Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 226.
-
παιδιά από σήμερα η Yeelight υποστηρίζει Google Assistant και από το server της Κίνας. Είναι σε δοκιμαστική φάση βέβαια και για αυτό όποιος θέλει να το κάνει πρέπει να δώσει το Xiaomi ID του σε αυτό το νήμα στο forum της Yeelight ή να στείλετε pm στον moderator για να το ενεργοποιήσει στο λογαριασμό σας. εγώ το δοκίμασα και μου δουλεύει μια χαρά προς το παρόν. Όσοι βέβαια χρησιμοποιείτε και το αντίσοιχο Mi Home action, τότε ή θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε ή αλλιώς ετοιμαστείτε για διπλές συσκ…
-
Παράθεση από RpMz: “@psybill όχι δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Με τις κάμερες έχω που κάνει συνέχεια loading αλλά δυστυχώς δεν φορτώνουν ποτέ. Οι κάμερες είναι 1080. ” Τότε θα οφέιλεται στον Singapore server το συγκεκριμνο πρόβλημα. Ανίθετα εγώ με τις κάμερες κανένα πρόβλημα ούτε στον Singapore server αλλά ούτε στο Mainland China που έχω την Dafang,φορτώνουν άμεσα όλες. Βγήκε και η 5.4 σήμερα. Την ανέβασα στο apkmirror αλλά λογικα αύριο θα εμφανιστεί
-
Ας την ανεβάσει κάποιος κάτοχος ρε παιιδιά στο apk mirror ή κάπου αλλού που να μην έχει αναμονή εγκρισης να τη δούμε και οι υπόλοιποι. Με το ML Manager μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Αυτό που βλέπω πάντως στην κορυφή δε μου αρέσει καθόλου. Δείχνει πολύ παλιό, δεν τους μίλησε κανένας για το Material Design?
-
Δεν την έχω ακόμα την νέα έκδοση αλλά στη μετάφραση αναφέρει το εξής: Mi Home: Mi Home Experience Edition, invites you to use it early and provide valuable feedback. * Added filter device according to "Category" * Added shortcut card setting switch * Support device display mode between "Gate" and "List" Freely switch * Optimize family status as "Information Center" to display family important information in real time * Change common "Device" to "My Device" display all devices Υποθέτω λοιπόν ότι …
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Έχω την 360 Dome camera. Υπάρχει τρόπος να σωσω ένα video που πήρε μετά από ανίχνευση κίνησης; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ” Ξέρει κανείς;Υπάρχει τρόπος; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ” Μιλάς για αυτή την κάμερα? YI Dome Camera | YI Technology Δουλεύει με το Mi home η συγκεκριμένη Yi?
-
@AlexanderK για το τηλέφωνο σου δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα πω όμως ότι χτες διαλέξαμε λάθος μέρα εγώ να γράψω οδηγό και εσύνα επιχειρήσεις να συνδέσεις το gateway σε άλλο server. Δοκίμασα χτες να και ενώ είχα συνδεδεμένη στο Singapore server την Dafang ( δεν δουλευε αλλά ήταν συνδεδεμενη) να την γυρίσω στον Κινέζικο για να αναβαθμιστεί και μετά να ξαναδοκιμάσω Singapore, και η κάμερα δεν μπορούσε να συνδεθεί καθόλου. Δοκίμασα με παλιά εφαρμογή και πάλι τίποτα. Κάπου εκεί δοκίμασα να μπω και στο …
-
Παράθεση από Sotiris_s: “@psybill να σε ρωτήσω κάτι.. στον κινεζικο σέρβερ δεν έχεις ειδοποιήσεις ενώ στο σέρβερ Σιγκαπούρης έχεις????? ” Πότε δεν είχα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις ούτε στην Κίνα ούτε στην Σιγκαπούρη. Η αλλαγή έγινε τότε για άλλο σκοπό. Για να δουλεύουν οι yeelight με το Google Assistant, αλλά και για καλύτερη ταχύτητα. Από τότε βέβαια που το έχω κάνει εγώ η xiaomi έχει κάνει προόδους και έχει κάποια συμβατότητα με GA και στον Server της Κίνας. Το αφήνω έτσι όμως γιατί βαριέμαι …
-
Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από psybill: “Τους αισθητήρες λογικά θα τους δει αμέσως χωρίς νέο σετάρισμα. Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει πολύ συχνά. Δεν έχει κάνει initialize σωστά. Πάτησες μια φορά το πλήκτρο στο gateway για να δεις αν κάνει τίποτα? Ξαναπροσπαθησε από την αρχή τη σύνδεση. Επίσης δεν μπορώ να ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τις νέες εκδόσεις της εφαρμογής. Ναι μεν δουλεύει με την τωρινή έκδοση αλλά δεν ξέρω αν γίνεται σωστά το st up. Μπορείς να δοκιμάσεις παλιότερη έκδοση που…
-
Τους αισθητήρες λογικά θα τους δει αμέσως χωρίς νέο σετάρισμα. Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει πολύ συχνά. Δεν έχει κάνει initialize σωστά. Πάτησες μια φορά το πλήκτρο στο gateway για να δεις αν κάνει τίποτα? Ξαναπροσπαθησε από την αρχή τη σύνδεση. Επίσης δεν μπορώ να ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τις νέες εκδόσεις της εφαρμογής. Ναι μεν δουλεύει με την τωρινή έκδοση αλλά δεν ξέρω αν γίνεται σωστά το st up. Μπορείς να δοκιμάσεις παλιότερη έκδοση που είχε τον άλλο τρόπο προσθήκης συσκευής, όχι αυτο…
-
Μην ξεχνάτε παιδιά ότι υπάρχει και καινούρια περιστρεφόμενη κάμερα 1080 που είναι σε σχετικά καλή τιμή, αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει πουθενά review και επίσης στο αγγλικό miui που ρώτησα κάποιον δεν μου απάντησε για το software που είναι σημαντικό για αυτό που τη θέλω οπότε δεν προχωράω στην αγορά της. Είναι διαθέσιμη στο Ali. Πρώτο την είχε το banggood αλλά εδώ και καιρό περιμένει να ξαναστοκαρει