Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 226.
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΈτσι νομίζω και γω, δεν εντόπισα κάποια διαφορά. @Ikariapower μου ήρθε πριν λίγο η συσκευή και επιβεβαιώνονται όλα όσα είχαμε πει στο pm. τα καρφιά του companion είναι πολύ πιο μεγάλα από αυτά του xiaomi gateway και έτσι δεν κάνει κανένας από τους ανταπτορες μου, αλλά ούτε αυτός που μου έστειλε δωρεάν το GB. Επίσης δεν κάνει ούτε η κινέζικη Legrand πρίζα που πήρα. Οπότε και γω μπαίνω τώρα στην αναζήτηση ανταπτορα από τα τοπικά καταστήματα και αν δε βρω θα χρησιμοποιήσω τα Link από δω. εμένα δε μ…
-
Xiaomi Aqara
Μήνυμακαι ενώ ακόμα περιμένω το δικό μου να έρθει για να το δοκιμάσω(λογικά σήμερα θα είναι εδώ), μόλις είδα ότι βγήκε νέο a/c companion 20170531104329_79842.jpg
-
ίσως να είμαι σε λάθος sub forum αλλά επειδή η ερώτηση μου αφορά λάμπες είπα να το βάλω εδώ. Παίζοντας που λέτε χτες λίγο με το Mi Home, είδα ότι στις διαθέσιμες συσκευές που μπορείς να συνδέσεις με την εφαρμογή, υπάρχει και μία καταχώρηση για Philips Connected Bulb. Μπορείτε να το δείτε και στο screen shot που ακολουθεί. Imgur: The most awesome images on the Internet το μόνο που βρήκα στο διαδίκτυο είναι για μια συνεργασία της Philips με τη Xiaomi για λάμπες της πρώτης που θα συνδέονται στο mi …
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Καλά εσύ τώρα το ανέβασες σε επίπεδο champions league.. ..κάτι αντιστοιχο μπορείς και να το κάνεις μέσα από την εφαρμογή, δηλαδή να γκρουπάρεις λάμπες ανά δωμάτιο κτλ. Κάτσε να πάρει μια ο άνθρωπος με το καλό.. Αλλά αν πάς για λύση smart φωτισμού όλου του σπιτιού, σε συνολικό κόστος η Yeelight είναι στον 1/4 της τιμής από τον αμέσως επόμενο.. ” Χεχε Το ξέρω βρε συ, και γω σιγά σιγά τα ανακαλύπτω όλα αυτά και μάλιστα έχω κολλήσει άσχημα. Και γω είχα 2 λάμπες σκέτες για πολ…
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΠαράθεση από paridos: “Πολύ ωραία απάντηση! Ευχαριστώ πάρα πολύ Sent from my MI 5 using Tapatalk ” να προσθέσω βέβαια στην απάντηση του φίλου Alex, ότι αν έχεις και το xiaomi multi function gateway οι επιλογές σου πολλαπλασιάζονται, καθώς μπορείς να πάρεις ένα ή περισσότερα aqara smartlight switch (μονό ή διπλό) ή για πιο φτηνά το xiaomi wireless switch και να τις ανοιγοκλείνεις , να αλλάζεις χρώματα και ένταση μόνο από κει. link δεν βάζω για τους προφανείς λόγους
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΠαράθεση από Ikariapower: “Ήρθε και η δικιά μου σήμερα, πάω αύριο να πάρω αντάπτορες και να σετάρω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk ” και γω δεν άντεξα και το πήρα πριν μερικές μέρες αφού παρακολουθούσα καθημερινά την τιμή του. Σε καμιά βδομάδα λογικά θα το έχω. περιμένουμε και την δική σου εμπειρία, όπως τι A/C έχεις αν το βρήκες στη λίστα κτλ....
-
δικαιολογείται να είναι τόσο φθηνότερη από την ήδη υπάρχουσα 360 camera της εταιρείας επειδή είναι 720p και όχι 1080? μήπως απουσιάζουν ηχείο και μικρόφωνο ή αισθητήρας κίνησης? δεν είδα να αναφέρονται πουθενά...
-
Παιδιά έχω μια ερώτηση και θέλω να μου πείτε αν υπάρχει λύση. Ας πούμε λοιπόν ότι έχω μια Color Bulb και δύο wireless switch που τα έχω ρυθμίσει να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα για να ελέγχω την λάμπα χωρίς τη βοήθεια του κινητού. Το ένα είναι στην πόρτα και το άλλο πάνω από το κρεβάτι ακριβώς όπως οι συμβατικοι διακόπτες. Με μονό κλικ ανοίγει και κλείνει η λάμπα Με διπλό κλικ αλλάζει κυκλικά η φωτεινότητα Και τέλος με παρατεταμένο πάτημα αλλάζει χρώμα. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι αν κάποια στ…
-
Παράθεση από paxh2o: “Καλησπέρα παιδιά, Δεν ειναι η πρώτη φορά που έχω πρόβλήματα με συσκευές xiaomi. Aυτή τη φορά έκανα factory reset στο red mi note 3 και τώρα προσπαθώ να ξαναπεράσω τις εφαρμογές, τα accounts etc. Kατέβασα λοιπόν και εγκατέστησα το mi home απο τις εφαρμογές, εβαλα τα στοιχεία του λογαριασμού μου και δεν μου εμφανίζει καμια απο τις συσκευές που έχω. Εκανα επεγκατάσταση, κατέβασα από εδώ την ελληνική έκδοσή και το αποτέλεσμα ειναι αυτό που βλεπετε στα συνημμένα. Εχει τα στοιχεί…
-
καλή τύχη σε όλους, ευχαριστούμε!!!
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΠαράθεση από kukukali: “Παράθεση από psybill: “Γεια σας παιδιά!! προσπαθώ σιγά σιγά να μπω στον κόσμο του έξυπνου σπιτιού επιλέγοντας την Xiaomi για το value for money. έχω ήδη κάποιες λάμπες της xiaomi και σε λίγες μέρες περιμένω το gateway μαζί με κάποιους αισθητήρες( κίνησης, θερμοκρασίας, smart button) πιο πολύ για παιχνίδι να πω την αλήθεια παρά για πραγματική ανάγκη. Αυτό που ήθελα πραγματικά να παραγγείλω αλλά δεν το έκανα είναι το Aqara Air Condition Companion γιατί δεν βρήκα reviews και…
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά!! προσπαθώ σιγά σιγά να μπω στον κόσμο του έξυπνου σπιτιού επιλέγοντας την Xiaomi για το value for money. έχω ήδη κάποιες λάμπες της xiaomi και σε λίγες μέρες περιμένω το gateway μαζί με κάποιους αισθητήρες( κίνησης, θερμοκρασίας, smart button) πιο πολύ για παιχνίδι να πω την αλήθεια παρά για πραγματική ανάγκη. Αυτό που ήθελα πραγματικά να παραγγείλω αλλά δεν το έκανα είναι το Aqara Air Condition Companion γιατί δεν βρήκα reviews και δεν ξέρω αν κάνει πραγματικά αυτό που θέλω. Αρ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Προχώρα ακάθεκτος! Μετά με την developer μπορείς να ξεκλειδώσεις κιόλας! ” μετά την developer θα επιστρέψω στο Nexus μου, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο τελευταία ερώτηση. παίρνει ota updates με αυτόν το τρόπο? αν υποθέσουμε ότι η stable έχει κάποια στιγμή ελληνικά, μπορώ να επιστρέψω φλασάροντας το zip τηs stable πάλι από το κινητό? ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοήθεια!!!!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Κατεβάζεις την developer κανονικά από εδώ, την περνάς μέσα στο κινητό, και μετά πηγαίνεις settings -> about phone -> system updates -> tap επάνω δεξιά στις τρεις τελείες -> Chose update package. Επιλέγεις το zip της rom που περασες στο κινητό και ακολουθείς τις οδηγίες. Πρέπει να έχεις πρόσβαση στο internet. ” το είδα το συγκεκριμένο μενού. Οκ θα το κάνω έτσι. Δεν έχει κάποιο θέμα η rom έτσι, γιατί όπως είπα δεν είναι για μένα και θέλω να λειτουργεί σωστά το τηλέ…
-
γεια σας παιδιά, προσπαθώ και γω να βοηθήσω ένα συνάδελφο που πήρε ένα redmi note 4. δυστυχώς δεν πρόσεξα το μήνυμα ότι η global stable δεν έχει ελληνικά και έκανα τη διαδικασία κανονικά. όταν λέτε ότι περάσατε μέσω του updater του κινητού την global developer τι εννοείτε? κάνω κάτι για να περάσει αυτόματα η developer rom στο κινητό ή την κατεβάζω κανονικά και κάνω το update με το spflash? επίσης σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται αντικατάσταση στο cust.img?
-
username: psybill και στα δύο!! Καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην κοινότητα!!!
-
Xiaomi TV Box 3 Android TV Box Amlogic S905 Quad Core 2.0GHz Output 3840*2160 4K 1GB RAM 4GB WiFi Bluetooth Android TV Box