμη λίγο και θα γυρίσω στο backup. Πέρασαν ήδη 10 λεπτά και παραμένει κολλημένο στο Mi. Δεν βλέπω να μπαίνει....... Ξαναγύρισα στο Nandroid backup,δεν μπαίνει με τίποτα.
-
Παράθεση από Bodai: “Οκ! Ξαναξεκίνα τώρα αλλά προσεκτικά .. και μπαταρία πάνω απο 70% ” Για να δούμε ,επιλέγω και κάτι ώρες να τα κάνω ..........
-
Παράθεση από Bodai: “Αν εχεις Nandroid θα ριξεις πίσω το Nandroid.. ” Οκ επανήλθε Και μετά από όλο αυτό μου έφυγε και το πρόβλημα που είχα με το shell.
-
Παράθεση από Bodai: “Αν εχεις Nandroid θα ριξεις πίσω το Nandroid.. ” Το κάνω ταχέως...........
-
Παράθεση από GR_Macedon: “ ” χαχααχαχαχ οκ φίλε μου θα το κάνω