Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 226.
-
Παράθεση από psybill: “Παράθεση από tinkano: “@psybill τώρα είδα το δεύτερο μήνυμά σου και πράγματι συμφωνώ μαζί σου. Έτσι λοιπόν ανακεφαλαιώνοντας για την ώρα σε singapore server δεν παίζει η Dafang κάμερα και σε 2ρη συσκευή το Gateway με όλα τα Aqara child's. Υπομονή λοιπόν η αρχή έγινε. ” Ναι κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Φανταζομαι δεν θα βλέπει και τη Yeelight δεύτερης γεννιάς που και αυτή δεν είναι στις υποστήριζόμενες συσκευές στον Singapore server. Αυτό θα το επιβεβαιώσω αυριο μεθαύριο π…
-
Ok τότε, δεν είχα δοκιμάσει να φτιάξω δεύτερο σπίτι και δεν το ήξερα ότι το ζητάει οπωσδήποτε. Εγώ σε αυτό το μενού έχω στην πρώτη σειρά την επιλογή στα αγγλικά "get location info που όμως στο δεύτερο σπίτι δεν πιάνει (ενώ στο πρώτο σου λέει ότι εντοπίστηκε). Μετά τα κινέζικα είναι ονόματα πόλεων της Κίνας. Η πρώτη κινεζική λέξη είναι το Πεκίνο. Βάλε αυτό και προχωράει
-
Παράθεση από kalvar: “Ikariapower κι εκεί που λέει home locationκαι βγάζει μόνο κινέζικα τι επιλέγω? ” Μην ασχοληθείς με το home location καθόλου. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι χρήσιμη μόνο για κατοίκους Κίνας για να βγάζει πληροφορίες για τον καιρό και την ποιότητα του αέρα και φαντάζομαι θα μπορείς να ρυθμίζεις τα a/c να ανοίγουν αυτόματα και τον air purifier να δουλεύει στα κόκκινα από τη μόλυνση...
-
Παράθεση από RpMz: “Γεια σας και από εμένα, πολύ χρήσιμο thread συνεχίστε την καλή δουλειά! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχω τοποθετήσει το κλασικό Xiaomi Gateway, αν συνδέσω sensors της Aqara θα έχω κάποια ασυμβατότητα? Αυτή τη στιγμή έχω τους εξής sensors της Xiaomi Mijia: μαγνητικό sensor, body motion, temperature sensor, και ένα wireless switch που κάνω enable/disable το alarm (πέρα από το κινητό) και λειτουργούν όλα περίφημα μέχρι στιγμής. To Region server το έχω βάλει στο other. Και το ερώτημα που …
-
Ας ξεκινήσουμε με το πιο απλο. Όλοι οι αισθητήρες παίζουν με όλα τα gateway οπότε αυτό είναι το μόνο που δεν θα πρέπει να προβληματίζει. Οταν λες aqara gateway φαντάζομαι ότι εννοείς το aqara a/c companion που εκτός από το χειρισμό του a/c έχει και δυνατότητες gateway, ενώ ως xiaomi gateway αναφέρεσαι στο κλασσικό gateway και όχι στο mi home a/c companion που μοιάζει με το aqara απλά είναι στρογγυλό. Με δεδομένο λοιπόν αυτό θα γράψω κάποιες σκόρπιες σκέψεις και προσωπικές απόψεις επειδή τα έχω κ…
-
Παράθεση από tinkano: “@psybill τώρα είδα το δεύτερο μήνυμά σου και πράγματι συμφωνώ μαζί σου. Έτσι λοιπόν ανακεφαλαιώνοντας για την ώρα σε singapore server δεν παίζει η Dafang κάμερα και σε 2ρη συσκευή το Gateway με όλα τα Aqara child's. Υπομονή λοιπόν η αρχή έγινε. ” Ναι κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Φανταζομαι δεν θα βλέπει και τη Yeelight δεύτερης γεννιάς που και αυτή δεν είναι στις υποστήριζόμενες συσκευές στον Singapore server. Αυτό θα το επιβεβαιώσω αυριο μεθαύριο που θα παραλάβω μια λευκ…
-
Παράθεση από tinkano: “Παράθεση από psybill: “όσοι παρακολουθείτε το θέμα με τον Singapore server στο forum της Yeelight ίσως να είδατε ότι καταφερα τελικά να συνδέσω το gateway στον server και μαζί με αυτό να και πολλές άλλες συσκευές που κανονικά δεν υποστηρίζονται από τον συγκεκριμένο server όπως το Aqara a/c companion, Aqara door sensors, Aqara temperature sensors αλλά και μία λάμπα της Philips. Το Google Assistant μου δουλεύει μια χαρά με τις λάμπες της Yeelight πλέον. Θα μέ βάλει στα έξοδα…
-
όσοι παρακολουθείτε το θέμα με τον Singapore server στο forum της Yeelight ίσως να είδατε ότι καταφερα τελικά να συνδέσω το gateway στον server και μαζί με αυτό να και πολλές άλλες συσκευές που κανονικά δεν υποστηρίζονται από τον συγκεκριμένο server όπως το Aqara a/c companion, Aqara door sensors, Aqara temperature sensors αλλά και μία λάμπα της Philips. Το Google Assistant μου δουλεύει μια χαρά με τις λάμπες της Yeelight πλέον. Θα μέ βάλει στα έξοδα να πάρω κανένα Google Home τώρα. Εκεί που χάλ…
-
Παράθεση από tinkano: “Διαβάζω πως είναι πλέον δυνατή η αναγνώρηση του gateway της Xiaomi από τον Singapore server και μάλιστα από Έλληνα ο οποίος τονίζει πως με το τελευταίο firmware του gateway και την τελευταία έκδοση του MiHome app σε περιβάλον android κατάφερε να δυνδέσει όλο το hardware πάνω στον server με όλες τις δυνατότητες των σεναρίων σε λειτουργία ακόμα και για aqara συσκευές. Αν και για την ώρα είμαι επιφυλακτικός γιατί κάποιο reset θα διαγράψει όλα μου τα σενάρια, παρακαλουθώ το θέ…
-
παιδιά ξέρει κανένας αν έχει επιβεβαιωθεί αν θα έχει hardware navigation buttons κάτω από την οθόνη ή software. Αν είναι αυτό το Α2 και έχει software buttons, τότε θα το σκεφτώ πολύ να αφήσω το nexus 6P μου επιτέλους
-
Παράθεση από NasDriver: “Περνάει, priority line - eu exprees και registered email - belgium post δεν περνάνε ” ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το gearbest αν θυμάμαι καλά είχε Βέλγιο στο παρελθόν. υπάρχει κάποιο μοτίβο σχετικά με το ποιες επιλογές αποστολής εμφανίζονται κάθε φορά κατά το check out? έχει να κάνει μόνο με τις αποθήκες ή και κάτι άλλο?
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Ikariapower: “Και νευράκια απίστευτα πρωί πρωί !!! Παράγγειλα από το LightinTheBox 2 διακόπτες της Aqara και μου έστειλαν της Mi !!! Άντε να συνεννοηθώ τώρα με τον κινέζο !!!c182f072d265ba46f4c8d6ca2e6c05b1.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Pro ” Ωραίος ρε φίλε τελικά ο Κινέζος !!! Μου είπε να κρατήσω τις παλιές και θα μου στείλει κι άλλες δύο αυτές που είχα παραγγείλει δηλαδή δωρεάν !!! Και εγώ που τα κακολόγησα τα παιδιά !!! Sent from my iPhone using …
-
Καλή επιτυχία παιδιά!!1 ps: ψήφισα ως psybill
-
λειτουργεί ανεξάρτητα ως gateway, δεν χρειάζεσαι οπωσδήποτε το άλλο. Απλά χάνεις το φωτάκι από τις λειτουργίες του gateway, που εμένα με έχει βολέψει πολύ που το έχω βάλει στο διάδρομο και ανάβει αυτόματα το βράδυ και σβήνει το πρωί. Επίσης τουλάχιστον σε εμένα που είμαι με android smartphone, ενώ σε γενικές γραμμές το μενού της συσκευής είναι στα αγγλικά, όταν πας να φτιάξεις σενάρια και αυτοματισμούς είναι στα κινέζικα, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους άλλους αισθητήρες της aqara. Όχι ότι δε…
-
@mosaicm 4.3.11 Εγώ έχω άλλο θέμα με τις τελευταίες εκδόσεις του Mi Home και δεν ξέρω αν είναι μόνο δικό μου ή γενικό. έχω το Nexus 6P και από πέρυσι το τρέχω με android Oreo developer preview rom και τώρα τελευταία φυσικά την επίσημη android 8. Τώρα τελευταία λοιπόν (δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς από ποια έκδοση Mi Home και μετά), ανοίγω το Mi Home και προσπαθώ να μπω μέσα σε κάποια συσκευή είτε αυτή είναι το gateway είτε απλά η camera ή ένας αισθητήρας θερμοκρασίας, και η εφαρμογή δεν αντιδρά κα…
-
τώρα κατάλαβα τι εννοείς. στην αρχή λέγοντας το "send notification to device" νόμιζα ότι εννοούσες το τελευταίο βήμα λίγο πριν αποθηκεύσεις το σενάριο που εκεί κάτι λέει αν θέλεις να σου έρθει ειδοποίηση. Έφτιαξα και γω λοιπόν ένα σενάριο χτες όπως βλέπεις στο screenshot και ορίζω αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 29 βαθμούς στο δωμάτιο να μου στείλει ειδοποίηση και να αλλάξει χρώμα στη λάμπα (ότι να ναι έτσι). Το σενάριο λοιπόν αυτό δούλεψε χτες το βράδυ κανονικά μόλις έπεσε η θερμοκρασία, ε…
-
η δική μου εμπειρία με τους αισθητήρες θερμοκρασίας δείχνει ότι δεν δουλεύουν σε real time στα σενάρια. Εγώ πχ που έχω σενάρια για on/off του air condition σε συνδυασμό με το Aqara A/C companion, και λειτουργεί όπως το λες και εσύ. Δηλαδή ενώ μπορεί να έχει ανέβει η θερμοκρασία πάνω από το όριο που έχω ορίσει, το air condition δεν έχει ανάψει. Άλλες φορές γίνεται άμεσα, άλλες μπορεί να περάσει αρκετός χρόνος. Προφανώς χρειάζεται δουλειά στο software από πλευράς xiaomi, aqara ή δεν ξέρω ποιου άλλ…